Hirdetés
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speedy007 #1900 üzenetére
Így van, a színezés mentes(acél, titán stb) jobban bírja a kiképzést. Igaz ez mindenre, pl. anno a Garmin Fenix 5 acél lünettája a Niva alatt is volt, mégsem volt gond, kicsit megdörzsöltem és nem látszott semmi. Utána vettem DLC bevonatos titán(sötét szürke) fenixet, na az az első odacsapásnál örökre megjegyezte a fal sarkát. Anno egy s8-am volt szürkébe, natúr(acél) kerettel, 5 év után a kijelzőn egy 1cm-es karc ami csak kikapcsolt kijelzőnél volt felfedezhető, hátlapon semmi, kereten 1 sarkon benyomódás de karcok sehol. Most, 5 évvel későb ismét naturálba vettem az irányt(16proNaturtitán). Bízom benne a natúr továbbra is a "legmegbízhatóbb" hosszútávon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest