- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Telefon javítás, szervíz!
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
-
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok!
Messze még a jogosultságom a cserére, de addig gondoltam megkérdem:
[link]
Strife
Szerintetek meg lehet csinálni? A vágásával lehetnek ugyanis vélhetőleg bajok...Addig ne merészeljen lecsapni rá senki, mert jövök a kaszákkal...
-
Keeperv85
nagyúr
De, az voltam. Még le nem merészeltem írni -a nickneve nélkül- utalva egy moderátorra, hogy "finoman" visszaél a jogaival, ugyanakkor módszeresen hülyének néz minden egyes vitapartnert. Téve mindezt egy off topicban... Kalandor haragja egyből utolért, úgy vette én az ő munkáját nézem semmibe. Holott én csak arra utaltam, hogy teljesen mindegy mi van a neved alatt: a kutyából nem lesz szalonna, hiába nevezik ki akárminek...
-
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok!
Valaki megírná nekem -privátban akár- hogy szoktatok "vízjelet" leszedni?
Igazán nem vízjelről van szó, hanem szép színes térkép feliratokról, ami mögött -vízjel-szerűen- még azért látszik, amire a betűk kerültek többnyire.
PS-re gondoltam, de a klasszikus tutorialok itt csődöt mondanak: nem klónozhatom a háttér többi részét be, mivelhogy részletes a betűk mögötti háttér, egyből látszik, ha abba is bele van kotorva.
Nem lehet valahogy a betűk színét "lekeverni" az alatta lévő pixelek színéről?
A betűk homogén színezetűek, nem kontúrozottak vagy ilyesmi, csak egy alfa van valószínű bennük, hogy áttetszőek legyenek.
Előre is köszi, ha valaki segít és kellemes ünnepeket az egész csapatnak!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Véreshurka #7364 üzenetére
Bár ez is kolbász....
...de szerintem lehet belőle hurka...
Kolbász... hmm... menten éhes lettem...
-
Keeperv85
nagyúr
Köszi Wyll! Remélem még nem kaptál csuklórohamot!
-
Keeperv85
nagyúr
"A héten lehet, hogy már nem leszek (kényszerköltözködés, ha van ilyen szó). Remélhetőleg nem egy sátorban végzem..."
Azt a cikket pedig szívesen olvastam volna, amit említesz. Nekem művészet, amit csináltok, akkor is, ha valaki simán megpróbál megcáfolni esetleg. Remélem zökkenőmentes lesz a költözés és esetleg az új helyen berendezkedve optimálisabb körülmények közt folytatod az alkotást!
-
Keeperv85
nagyúr
Sajnos nem hiszem.... Még ha lenne is: szerintem az első kettő is kultuszjáték lett. Bár műfajilag és játékmenetileg kettő egy tucat, de valahogy mégis.... Én magam sem értem, hogy miért... A második rész részemről még egy nagyobb kihívást tartogat(hat) nekem. (Nem csak azt, hogy végre nem csak az első két percet kéne végigvinni....
).
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
somogyib #7161 üzenetére
A harmadikat csak azért mutattam, hogy stílusban milyen is áll közelebb hozzám. Nyilván azt nem lenne egyszerű átalakítani. "Titokban" a másodikra áhítozom, de tudom, hogy azzal sok meló van vagyis lenne...
Nem kifejezetten könnyű ebben a sztoriban eldönteni, hogy van-e valaki, aki jó még. Az embereknek már vége, már csak a pokol és a menny vívja a harcát és nem segít az eddigi történetvezetés egyik oldal javára sem dönteni...
-
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok!
Jöttem pofátlankodni... izé... pofázkodni....
A mostani képem még Ndruu készítette és kihozta belőle a maximumot, az egyik legjobb lett, nyilván ezért választottam.
Ám sok szempontból a forrása rossz, mert pl. a hajat nem igazán lehet jobban lelapítani, mert akkor úgy néz ki, mintha fóliazsákot húztak volna egy madárijesztőre, másrészt a vállak íve nem adja ki így a karakter eredeti alakját. (Forrásképen sem...).
Két képet találtam, amit talán jobban fel lehetne használni, ha van, aki belevágna.
Ez stilizáltabb, viszont nyilván a madárkám nem fér ki, szóval őt le kell szedni és problémás a vágás a hosszú haj miatt....
Ezen pedig kb. sajnos mindent újra kell rajzolni, mert túl sötét és... na szóval látja, aki nekiáll. Mégis ez áll közelebb hozzám, mert pl. a maszkom alsó fele itt van "normálisan" megrajzolva és ez kb. az eredeti intro stílusa.
Nem viszem őket az "on"-ba egyelőre, mert nem tudom ki mer majd belevágni és feleslegesen nem akarok terhelni senkit vele....
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
f(x)=exp(x) #6675 üzenetére
"viszont egy klaviatúrát sem találok róla."
szerk: amit te keresel, az karikatúra, a klaviatúra az ez:
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
huliganboy #6433 üzenetére
...és milyen bitang jól néz ki!
A utóbbi idők egyik nekem legjobban tetsző arcképe lett.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #6211 üzenetére
Hogy is mondjam... nem tudom mi erre a megfelelő szó: "homogenizálni" kell a bőrszínt, hogy ne legyenek benne ilyen tónusok. A hajtincsek pedig.. hát ha így marad, akkor neked is az jut, mint az én avataromnak: már kérdezték miért vannak antennáim..
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #6205 üzenetére
Itt a hajjal lehetnek komoly bajok... Filterekkel nem fogod megoldani a végleges képet szerintem. Legalábbis ingyenessel biztosan nem...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
spanglee001 #5573 üzenetére
Ha jönnek az arcképes kollégák, majd ítélkeznek felette. Szerintem már így is átmegy, de az említett okok miatt inkább várakozzunk az illetékesekre.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
spanglee001 #5571 üzenetére
Az első szerintem már egész jó, bár gyorsan hozzátenném, hogy se bele nem tudok most nagyítani, se színhelyes megjelenítő nincs. Viszont a másik kettőn a kontúrok elvesztek...
-
Keeperv85
nagyúr
Ez az új pecsét mekkora már!
-
Keeperv85
nagyúr
Srácok, nem tudja valaki, hogy mi annak a stílusnak a pontos neve,amit pl. a Dante's Inferno-ban vagy a Reaper of Souls elején használnak?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
lizakattila #4571 üzenetére
Szia!
Én nem nagyon hiszek benne, hogy ezt bárki bevállalná...Lehetetlen jól elvágni az elsőt is, a második pedig teljesen más arculatú,mint amit színezni lehetne...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
-=Vacsek=- #4558 üzenetére
Erre parancsolj! > [link]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
freemanone #4535 üzenetére
Én még annyit tennék hozzá, hogy a bal "vállát"kiegészíteném, hogy ne legyen ilyen "nyomott" ott.
-
Keeperv85
nagyúr
Jó helyen jársz. jön majd valamelyik arcképgyáros kolléga és segít megcsinálni (megcsinálja) a képet megfelelőre. Utána majd átvisszük vagy viszed a főtpoicba, ott ketten véleményezik és ha megfelelt, hamarosan beállításra kerül. Persze csak ha neked is tetszik majd a készült kép.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
s3nsitivity #4416 üzenetére
Nem szükséges: aki készítette, az tuti hamarosan finomít rajta, vagy más megcsinálja.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
s3nsitivity #4412 üzenetére
Ez nem tudom ki készítette, de szerintem ez sem lesz jó még. Némi utómunka: a kontúrok nagyjából elvesztek a kicsinyítés alatt...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
s3nsitivity #4383 üzenetére
Remek páros: az első fénykép, a második foglalt, ráadásul 3d render... (Azt hiszem legalábbis)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
freemanone #4185 üzenetére
Csak egy apró gond van: az én jogtiszta PS7.0-ám pl alapban magyar és nem lehet angolra állítani...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Bjørgersson #3727 üzenetére
Attól tartok, ha a vonatkozó tartalmat linkeljük, 3 nap pihi lesz...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Patrick76496 #3461 üzenetére
Kicsit a vágsok macerásak lehetnek, de szerintem mindegyikből ki lehet valamit hozni.
-
Keeperv85
nagyúr
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
#32839680 #3191 üzenetére
Nagyon eltérünk a topic tárgyától. A fényképen láthatóan 3(?) ember sétál a mozdony felé, ami a háttérben áll. Szerettem volna olyantól tudni élnek-e még, aki akkor itt dolgozott. Hátha tudnak a képről, így talán arról is ki készítette. Sajnos mivel gyakorlatilag lehetetlen felismerni őket, így hamar feladtam ezt a törekvést. Egyébként a környék azóta gyökeresen megváltozott. Erre már nincsen vasút, csak az egykori mozdonyszín padlója alatt pár darab. 72-ben lerobbantották a hidat is, amin átment és felszedték az utolsó részeit is.
-
Keeperv85
nagyúr
Hogy mutassak valami konkrétat is... egyik kép amit jó volna nagyobban látni. [link]
Természetesen hiába van nálam az egyetlen példány, a negatív... nos.. nem tudom ki készítette, egy kidobott fotóalbumban találtam rá, csoda hogy ez is megvan...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
#32839680 #3185 üzenetére
Én ebben nem vagyok ennyire 100%-ig biztos. Azért nem, mert videó szerkesztőben láttam olyat, ami mobil kamerás hulladék fényhiányos videót konvertált minőségben felfelé teljesen élvezhetőre. Persze nem HD-re, de így néztem utána >>
Rendkívül összetett és kiforrott algoritmusok vannak, egyre jobbak és jobbak. Nem tudom eldönteni mennyire jók, az a nagy baj, mivel nem foglalkozom ezzel. Én konkrétan látni szeretnék valamit jelen pillanatban, amiről egyetlen fénykép van és nincs élő ember, aki el tudná mondani milyen volt egyben. Egyszerűen leheleten rekonstruálni, mert vagy meghaltak akik látták, vagy túl idősek és már összefolytak az emlékek, vagy teljesen másra emlékeznek, mint ami még a racionalitás határán belül van... Hiábavalóan keresek csaknem 10 éve már válaszokat, mert az előző ~80 év túl sok volt itt. Két világháború, konkrétan érintett fasiszta támadással a terület a másodikban. Nem is egyszer gazdát cserélt, az eredeti tervezők utódai külföldön... csak töredék információ minden felé és egyre több kérdés, amire nem lehet választ találni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Foxpost
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest