- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Netfone
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
Másodjára is nagyon köszönöm Ndruu mester munkáját!
-
TomWexX
addikt
-
TomWexX
addikt
Igen, sejtettem hogy ez a kép tetszeni fog nektek, de direkt nem ezt mutattam, mert nekem valahogy nem az igazi, kicsit olyan gyerekes, de most ahogy nézegetem, valószínűleg amiatt mert itt nincsenek olyan mély ráncok a szája körül.. Ezen mondjuk talán lehet szerkeszteni még.
Akkor inkább át is megyek a szerkesztő topikba, mert ez már a célegyenes.
-
TomWexX
addikt
Üdv!
Kaptam engedélyt ráncfelvarrásra, de először idejönnék egy kis segítségért a jó forrás megtalálásához.
Maradnék a Trónok harca "mások" vagy holtak vonalon, csak szintet lépnék, a jelenlegi szimpla white walker után kapásból Éjkirály szeretnék lenni.Megnéztem az arcképkeresőben több kulcsszóval is, de nem találtam ilyet, szóval ha valóban nincs, akkor ezennel le is foglalnám ezt a karaktert.
Találtam egy csomó rajzolt forrásképet, de azért is ide jöttem először, hogy a hozzáértők hátha találnak jobbat, vagy segítenek-e nekem esetleg választani ezek közül.
Előre is köszi.
(Az arcképszerkesztő topikban természetesen az oldal saját képfeltöltőjét fogom használni, de itt jobbnak láttam a google-t linkelni)
-
TomWexX
addikt
Vond ma pörög mint a buszkerék.
-
TomWexX
addikt
válasz
birozoli7800 #4995 üzenetére
Igen, rá kell bólintaniuk. Várj türelmesen!
-
TomWexX
addikt
válasz
tomsolo #4843 üzenetére
Mobilon ránagyítva látszik hogy a teteje le van vágva a nagynak és kisképnek egyaránt. Na nem azért mondom hogy kikészítselek, csak gondoltam szólok.
Egyébként szép munka, látszik a fejlődés. -
TomWexX
addikt
válasz
Peterson_ #4752 üzenetére
Igazából nem feltűnő, csak ha jobban megnézi az ember. Maga az arckép jól néz ki, + régen több avatar is el volt így vágva, de mostanság ezt már nem szokták átengedni, ez valahogy átcsúszott.
Na meg nem is akarom ezt felfújni, de
azért egy modi véleménye érdekelne ezügyben.
Ennek az arcképnek a jobb alsó sarkáról van szó: -
TomWexX
addikt
válasz
Peterson_ #4748 üzenetére
Telónak nagyobb a ppi-je, ezért jobban látszik. Bár most hogy monitoron nézem, itt is baromi feltűnő.
(tényleg rossz lehet a monitorod
)
Szerintem a modik beleegyeznek a javításába, ez egyedi eset. Persze ha zavar téged. (engem zavarna, de én maximalista vagyok)
Na meg persze egy moderátor véleménye is érdekelne. -
TomWexX
addikt
válasz
Peterson_ #4703 üzenetére
Végig néztem elejétől végéig az arcképeket, de nem találtam meg. De hogy volt ilyen régen, abban szinte biztos vagyok, de valószínű már nincs használatban illetve az adatbázisban.
Wentworth Miller is volt egy, erre tisztán emlékszem, viszont az sincs a lecserélt/szabad avatarok között.
. Lecserélte az akkori tulajdonosa mikor kiderült róla a hovatartozása.
-
TomWexX
addikt
válasz
gabber01 #4595 üzenetére
Tessék egy alkalmas forráskép! A tiéd nem az...
Látod már a különbséget?Az arcképgyárosok kérései-ben az "• esélytelen forrásképek:" részt nem tanulmányoztad át kellőképpen.
-
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #4546 üzenetére
Hoppá, most látom én is! Már vártam mikor kapod meg a rangot.
Grat a kinevezéshez.
Mint P6 topik fórumtárs, a jövőben lehet téged foglak megkeresni a következő arcképemhez. -
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #4540 üzenetére
Na konkrétan én is erre gondoltam.
-
TomWexX
addikt
válasz
-=Vacsek=- #4479 üzenetére
Az első szerintem oké, de a második esélytelen.
-
TomWexX
addikt
Erről a Groot képről van szó ugye? Szigorúan rózsák nélkül.
Ha valamelyik Arcképgyáros kolléga hajlandó úgy bevállalni hogy nem 100% a siker, akkor egy nagyon kedves emberhez lesz szerencséd.
Szerintem ebből fasza arcképet lehetne kihozni... -
TomWexX
addikt
vond:
-
TomWexX
addikt
válasz
Vyndree #3937 üzenetére
Igen, ez egy ügyes kibúvó, viszont nem illik bele az arculatba, ha nincsenek kontúrjai. Ha tudsz fényképből avatart csinálni, akkor hajrá, de akkor a végeredmény úgy nézzen ki mint a többi.Közben megváltoztattad a kérdésed...
Példa a munkafolyamatra (igaz ezek nem fényképből készültek): [link] [link2]
-
TomWexX
addikt
válasz
Vyndree #3935 üzenetére
Ezek mind régen készültek, azóta változtak a szabályok. Csak rajzolt, meseszerű arcképeket fogadnak el a moderátorok. Nyilván ez miatt nem fogják a régi arcképek birtoklóitól elvenni a képet.
Ebben a formában ahogy beszúrtad a képeket, egyik sem felel meg. A kártya hátlapot meg sem említem, mert nincs arca, a másik 2-nek pedig még komoly átalakításokon kell átesnie hogy átmenjen a rostán.
-
TomWexX
addikt
válasz
Vyndree #3933 üzenetére
Nézd meg pl. Tamoo arcképét, vagy akár az enyémet, és hasonlítsd össze ezzel... Szerinted megengedett?
Olvasd el részletesen az Arcképgyárosok kéréseit, mert egyértelműen látszik hogy még nem tetted meg.
-
TomWexX
addikt
Vagyis ha jól értelmezem akkor ez csak egy átmeneti szabálymódosítás, és ha utoléritek magatokat akkor visszaáll a 2 év? Mert én is nézelődök már új forráskép után, igaz nekem még van a 2 évig pár hónapom..
Mondjuk én maradnék a jelenlegi karakternél, vagyis a GoT-os White Walker-nél, csak más forrásképből csinzeexeyeyey áltatnám. s
-
TomWexX
addikt
válasz
tomee007007 #3715 üzenetére
Kizárt hogy ezt ebben a formában beállítsák, viszont amit ezután linkeltél fekete-fehér rajz, az jó lehet. Melós, de szerintem nem reménytelen.
-
TomWexX
addikt
Nocsak, most látom hogy mégiscsak bevezettétek az 1.lépés topikban azt amit én már kb 1 éve felhoztam ötletként.
-
TomWexX
addikt
Ha még 1483 nap múlva is senior tag leszel, akkor majd lehet. Addigra biztos elévül az enyje-benyje.
Vagy legyél őstag, az talán hamarabb meglesz, na meg ha csak "szó beli" figyelmeztetést kaptál, és a jövőben sem fogsz hivatalos figyelmeztetést kapni, akkor lehet egyéni arcod. (szerintem)
Szóval no para!szerk.: No meg az is igaz hogy Ndruu szava szentebb mint az enyém.
-
TomWexX
addikt
válasz
Bjørgersson #3369 üzenetére
4! Nem látod?
-
TomWexX
addikt
Crey újonnan rajfeka...
Sírvaröhögős smiley miért nincs?
Kíváncsi vagyok mi van még a tárházadban. -
TomWexX
addikt
válasz
easy...rider #3089 üzenetére
Szerintem a pajkos pónis jobb.
-
TomWexX
addikt
válasz
Menthirist #2964 üzenetére
Akkor nem vetted észre Ndruu munkáját.
Úgyhogy ketten is dolgoztak rajta.
Tamoo gyorsabb volt...
-
TomWexX
addikt
ludsimon kolléga borzolja az idegeket rendesen!
Szívesen bemutatnám neki az arcképkeresőt, hátha jó barátok lesznek, de nem akarom a modikat mégjobban idegelni hogy én irkálok a főtopikba... -
TomWexX
addikt
válasz
Bjørgersson #2358 üzenetére
Lefolyt a tetejéről a higított eperdzsem, attól olyan rózsaszín.
-
TomWexX
addikt
(#2222) h1mpi: Használd az arcképkeresőt, ezzel megkíméled magad a felesleges köröktől! Sisakos arckép már több is van, valószínű azt sem fogják már engedélyezni mert összetéveszthető lesz mással! Tudom, ennyi arckép közül nehéz már egyedit találni, ezért szerintem nézz körül a kész, de még gazdátlan avatarok között, hátha valamelyik megtetszik! (van több100...)
-
TomWexX
addikt
Mond csak, te elolvastad az arcképgyárosok kéréseit?
Logóból nincs avatar, és ugyan nem vagyok moderátor, de van egy tippem arra hogy sárkányból sem lehet már, mert van elég...
Moderátoroknak javaslat:
Nem lehetne ide is egy Téma összefoglalóba betenni a fontosabb linkeket? Innen mindig keresgélni kell a kéréseket, szabályokat. Oldalt is csak a megnevezés van. -
-
TomWexX
addikt
válasz
kristof123 #1943 üzenetére
A 2-ik szerintem jó lehet. De én nem vagyok arcképgyáros, csak az eddigiek alapján ítélek.
-
TomWexX
addikt
válasz
Norb3rto #1834 üzenetére
Elolvasnád az arcképgyárosok kéréseit?
FOTÓBÓL NINCS AVATAR! -
TomWexX
addikt
válasz
dokee78 #1460 üzenetére
Itt lett beállítva a képed, tehát akkor majd március valahányadika után kaphatsz újat.
-
TomWexX
addikt
Na akkor még1X hogy Blue Eagle és .LnB is megértse:
A szerkesztő topik legfőbb kérése:A topicba kizárólag a jogosultak írjanak, mások ne (ha nem a te képed, nem a te dolgod!)!
Elhiszem hogy nehéz megállni, de akkor is inkább itt töltsétek ki a dühötöket!
-
TomWexX
addikt
Ezt nem hiszem el!
crey kiemelt kérése utáni első hozzászólás egy meme kérés (amit ráadásul a képfeltöltés.hu-ra töltöttek fel)! Kezdem azt hinni hogy a szerkesztő topik meg van átkozva... -
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #1386 üzenetére
Valóban Vond az egyik legügyesebb és egyben a "legfiatalabb" arcképgyáras (nem korra hanem rangra
) és Wyll is k_rva ügyes, de én még megnevezném Ndruu-t is, ő is képes csodákat csinálni. Pl. az enyémet ő csinálta ráadásul nem is könnyű forrásképből. (szerintem ebből)
Természetesen a többiek is baromi ügyesek, mindenkinek:(#1372) .LnB: Ezen jót mosolyogtam.
-
TomWexX
addikt
Srácok! 3 db új arckép beállítása lemaradt. Csak azért szólok, mert ezek után állítottatok már be és szerintem ezt nem vettétek észre. Ha én vagyok a hülye akkor sorry.
troland26 arcképe
consono arcképe
stickermajom arcképe -
TomWexX
addikt
Üdv Urak!
Látom még mindig nagyon sokan nem olvassák el az arcképgyárosok kéréseit, pl. most is valaki képből akar avatart készíttetni ami ráadásul foglalt.
Csak ötletként vetném fel hogy mikor adjátok az engedélyt, nem lenne jó egy sablon szöveget is oda írni linkestül? (pl. Mehetsz a következő topikba, DE mielőtt odaírsz kérlek olvasd át alaposan az arcképgyárosok kéréseit: Link....stb. Ha ennek ellenére olyat kérsz amit kizártunk a kérésben, automatikusan elvesszük az engedélyed 2 hónapra)
Talán így felfigyelnek rá. Vagy nem? -
TomWexX
addikt
Nagyon szépen köszönöm Ndruu-nak, hogy elkészítette az új arcképemet, továbbá köszönöm a többi moderátor jóváhagyását is!
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ingatlanos topic!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest