- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
válasz
RepeatSector #4771 üzenetére
dobtam rá kontúrt, így PH kompatibilisebb.
>>
-
-
freemanone
addikt
Na szóval, szembogár +25% és kikalapáltam a sikakot, biztos az egyik akció során eltalálhatta egy meteor!
>>>
egyébként ebből készült!
-
freemanone
addikt
válasz
Mezga Aladár #4730 üzenetére
Megyszületett Aladár V1! Véleményeket várok.
-
freemanone
addikt
válasz
Mezga Aladár #4724 üzenetére
Mivel Tamoo említette, hogy nem zárkózik el Aladár személyétől teljesen, így nézelődtem egy kicsit, hogy mit lehetne kihozni belőle, és ha neked valamint a modiknak is megfelelne, ebből a forrásból meg is csinálnám.
Természetesen csaj fej, egy kis vállal, valamint az űrsisakot arányaiban lecsökkenteném, hogy ne az töltse ki a képet, hanem az arc. -
freemanone
addikt
válasz
gabber01 #4648 üzenetére
Az a gyors skicc pofozgatással se lett volna olyan, amit szeretnél kihozni belőle.
A linkelt forrással az a baj, hogy baromi rossz szögből láttszik a karakter és olyan böszme válla van, hogy nem fér bele ~45px szélességbe normálisan. Ahoz viszont hogy ne nézzen ki a feje totál idiótán egy olyan testen amit a második verzión, el kellene forgatni térben az egészet, mert rossz a fej tartása (nagyon előre dől, felső kamera állással). Jobb és bal oldala pedig nem lehet levágva a képnek.
Egyszóval teljesen újra meg kellene rajzolni az egészet a semmiből.
Azon kívül az arcát mindenképpen le kell takarítani a sok kontrasztos mély árnyéktól, így csak a tejfeles szájú kis homár képe maradna vissza abból is.Annyit tudok tenni az ügy érdekében ezen a verzión, hogy szögletesítek egy kicsit az állán, és kihúzom a száját másképpen, az talán ad neki egy kis badass érzetet, ha ez az ötlet nem tettszik, akkor pedig az első verzión kijavítom a kifogásolt dolgokat.
-
freemanone
addikt
válasz
gabber01 #4638 üzenetére
Elnézést, de egy elég durva héten vagyok túl és csak most kezdtem el utólérni magamat. Olvasni se nagyon jártam errefelé.
Viszont csináltam egy új verziót, egy másik forrás alapján, ami talán közelebb áll az elképzelésedhez:
De ha mégsem, akkor kicsinosítom a másikat, mert megvan a forrás, nem kell rajta sokat reszelni. Valamint majd modik véleményét is kérném!
-
freemanone
addikt
Köszi srácok! Délután, este ránézek, mit lehet még kihozni belőle.
-
freemanone
addikt
Első verzió, egy véleményt szeretnék rá kérni:
-
freemanone
addikt
válasz
gabber01 #4597 üzenetére
Késő délután nekiesek, ha addig valaki nem csinálja meg.
Egyébként az általad linkelt Cyclops-al az a baj hogy csak a fej egy része láttszik, az is rossz szögből és a feje másik részét eltakarja a lézer ami a szeméből jön ki. Namost 50x40px-en ez kb ilyet eredményezne:
Ezt hasonlítsd össze az itt lévő új avatarok minőségével. Azthiszem érthető a dolog.
-
freemanone
addikt
válasz
GrooveHero #4574 üzenetére
a második képed ugyanaz, mint amit ő linkelt elsőnek, csak ez teljes alakos.
ami azért nem a legjobb, mert nagyon rosszak az arányai és a kontúrok sem mindenhol egyértelműek.
(#4571) lizakattila: rogyásig van a deviant is és a google képkereső is barbárral, amiből lehetne jó avatar. Festmény, fényképszerű, 3D render (játékokból, trailereikből), nem csinálunk arcképet. Aránytalanul sok vele a meló és a végeredmény sem lesz olyan, mint amire a kérvényező vágyik. Keress valamit ami rajzfilmes, avagy valamelyik közösségépítővel próbáljatok meg valamilyen közös nevezőre jutni.
-
freemanone
addikt
na, akkor elvileg ez a végleges verzió:
-
freemanone
addikt
Köszönöm mindenkinek!
addikt
válasz
GrooveHero #4544 üzenetére
Köszönöm!
Nem várt meglepetés volt!
-
freemanone
addikt
Igen, tényleg jobban mutat!
a kicsinyítésnél lesz ilyen, kiszélesítem az ívét, úgy jobb lesz, de majd csak délután. -
freemanone
addikt
Itt van két sorozat, mindegyik méretből 2 pixelt levágtam alulról, illetve egy kicsit sápadtnak tűnt, úgyhogy a szaturációval játtszottam kicsit:
51 --- 53 --- 55
-
freemanone
addikt
volt 1 kis szabadidőm és gondoltam besegítek... íme egy south parkos alsógatya manó:
-
freemanone
addikt
válasz
s3nsitivity #4439 üzenetére
Az a helyzet, hogy kb a fele a linkelt képeknek megfelelő lenne, és ideje lenne elhatároznod magad az egyik mellett. Illetve ha a kiszemelt kép spec nem is tökéletes, a karakter mellett mindenképp le kéne cövekelni! Onnantól már szinte magától megy a dolog, de addig senki nem fog nekiállni, mert ha most megcsinálja teszemazt a 12. linkelt képedet, de Te mégiscsak inkább a 23. szeretnéd... abból csak balhé lesz. Tehát így nem lesz előrelépés, amíg nem döntesz egy végleges kép mellett.
-
freemanone
addikt
válasz
[Prolixus] #4399 üzenetére
Hát.... az még egy bő két évecskét jelent neked! Addig még 10x meg fog változni, hogy mit szeretnél!
-
freemanone
addikt
válasz
Peterson_ #4191 üzenetére
ÓÓÓ..... CS5...
bőven korábbi verziókra gondolok itt. Az már nekem "új"!
(#4190) Keeperv85: hát igen... és ez akárhogy nézem is, de szomorú. Mindenkinek saját döntése kéne hogy legyen, milyen nyelven szeretné használni a software-t, főleg ha azt elkészítették a világ szinte minden nyelvére.
Na befejeztem a PS offolást. Kanyarodjunk vissza az arcképekhez.
-
freemanone
addikt
válasz
Peterson_ #4188 üzenetére
Crey mondandóját próbáltam átadni én is némi dramaturgiával! Nem lenézésből, vagy bármi ilyesmi, csak kicsit másképp sült el, mint ahogy szerettem volna.
"Majd ha már megtalálok benne mindent ami kell, illetve tudom is, hogy mit csinál, akkor talán én is angolul használom.
Egyelőre jó, hogy van hozzá magyarítás(a gyengébbek kedvéért)"
Viszont ez az amit nem biztos, hogy jól gondolsz. Legalábbis én megszívtam vele annó, "fiatal fejjel".
Nemcsak a szöveg volt ugyanis másképp, hanem más sorrendben voltak a menupontok alatt található opciók. Bár mint később megtanultam, a legfontosabbak a billentyűkombinációk és ezek maradtak minden nyelvnél.
Az újabb verziókkal már nem vagyok képben, hogy ezt mennyire hagyták el, de én tuti eltévednék egy magyar PS-ben pedig jópár év tapasztalat áll már mögöttem.
Ugyanezt el tudom mondani windows-ról is. Amíg angolul már szinte billentyűzetről elvezérlem, addig magyarul 5x továbbtart ugyanaz a művelet. -
freemanone
addikt
válasz
Peterson_ #4179 üzenetére
ne káromkodj! Photoshop-ot magyarul csak olyanok használnak, akinek még nem mondták, hogy így nem fog tudni segíteni neki senki, csak néhány elvetemült magyarítás mániás, és az elvetemült magyarítás mániások! (mert mindenki más angolul tudja, hogy hova kell kattintani... és magyarul talán megközelítőleg... valami ilyesmit keress szokott lenni a válasz)
Arról nem is beszélve, hogy borzalmasan vacak a fordítás és erre egyesek még büszkék is. -
freemanone
addikt
válasz
szunyi777 #4135 üzenetére
Megvárni amíg beállítják, majd pedig megnevezni!
-
freemanone
addikt
Peterson_: Ez valami nagyon durva lett!
-
freemanone
addikt
válasz
tomee007007 #3710 üzenetére
Mondjuk a warlock a jobb felső sarokban hogy tettszik?
-
freemanone
addikt
válasz
Peterson_ #3658 üzenetére
Dehogy is, szó nincs ilyenről!
Csak tényleg nem jöttem volna rá, hogy az egy szivar, bár én a forrást nem néztem meg ez tény.
Azt is tudom, hogy nem megy még a PS annyira!Követem mindkét topikot, csak általában csendesen olvasgatok. Nem is azért linkeltem, hogy úgy rajzold meg, hanem kiindulási alapnak! Könnyebb volt mint körbeírni!
-
freemanone
addikt
válasz
Peterson_ #3651 üzenetére
Értem én, meg tisztában is vagyok vele, hogy mennyi munka van vele, a sajátomat Én csináltam és még volt pár egyéb próbálkozásom is. Ugyhogy mégcsak véletlenül se piszkálásnak vedd!
Csak valahogy az a szivar.... leginkább nem is tenném a szájába, avagy kb így lehetne kivitelezni, ahogy Wyll is tette a "demo" videoban: [link] -
freemanone
addikt
azt észre se veszitek hogy a formátum sem jó?
-
freemanone
addikt
válasz
Keeperv85 #2083 üzenetére
Nincsen semmi baj a karikatúrákkal! Bőven készült az utóbbi pár hónapban ilyen alapanyagból avatar.
Hogy mi a lényeg? Jól kivehető kontúrok! Az pedig, hogy valami 3D-s nem kizáró ok. A végtermék majd nem lesz az. A 3D sok képen mint ezen is leginkább a csúcsfényeknek köszönhető, amit nagyon könnyen vissza lehet venni.Amit Te linkeltél, az példának is nagyon rossz! Az gyakorlatilag olyan mint egy fekete fehér fénykép + PS grafit ceruza effekt.
-
freemanone
addikt
-
freemanone
addikt
válasz
Tyler Durden #2015 üzenetére
Igen.... ha valaki hajlandó olvasni. Csak sajnos manapság divat a write only mód.
-
freemanone
addikt
válasz
Bjørgersson #1492 üzenetére
nemjó csitt! túl realisztukus, mennyé haza!
-
freemanone
addikt
válasz
Ed3r_X_ #1487 üzenetére
Az biztosan nem lesz jó. Rajzfilmszerű kép kell és az digital render. Hidd el... pont most volt ebből óriás botrány az arcképes topikokban, mert volt egy nagyon értetlen emberke, aki kötötte az ebet a karóhoz. Amit cyberkind linkelt kép, az a legjobb forrás eddig. Nem fog hasonlítani az eredetire kicsiben, legalábbis nem úgy mint ahogy szeretnéd, ez tuti.
-
freemanone
addikt
válasz
TomWexX #1399 üzenetére
óóó eszem ágában sincs kihagyni a többieket, mert igazából azt vettem észre, hogy mindenkinek megvan a saját stílusa és azon belül durva képeket alkot. Csupán a nekem legjobban tettszők a korábban említett két arcképgyáros kezei közül kerültek ki.
Ettől függetlenül mindegyikük nagyon ügyes, -
freemanone
addikt
A többiek is nagyok jókat alkotnak, de nálam Vond és Wyll viszi a pálmát!
Uncle Rukus nagyon jó lett egyébként! grat hozzá!
Gyűlik a csapat ebből is mostmár!
Egyébként én is egy lehetetlen képpel kezdtem, aztán elvonultam gondolkozni és megrajzoltam a sajátomat. Mondanom se kell már a hajamat téptem akkor, hogy milyen apróságokon szőröznek, de aztán idpővel, ahogy követtem a topikot megértettem a miértjét. Ha megnézek pár régi arcképet sírva tudnék fakadni, hogy olyat lehetett, ahoz képest amik ma készülnek. Brutális minőségbeli változás történt és jó irányba! -
freemanone
addikt
tudom... követem a topikot mert baromi jó arcképek születnek (a tiéd is nagyon jó lesz) és néha kibicelek egy kicsit, de minden tiszteletem a modiké, hogy képesek megőrízni a hideg vérüket még ilyenkor is.
Ndruu-nak volt egy javaslata korábban, hogy akik így jönnek a topikba azok ne kaphassanak arcképet büntiből egy ideig. Na az ilyen súlyos esetekben simán megérdemelné az illető ezt. Vannak nehéz esetek, de ez már szinte hangulat keltéssel ér fel. Legalábbis nálam kicsapta a biztosítékot már rég... -
freemanone
addikt
válasz
Bjørgersson #1315 üzenetére
úgyúgy!
(#1314) LaciCRM: grat hozzá!
-
freemanone
addikt
Elvették tőle, mert nem bírt szabályok szerint fórumozni. Ezért is kaphattad meg most Te. Mármint egy újra rajzolt változatát, mert nemrég hoztak egy szabályt, miszerint nem lehet kiadni már használt avatarokat, csak újrarajzolás, átalakítás után, de erről az avatarról sokmindenkinek Huma fog eszébe jutni, tökmindegy mennyire változtatják el.
-
freemanone
addikt
válasz
IreN!CuS #1196 üzenetére
Olyan forráskép kell, ahol a külső és belső kontúrok jól kivehetőek. Az általam linkeltek sem a legjobbak, de abból már inkább ki lehet indulni, mert valaki már kigondolta, hogy hogyan legyenek a kontúr vonalak a karakteren, ami vissza is adja az eredeti kinézetét. A szinezés a legkevesebb része.
Nézd meg ezt a videot, hogy legyen róla némi fogalmad, hogyan készül egy PH-s avatar: [link] -
-
freemanone
addikt
válasz
#81556480 #1056 üzenetére
nincs még ilyen: [link]
de ha valakinek van engedélye és ezt akarja előtted, még lehet. fél év sok idő, lefoglalni pedig nem lehet avatart.amúgy az alapanyag jónak néz ki, ilyenből simán gyártanak avatart itt a mesterek, az igazi kérdés, hogy engednek-e több GTA karaktert, van pár feketelistás dolog, amiből már sok van, de úgyis járnak erre modik, majd megmondják.
-
freemanone
addikt
Nem is azzal van a gond, hogy tömkelegével jönnek az ilyenek, hanem amikor jön az az egy, keletkezik 20+ hsz és jön a tisztogatás, meg a figyelmeztetés.
Azzal nincs is gond, sőt csak jó ha egységes az arcképek mérete, mármint a tér kitöltését illetően. Először amikor a topicba tévedtem, nem is értettem a dolgot, főleg a "1-2px-el lehetne kissebb" megjegyzéseket, de az összképet tekintve, valóban fontos kérés részetekről.(#1037) Bambalazs: ha lesz 5 unatkozós percük a modiknak.
A szabályok pedig így kiegészítve érthetőbbek lennének!
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest