- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Francia91 #2790 üzenetére
Az arcfestett változatban én az alábbi képeket találtam:
1. kép (Furcsa, de egyszerű vonalvezetése ellenére jól felismerhető kis méretben is ez a kép.)
2. kép (Ezt egy filmből készült fotót átdolgozva készítették el szemmel láthatólag, viszont kicsinyítve illeszkedik szerintem a PH stílusához.)
3. kép
(Szerintem stílusában, kidolgozásában is ez a legtutibb.)Mindegyik kép olyan, ami kicsinyítve is kivehető, elsőre felismerhető alakot (és színészt) formáz, és véleményem szerint (majd az arcképgyárosok megerősítenek, vagy megcáfolnak) könnyen "PH stílusúra" varázsolható.
Így laikusként (és a szabályokban, valamint az érintett topic-okban elmélyülve) főleg a 3. képre mondom, hogy egy kis bőrszín hozzáadás, és tükrözés kell neki, semmi más.(A tévedés jogás fenntartom.
)
Ha és amennyiben egyik sem találtatik jó alapanyagnak, karikatúra stílusban is találtam három arcfestett változatot:
Cartoon style (Tippre ezzel a legkönnyebb dolgozni.)
Simpson style (Szerintem ez zseniális!
)
@Tamoo, mi a véleményed?
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest