Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speedy007 #1906 üzenetére
Minden termék legyen az teló, autó stb, árát az aktuális piaci kínálat határozza meg. Az, hogy az apple információt ad az akksi elhasználódásról nem egy rossz dolog. Tény, egy androidon ilyet nem találsz(még), de az idő mindent kikezd és egy "használt" andorid ugyan úgy olcsóbb a használt piacon pont mint egy "használt" apple termék. Az akkuval ilyenkor minden vásárló számol aki használtan veszi a kívánt terméket. A "megkímélt" jelzővel hirdetett termék ad némi plusz bizalmat, ha már a külsőre vigyázott a gazdája hátha a belső is óvva volt. Kivételt képez persze az a termék ami használt, de épp akku csere után lett meghirdetve. De itt sem lehet a piaci ár fölé lőni az eladási árat, viszont könnyebben elmegy a piaci ár felső hátára körül.
-
mihail38
senior tag
válasz
Speedy007 #1906 üzenetére
Nekem más a tapasztalatom, már 2 Iphone-t adtam el 90% aksi alatt egy 12 Pro max-ot és egy 13 pro-t igaz, hogy 3 évesek voltak, de karc mentesek és 1 nap alatt elvitték és nem áron alul.
Pont ezért váltottam Iphone-ra mert tartja az árát, nem úgy mint a droid, sajnos vagy nem, de 3 évnél tovább nem marad nálam tovább telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4469
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- iPhone 14 Pro 256GB Space Black gyárilag független
- iPhone 13 mini 128GB gyári független új akku
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest