- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Nyami! Azért csak van valmi wiki cikk a sausage-ról is
-
Véreshurka
senior tag
Sajnos gondoltam
Gondolom túl részletesek. Esetleg a 3-as képből sem lehet semmi érdemlegeset kihozni?
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Mivel még az arcképgyártós topikban arcképgyárosra várok, gondoltam lenne még lehetőségem változtatni az oda belinkelt elképzelésemről. Nem lenne rossz ha a nevemhez kapcsolódóan egy véreshurka lenne az avatarom, de azon gondolkodom, hogy - bármilyen jó munkákat adtok is ki a kezeitek közül
- az egészből nem lesz semmi, csak Kula bá testvére. Így gondolkoznék, hogy ezekből ki lehet-e hozni valamit avatarnak: [kép1] , [kép2] , [kép3]? Igazából a kép2 tetszene a legjobban, de a többivel is ki lennék békülve
Előre is köszi!
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Keeperv85 #7365 üzenetére
Köszi, ez is nagyon jó! Kis igazítás, hogy tényleg hurkás legyen és már okés is
(#7366) koxx: tegnap késő este néztem a rangokat kicsit megkavarodtam, azt hittem már okés a dolog, de csak elküldés után tudatosult bennem, hogy nem vagyok jogosult
Jól gondolom, hogy a következő rangnál már jogosult leszek?
Köszi mindenkinek, ezt a linkelt kolbászt el is teszem akkorra ha már aktuális lesz.
-
Véreshurka
senior tag
Hellósztok!
Még egyelőre csak a gondolkodás fázisában vagyok, de szeretném kikérni az itteniek véleményét. Igazából a felhasználó nevemhez kapcsolódó arcképet szeretnék majd kérni... Viszont egy kolbász/hurka darab mennyire illiik bele az arculatba?
Nagyjából valami hasonlóakra gondoltam:
1 - ez eléggé tetszik, de sztem túl nagy maga a kép, kicsinyítve már nem adná úgy az ember a villán,
2 - itt ugyan a villa nem rajz, de ez is eléggé tetszik,
3 - ez már 3D-s képnek minősül? Esetleg arccal együtt?Egyelőre ennyi. Grafikához nem értek és sajnos csak kolbászra tudtam keresni, de ha ezek közül lehet valamelyik, akkor megoldható, hogy azért véreshurka szerűen nézzenek ki (szín, forma, stb...)
Előre is köszöntem!
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest