Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
.LnB
titán
Tudom, ezért is választottam őket. Meg amúgy is színtévesztő vagyok (egyébként tényleg, és a zöld árnyalatai nem az erősségem)
Könnyű dolga van egy Pats drukkernek. De sebaj kivárom azt a 4-5 évet mikor Bill és Tom is takarodik. [link] Addig meg mást nem tehetek csak nyelek.
De azért imádkozom, hogy a GB bejusson a döntőbe és jól pofáncsapja a Pats-et!
Ígykiröhögnélek!
Egyébként meg olvastad, hogy Sid Crosby lesz valószínűleg az új arcképem? Jó lett volna Nelson Agholor amint elkapja a labdát, de hát....
Sose kapja el.
-
-
Peterson_
addikt
Akkor már szvsz armored batman lenne a legszerencsésebb, az a páncél elég markánsan eltér minden más batsuittől.
Arról nem is beszélve, hogy nemrég lett beállítva egy öreg Bruce Wayne, ez pedig -eredetileg- pontosan az ő szerkója volt, szóval eléggé különbözik az "univerzum" is. -
legiaap
félisten
Látom én a szabályokat, csak rengeteg lett korlátozás. Fénykép szerű képeket még megértem, de pl. azt nem teljesen, hogy ami van olyan már nem lehet. Pl. ha szeretnék Batmant vagy Supermant akkor az nem lehet mert már van holott lehet tudnék olyan képet találni ami más szemszögből mutatja. Meme-t szintén nem értem miért nem lehet. Lehet a végén majd választok egyet a szabad avatarokból ha egyáltalán azok még szabadok (nem tudom azt frissítitek-e).
-
edgR
őstag
az pontosan egy árnyék..
az eredeti fotóhoz hasonlóan ábrázoltam, ott is jobb és bal oldalról is kapott fényt az arc (műteremben készült), emiatt középen nagy árnyék maradt - ezt most levettem.
egyébként az egész képen mindennek (haj, bőr, szakáll, száj, szem) három tónusa van, talán emiatt tűnik kicsiben "homályosnak", lehet, hogy csak 2-2-t kellene hagynom?
-
Habugi
addikt
Értelek, de mint mondtam laikus vagyok a témában ezért kérdeztem azt amit és úgy ahogy.
Szívességnél pedig nincs olyan hogy elvárás, legalábbis nálam.Ti megmondjátok/mutatjátok mik a kompromisszumok, én pedig alkalmazkodom/elfogadom.
Ehhez mit szólsz/szóltok egyébként?
Találtam nagyobban is: [link]
Nemrég találtam, ez speciel szenzációs lenne!
Nyilván van még mit nerfelni rajta, szerintem a bal szeme is valamennyire áldozatul esne.Forrás linkesítve. -
[ Módosította: pepe091 ]
-
Piftuka
veterán
-
Micsurin
nagyúr
hmm , akkor esetleg egy közlegény ?
elvileg nem foglalt
-
törölt tag
Ide raktam fel a rajzos forrást, plusz két 5:4-es kivágással, jobbra fordítva. Az előző fotóval együtt: Duracellm... CrashTestDummy
-
-
Skillet
addikt
szia
nagyon köszönöm. természetesen ráér. nem hajt a tatár. amikor ideje van valamelyikőtöknek, lessen rá. hátha ki lehet hozni belőle valamit. azt hiszem az már fix, hogy TORK figuráját szeretném. ez egy videójáték karakter. nem volt túl népszerű játék, de nekem tetszik.
3 link:
1
2
3nem tudom melyikkel a legkönnyebb a munka. én azért választottam végül a másodikat, mert azt megforgatva pont a fórum felé néz. de az első meg teljes alakosan is talán beleférne a kockába? de rátok bízom. hátha jobb ötletetek van.
kösziés csatlakozom a felettem szólókhoz. szépek lettek az avatarjaik!
-
Nataniel
aktív tag
-
Nataniel
aktív tag
Azt olvastam, de akkor a régebbi szabályzatba futtottam?
-
SSJPeter
őstag
Hát igen, a szabályok tényleg nagyon durván megváltoztak, nagyon helyesen!
Én azt nem értem, hogy ilyeneket egyáltalán hogy lehetett régen, és semmi bajom nincs a gazdájával, nem is tudom, ki Ő, meg nem is az Ő hibája, csak furcsa látni egy ilyen képet az újakkal összehasonlítva.
Ez nekem gyakorlatilag egy fényképnek tűnik...persze szerintem sem lehet/kell már ezen utólag változtatni.Ez nagyon OFF volt, bocsánat.
Ha nem fér el, töröljétek a posztot.
-
Peterson_
addikt
-
Peterson_
addikt
"azért használtam fiatal koromban "
-Te vén csont
"...csak kb. mindenki wtf. fejjel néz rád, ha mondjuk egy magyar effekt nevet leírsz."
-Meg is kaptam
Majd ha már megtalálok benne mindent ami kell, illetve tudom is, hogy mit csinál, akkor talán én is angolul használom.
Egyelőre jó, hogy van hozzá magyarítás(a gyengébbek kedvéért) -
-
vittorio7
őstag
A Dzsini viszont illik hozzád. Tud varázsolni (pl. arcképeket készíteni), meg eltüntetni dolgokat (rossz hozzászólásokat) tréfás, de határozott karakter.
Safranek nem ilyen.
Mutattam a páromnak, az arcképemet amikor készült, meg a szabad arcképeket amiből lehetett válogatni.
Amikor meglátta a dzsinnt egyből mondta, hogy milyen jó kép. És mondtam, hogy ez már foglalt, de Dzsini készíti a képemet.
(#4112) koxx
Köszi.
(#4113) Dorien
Tetszenek jók, a második talán még jobb is picit, a láb az dob rajta.
De a mostani arcképe szerintem jobb, vagányabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Telekom mobilszolgáltatások
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- Battlefield 6
- Android szakmai topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Mozgáskorlátozozz gyermek számára PS4 kormány
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest