- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovigyuri
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ezek a kérdések nem ide valók, de tapasztalat a fontos.
Csak két szót kérnék tőletek:
1. HOTMID-től vagy MINIDEAL -ről rendeljek? Az ár ugyanaz.
2. FedEX -el, DHL-el vagy EMS-el hozassam? Melyiknél kisebb az esély VÁM-ra?
Csak azt kérem, hogy a saját tapasztalatitokat írjátok le, nem kell indokolni.
Köszönöm szépen.
Üdv.
KGyuri -
kezdő
senior tag
válasz
ATM_automata #55268 üzenetére
Így hirtelen fejből:
Az S-ben újabb a processzor, vagyis inkább optimalizált (olcsósított), konkrétan MTK6582.
A sima változatban MTK6589 van.Én a sima változatot venném, az MTK6589 már bizonyított.
Minideal és Panda is megbízható.
Ebay-t én ebben az esetben kerülném, semmi előnye sincs, viszont drágább. -
ATM_automata
őstag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Páromnak vennék valami telefont. Fehéret, rendes vassal. THL W100-at néztem. A szemem kifolyik már, de nem jövök rá, mi a különbség a W100 és W100S között, illetve hogy melyiket érdemes rendelni. Ezt meg tudná valaki mondani? Egyéb készülék, amit helyette ajánlotok?
Rendelés: Honnan szabad megrendelni? Pandát néztem, talán MiniDeal a legolcsóbb. Ebay? Egyéb helyek?
Köszönöm a segítséget.
-
szobipeti199
tag
válasz
CoolBoy323 #55212 üzenetére
És az a plusz T betű ad valami lényegi pluszt? Mert ahogy én nézegetel az oldalakat semmit.
És szerinted tmallról vagy minidealról érdemesebb rendelni? Gyorspostával rendelném, hogy megjöjjön karácsonyra. Vagy lehet úgy sem fog már? -
szobipeti199
tag
Sziasztok!
G3S vagy T mobilt akarok rendelni. Tmallboxnál és minidealen néztem. Egyik helyen T-t árulnak, másik helyen S-t. Kettő ugyan az nem? Illetve melyik helyről érdemes rendelni? Tmall nem a legmegbízhatóbb nem? Minidealt csomagot meg szeretik a vámosok igaz?
Előre i köszi! -
tvamos
nagyúr
Original Lenovo K900 Android 4.2 Intel Dual Core 2.0GHz With 5.5 Inch Full HD
$369.99 a Minidealen. Nagyon jo...
Persze, nem Dual sim, de kinai. -
Vikusz77
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy ZTE v889m telefont. Két helyet néztem ki, amikről azt olvastam, hogy megbízhatóak, ezek a minideal és a tmallbox.
[link]A tmallbox végösszege 4 dollárral több, viszont ott írnak valami Rom update-ről ha jól értem.
v889m-update-zetamod-by-cappa72-v0.06.zipNem tudom mi ez, szóval segítséget kérnék, hogy melyik boltból vegyem, és mire jó ez az update, megér-e nekem pár dolárt.
Előre is kösz a segítséget!
Viktor
-
norbec
csendes tag
válasz
ggiiddaa #54708 üzenetére
Hali!
Barátnőmnek vettünk ilyen telefont fehérben, 1/4gb verzió, minidealtől. Masszív, kijelző nem karcolódik, szép,ügyes,okos, szereti összességében. Két problémánk van vele, az első az, hogy a bekapcsoló/lezáró gomb a tetején van, ráadásul nem igazán emelkedik a készülék testéből, néha sokat kell ügyeskedni, hogy be lehessen nyomni...
A másik probléma, amivel egyben a tisztelt nagyérdemű felé fordulok, néha telefonálás közben "zúg" a telefon, ilyen statikus zaj-szerű hang van a háttérben. Érdekes módon, csak bizonyos szituációkban csinálja, vagyis ha a városban (Miskolcon) telefonál vele, kristálytiszta a hang, de ha pl más településről hív, akkor jön az idegesítő zúgás. elképzelésem sincs mitől lehet ez, valaki találkozott már ilyennel? a hálózat miatt lenne? van rá mód, hogy kiküszöböljük? (azon kívül, hogy ne menjen Miskolcon kívülre
)
-
Rapaz
csendes tag
válasz
cappa72 #54583 üzenetére
Hello megnéztem a leírást és lenne pár kérdés.Leírom hogy akkor én hogy gondolom a blogod alapján:
( Huawei G610 MTK6589)
1.Indítom a MTKdroidtools 2.4.8b-t
2.Rádugom a telót a gépre bekapcsolt állapotban usb debuggal
3.Rányomok a ROOT-ra, 2X ujraindul, nem nyúlok hozza
4.ROM mentést felajánl ---> nem
5.Superuser,Root explorer telepítés --->yes
6.Aztán lementem a rendszert --->(Bizt.mentés) rányomok, megvárom
7.Ha minden kész rányomok a Rebootra-vagy ez már nem kell?
8, Programot bezárom, lecsatlom a telót a gépről?
És itt a 6. pontnál ez a mentés nem ugyanaz lesz mint amit előzőleg írtam h küldött nekem a minideal fájlokat(+a flashtoolt)? ezeket:
Vagy ez mi lenne pontosan?Gyári ROM root nélkül?
Ja és a jelenlegi appokkal (ROOT és SU ) csinálnom kell valamit vagy igy maradjon ahogy most éppen van?: -
anonym1s
őstag
válasz
citkar #54519 üzenetére
En meg elarulom, hogy a minidealtol rendeltem egy telefont, kuldtek egy selejtet, es csak paypal segitsegevel tudtam visszaszerezni a penzem toluk. Egyszeruen nem voltak hajlandok reagalni az email-eimre.
A minideal is pontosan ugyanolyan mint a tobbi kinai webshop, amig minden rendben megy addig kedvesek-nyajasak, de amint gond adodik, hatat forditanak.Ha te hiszel a kinai garanciaban, az a te dolgod, de ne probald elhitetni masokkal hogy ez egy jol mukodo dolog mert ez nem igaz!
En nem ketlem, hogy neked, meg rajtad kivul 3 embernek sikerult javitast intezni garanciaban 2-5 honap alatt, de ez egyaltalan nem jelenti azt, hogy ez egy jol mukodo dolog, mivel ezzel szemben allo tapasztalatok is vannak szep szammal.A garancia azt jelenti, hogy a garancia idon belul barmikor tudod ervenyesiteni a jogaidat amennyiben a kovetelesed megfelel a garancia felteteleinek.
Ez a kinai webshopok eseteben nem all fenn, mert oket nem kotelezi az unios szabalyozas! Biztos vannak peldak arra, hogy a magyar garancias javitas is elhuzodott 1-2 honapig, de a kulonbseg az, hogy magyarorszagon biztos lehetsz abban, hogy elobb utobb visszakapod a tulajdonodat, vagy ha megis gond adodna, akkor tudsz valahova fordulni a panaszoddal.Epeszu ember belatja, hogy meg europan belul, az unioban sem konnyu ervenyesiteni a jogaidat amennyiben jogsertes er, nemhogy kinaban!
Tegyuk fel hogy visszakuldesz valamit javitasra kinaba amit soha nem kapsz vissza. Mit csinalsz ebben az esetben? Hova fordulsz a panaszoddal? Elmesz kinaba feljelenteni oket? Tudsz kinaiul? Email-ezel a kinai-magyar kovetsegnek? Bejelented a magyar rendorsegen meg a fogyasztovedelmnel? Azt hiszed foglalkozni fog valaki ezzel?
A kommunikacios stilusrol meg annyit, hogy en is normalis hangnemben irok minden esetben, de ugyanezt elvarom a kinaitol is, es ne legyen mar elvaras a kinai reszerol az, hogy virtualisan nyaljuk a segguket hetekig ha eredmenyt akarunk elerni, meg akkor is, amikor nyilvanvaloan hazudnak.
En abszolut nem bizom egyetlen kinai webshop igereteiben sem, mert az vagy meg lesz tartva, vagy nem.
Szoktam rendelni en is kinabol, de en belekalkulalom azt, hogy a valos garancia az 45 nap, ami a rendeles pillanatatol kezdodik. Igy nem erhet tul nagy meglepetes. -
madrac
senior tag
válasz
citkar #54519 üzenetére
Látom nagyon megtetszett ez a szó, hogy ismételtél, de csak rád igaz. Nem szégyen ha utánanézel az értelmező szótárban, ha nem tudod mit jelent. Én nem tettem olyan messzemenő kijelentést amivel embereket vezetek félre, hogy általános tényként leírom, hogy a kínai garancia jól működik.. Sőt, ezekszerint egyenesen jobban mint itt helyben. Ha ilyen jól informált lennél mint ahogy beállítod magadat, és olvasod a fórum témákat, akkor tudnád, hogy még jó indulattal is nagyon vegyes a kép e téren, sőt számos esetben nagyon nehezen működik a garanciáztatás (és igen, pont a minideal-ről is számos ilyen tapasztalatot lehet olvasni!), és maximálisan rá van utalva a kínai cég jóindulatára, ezért itt rendszeresen, és egyenesen óva intenek attól, hogy bárki jogos türelmetlenségének adjon hangot feléjük, mert lám-lám, ez mennyire bevált. Az alapján, hogy van akinél mégis jól működött, még nem lehet általános kijelentést tenni, miközben vannak gyökeresen más tapasztalatok is. Jó lenne a szemellenzőt levenni, és nem félrevezetni másokat! Azt pedig csak zárójelben jegyzem meg, hogy senki se írta, hogy ezekre a termékekre egyáltalán nincsen garancia! Valami eléggé félre lett olvasva... csupán az lett leírva, hogy finoman fogalmazva se egy életbiztosítás, amit jó ha tud az, aki belevág egy kínai webáruházas teló vásárlásába, ill. garanciáztatásába, amivel csak egyetérteni lehet.. Ennyi.
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Ha a minideal-ről rendelek kb 60ezer Ft értékben egy telefont akkor ha megvámolnak mire kell számítani ?
Mennyit kell perkálnom ?
Köszönöm!
-
citkar
addikt
válasz
Kiki18 #54520 üzenetére
Garancia van, úgy emlékszem 6 hónap a Minidealnél.
Eltűnésről nem hallottam, ha garanciális a probléma (azaz pl. nem a zsebedben tört össze, ültél rá stb.) akkor az általuk küldött címre visszaküldöd (előtte tőlem kértek videót a hibáról s azt mondták javítják), ami önköltséges 3-4000 forint. Majd visszaküldik, ami így összességében valóban hosszú idő, nem a legideálisabb, de nekem kb. másfél hónap múlva visszaküldték a telefont megjavítva.
Mielőtt elküldtem nekik itt is érdeklődtem, hogy működik a dolog s akik garanciáztattak (mert nem én vagyok az egyetlen, csak néhányan lusták utánajárni s hirdetik a szarságaikat) ugyanezt mondták.
Azt hozzáteszem mindig normálisan beszéltem velük, amikor érdeklődtem mindig türelemre intettek, elfogadtam, sosem fenyegetőztem és a megjavított telefonom kézhez kaptam. -
citkar
addikt
válasz
madrac #54514 üzenetére
Ha nem lennél ennyire demagóg és szűk látókörű, rákeresnél s megkérdezgetnél több embert, mert nem én vagyok az egyetlen
"Szeretem" az ilyen embereket akik sulykolják a megalapozatlan agyszüleményeiket és szegény fórumolvasók elhiszik...
Elárulom a Minidealnél többünknek, több terméket is garanciáztattak.Az hogy nincs garancia csak néhány fórumtárs betanult szövege, mert ezt divat mondani.
Persze nem összehasonlítható egy Samsung premium garanciával, de az hogy nincs: egyszerűen hazugság. -
madrac
senior tag
-
Rapaz
csendes tag
vááááá nagyon kezdő vagyok még a témában de nekem azt mondta Diana (minidealtől) hogy rootolva van és a titanium backup is azt irja, viszont az app méret infonál gondolkozik és kilép nem listáz semmit de mikor csinaltam biztonsági mentést az appokrol közben vagy 2X kiírta h a root leállt, leokéztam és folytatta tovabb és meg is csinálta.
+ még a root app is kiirja h frissitsem.Szval bonyolodik a helyzet legalabb is nekem
-
berigazek
őstag
válasz
mclane_ #54366 üzenetére
Ma néztem a Minideal-nél,de ,,out of stock",amúgyis nem jókat hallottam róluk...Még várok,több helyen olvastam,hogy csak December közepén és Január elején árasszák el a piacot a 8 magosak... és azt is,hogy sok Viszonteleadó azt tanácsolja,hogy 1-2 hónapot várjunk,ne ugorjunk bele a vásárlásokba,mert még nem kiforrt a dolog...(saját maga ellen beszélt az emberke és Fórumon,ott,ahol mindenki el tudja olvasni!) Megjegyzem halkan,hogy ez nem semmi,de igaza lehet....minden új ,,fecske" nem lehet jó...
-
helltp
aktív tag
Sziasztok, régebben rendszeresen olvastam a topikot, de egy pár hónapja sajnos nincs időm rá, és most vásárlás elé kerültem, és nem akarok melléfogni ezért lenne néhány kérdésem. Szerintetek megéri még most 6589T-s cuccot venni vagy már várjam ki a 6592-t (a 6577 - 6589 váltásból kiindulva van az a rossz érzésem hogy abból csak tavasz közepére lenne telefon, addig meg nem akarok várni)? Még mindig a Minideal a legmegbízhatóbb bolt? Még mindig a Singpost a leggyorsabb (a múltkor mintha olvastam volna olyat hogy a panda átállt hkpostra mert a singpost belasssult)?
És az utolsó dolog a telefon. A Jiayu G4 Advance-t néztem ki magamnak, Szerintetek megéri a +100$ a nagyobb közösségi támogatás és a 2x akkora ram a Thl W200-hoz képest? Melyik gyártó ad ki tovább frissítéseket (már ha egyáltalán adnak ki)? Igazából szerintem a fHD fölöslegesen eszi a teljesítményt meg az akksit, de a 2gb ramnak meg azért örülnék, és más telefont még nem nagyon láttam 720p+2gb ram párossal. Esetleg van most valami nagyon felkapott modell?
-
dReFiX
senior tag
minideal.net
THL W100S MTK6582 1.3GHZ Android 4.2 4.5inch IPS Screen 138$
THL W200 MTK6589T 1.5GHZ Android 4.2 With 5.0inch IPS screen 179.99$
ThL W8s 2GB/32GB MTK6589T 1.5GHZ Android 4.2 13.0MP Camera 239.99$ -
rongaucho
tag
Kösz a tippeket!
A pandawillen v889s van 72.29-ért, v889m pedig 126.99-ért, nem találom a te áradat.
A minidealt én is ismerem, azért preferáltam a tmallbox-ot, mert ott már kapásból cappa72 ROM-ja van rajta, míg a minidealesen nem tudom, hogy melyik. És egy kicsit tartok attól, hogy buherálni kelljen a telefont, mert nem vagyok nagy guru.A v889s-en gondolkodtam még, mert az JB-s (4.1), de sok olyan vélemény van, hogy ahhoz eg kevés az 512 Mb RAM, akkor meg lehet, hogy jobb az ICS-s v889m.
-
vampire17
addikt
válasz
sodokan #53972 üzenetére
Alternativa meg az ebay-es EU-n beluli rendeles.
Nyilvan amit onnan veszel is kinabol jon ,de hozzad mar EU bol...
Arban nincs akkora difi, max az ujdonsagokra kell kicsit varni.... Aztan oldja meg az a csoka ahogy akarja az atcsempeszest a hataron...
Pl erre gondolok. Postakoltseggel ott van, mintha minideal rol rendelned, de hozzad mar Franciaorszagbol jon.
-
ra^ven
senior tag
Lenovo P770 MTK6577T Dual Core 1.2GHZ Android4.1 Jelly Bean Super Power 3500mAh Smart Phone -White
Minideal-en van, ha jól sejtem ezek nem tudnak maguktól frissülni, mert mind mókolt rendszer van rajtuk?
Köszi.
Hopp most nézem: Availability: Out of stock
tboy:93 5-ös már nagy nekem, bőven elég a 4, 4,5"
-
Csygusz
tag
Hello!
Valaki rendelt már valahonnan Xiaomi Hongmit (Red Rice)?
Nekem mindenképp arra fáj a fogam, csak azt nem tudom, hogy aliexpress-ről mennyire lehet bátran rendelni, és egyáltalán érdemes-e. Onnan még nem volt szerencsém vásárolni semmit, panda, minideal, tinydeal, etotalk stb, onnan már vásároltam, de aliról még nem. Megbízhatók az ottani eladók? Ez az oldal is úgy működik majdnem, mint az ebay+paypal? Értem ez alatt azt, hogy átverés áldozata nem lehetek, szóval a pénzemmel nem léphetnek meg ugye?
Előre is köszönök minden választ.Red Rice helyett mennyire lehet még jó döntés a Cubot One vagy a Jiayu G3T?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Bembee12 #53832 üzenetére
G3T
Noshát a MiniDeal tudja magyarul küldeni. (Nem biztos hogy annyira full magyar mint egy JBart-os egyedi,
de nem is tudom mennyire)A kamera drivereket nézve...ahhoz vannak már optimalizáltabb romok pl. gyári update után a jiayu.es -ről a szeptember 7-i rom,
vagy a Miui mostani (november16-i) romja is említi highlights-ban hogy Camera codecs improvement... -
Bembee12
aktív tag
Na megjött a Jiayu G3T-m
1-én rendeltem minideal sg Post,
de mégsem akadt meg a vámon, ma hozta postásGyors összefoglaló:
mérete jó bár én inkább nagyobb felé hajlok.
Kijelző gyönyörű
kamera elmegy bár még nem nagyon próbáltam.
Akksi 1 óra nyomkodás alatt 3 százalékot merült.
Kézbe tartva jó fogása van.Amit furcsálltam, hogy van raja gyárilag magyar nyelv, elvben nem kéne rajta lennie
-
spileraaa
senior tag
válasz
spileraaa #53716 üzenetére
( helyesírási es fogalmazási hibákért előre is elnézést )
Ezt néztem ki [link] lenovo a800de ha jol látom nincs gorilla glass ami lehet hátrány lesz jo lenne ha bírná valamenyire a strapát!
Nem nekem lenne a telefon hanem egy havernak ezzel kapcsolatban lenne még egy kérdésem hogy ha megrendelem lehet az ö cimére rendelni az én accomal es paypal-omal ? (minideal.net innen rendelném mivel már rendeltem tölük és elég gyorsak voltak lenovo a660 ö is ilyet akart volna de lecsuszot rola )
ui: ahogy nezem az arakat enyiert nem kap ilyen kijelzovel jelenleg ... akkor marad a folia es hogy jobban ugyel ra ( ennel nem adnak ajandek tokot es foliat sem sajnos )
-
Zolka73
csendes tag
Kinéztem magamnak a minideal-nél ezt [link] a telefont. Írtátok, hogy sima postával kisebb az esély a vámra. Azt honnan tudom milyen postával küldik? És még egy kérdés. A root-olást gondolom kérjem. Köszi
-
akos727
senior tag
Nem fog valaki a közeljövőben garanciáztatni a minidealnél?
-
ArmanD.
őstag
1949deal.com-ról szeretnék vásárolni. Mennyire megbízható, van olyan mint a minideal? Úgy nézem ez egy Orosz warehouse, esetleg gyorsabban ideérhet onnan a cucc mint egy Geekbuying-tól mert onnan szoktam rendelni de most valami megfogott az 1949deal-en. Itt DHL kb mennyiért szállít ha tudja valaki kb 60k-s telóról van szó. Köszi előre is.
-
válasz
anonym1s #52230 üzenetére
Így van.
A legutóbbi BIC es esetnél is, amikor úgy huszon x napja állt "küldemény felvéve" státuszban a teló, rájuk írtam, hogy mi újság. Akkor kértek 10 napot. Vártam. Nem jelentkeztek. Tizen pár nap után megnyitottam a paypal disputet, kértek még KÉT HÉT haladékot. Nem hiszek a mesében, mivel dispute után egy hétig semmi mocorgás nem történt, továbblöktem claimra, mert ha több mint 30 nap alatt semmit nem mozdult a teló, akkor már nem az a két hét fogja megváltani a világot. Szóval dispute után egy héttel továbblöktem claimre, ekkor a paypal szó nélkül visszautalta a pénzt.
Hozzáteszem a BIC ről csak jót hallottam, és nekem is csak jó tapasztalatom volt velük, és ez még csak nem is visszaküldött teló utáni pénz visszakukázás volt.
Gondoljátok el, hogy visszaküldtök egy telót, visszaérkezik javításból, megint hibás, megint visszaküldöd Kínába, esetenként még egy hónapig nem hajlandók felvenni a postán mint a minidealről tudjuk.
Szóval igen, biztos vannak rendes webshopok, sőt, hogy szó ne érje a ház elejét, én is mindig normális hangnemben írok nekik, de amikor hülyének nézik az embert, akkor kőkeményen beléjük rúgok, mert azt nagyon nem szeretem amikor simán hülyének néznek.
Szóval tartsátok szárazon a puskaport, és figyeljétek a 45 napot, videózzátok a csomagbontást, és imádkozzatok a tréfa miatt :-D
Ezeket javaslom különösen, ha most akartok rendelni telót karácsonyra, mert nagy eséllyel a nyuszi fogja tojni, és nem a télapó zsákjában lesz :-D -
Tejes Pite
aktív tag
válasz
maggi1886076 #52266 üzenetére
Kínai webshopok: minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, pandawill, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, ..stb...
maggika gyere privátba
-
ArmanD.
őstag
Sziasztok
1949deal.com-ról szeretnék vásárolni? Mennyire megbízható, van olyan mint a minideal? Úgy nézem ez egy Orosz warehouse, esetleg gyorsabban ideérhet onnan a cucc mint egy Geekbuying-tól mert onnan szoktam rendelni de most valami megfogott az 1949deal-en. Itt DHL kb mennyiért szállít ha tudja valaki kb 60k-s telóról van szó. Köszi előre is.
-
válasz
instantwater #52153 üzenetére
Ezt nagyon nem szabad így kijelenteni.
Sokszor kaptam már vissza pénzt úgy is, hogy már nem is volt semmi paypal jelzés, hibás volt a készülék, visszaküldtem, megbeszéltük és elküldték a vételárat. Amit leírtál, az csak a szélhámosok esetében szükséges. Pandawill, focalprice, antelife és minideal is adta már vissza a készülék árát paypal védettség lejárta után. Viszont egy alkalommal sem kezdtem fenyegetőzni kínai nagykövetséggel (egyfelől mert olyannal nem fenyegetőzöm, amit adott esetben nem tennék meg - ez még a gyereknevelésnél is alapszabály - másfelől pedig tisztában vagyo kvele, hogy ha meg is tennék egy ilyen jelentést a kínai nagykövetség irányába, tudom, hogy semmit nem érnék el vele)
Csak egy példa a mostani postás balhékból.
Egy megrendelt Tengda telefon elindult felém, de nem érkezett meg. Már kifutottam a paypal 45 napjából, de azért írtam az eladónak, hogy nem érkezett meg. Átbeszéltük az egészet, ő elmondta, hogy feladta, de nem jött vissza hozzá a készülék. Szó szót követett, végül visszaküldte a pénzt azzal a megállapodással, hogy ha mégis megérkezik hozzám, akkor felkeresem és el fogom neki utalni újból az árát (amit ez esetben meg is tennék és nem sumákolnám el). Semmivel nem fenyegettem az illetőt, nem követelőztem, hanem megbeszéltük értelmes, felnőtt emberek módjára. Több időt vett igénybe, mint a fenyegetőzés, de célravezető és megőrzi a kapcsolatokat. -
Indy1
tag
Ma kerestem a Jiayu G4et es velemenyt kerek
A vekony 1800 akkus olcsobb mint a 3000es (nekem eleg az 1800as akku)
Ezeket talaltamAntElife 200$ (kosarba teve 197.63$)
TmallBox 203$
Minidealnek nincs
tegyetek felre a vamintezest (nem Magyarorszagba kuldik)Honnan rendeljem? Esetleg mas uzlet?
van oka nem a vekonyt rendelni ?
varhato e komony arzuhanas egy honap mulva? -
Bembee12
aktív tag
-
sicc33
aktív tag
Tud valaki minideal kupont esetleg?
-
híddoktor
csendes tag
Üdvözlöm az összes fórumozót. Laikus újoncként kérdezem, hogy éljek-e a Minideal által felkínált "root needed" opcióval, vagy vegyem meg rootolatlanul, aztán majd meglátjuk?
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
A minideal-nél másnak sem jön fel a chat ablak, hogy ki elérhető ki nem? Szeretnék velük beszélni de így nem tudok.....
Köszönöm
-
anonym1s
őstag
válasz
fateless #51536 üzenetére
Hali.
11 eve vagyok ebay-en, ezalatt szamtalanszor akadt megoldando ugyem (jelenleg is van ketto, egyiket epp tegnap beszeltem meg az eladoval) es eddig mindig sikerult megoldani a problemakat, ugyanis partnerek voltak a kommunikacioban. Viszont ez a tetves minideal egyszeruen szarik az emberre. Tiz napig nem jott valasz a panaszomra. Meddig kellett volna meg varnom? A chaten is kerdeztem, az eredmeny hogy letiltottak a chatrol. En biztos vagyok, hogy a csomagomat is szandekosan nem vettek at, ezzel is huzva az idot.Amugy szerintem az a bajuk velem, hogy a gond a telefonnal amit jeleztem nekik, szerintuk nem problema es nem akartak vele foglalkozni, amit en nem neztem jo szemmel es bejelentettem oket paypalnal, ott pedig megirtam nekik hogy nem bizom bennuk, mert csak akkor voltak hajlandok valaszolni amikor nyitottam a paypal vitat.
Az en esetemben nem a kommunikacio modja a gond, hanem annak a hianya, es nem az en reszemrol hanem a minideal reszerol.
Amugy nem en vagyok az elso, mar olvastam itt tobb esetet amikor honapokig volt a postan a csomag, mert nem voltak hajlandok ertemenni. Ez a hires (vagy inkabb hirhedt) minideal ugyfelszolgalat, es garancia.Annyit meg, hogy hivatalos ugyekben mindig annak megfeleloen jarok el.
Az, hogy itt neha kisse szabadabban fogalmazok, (de egyaltalan nem durvan), nem jelenti hogy hivatalos ugyekben is ezt a fajta kozlesi modot hasznalom. -
anonym1s
őstag
válasz
BullZeye #51487 üzenetére
Akkor ne abbol indulj ki, mert en nem magyarorszagon elek, es ha nem jelentkeznek a csomagert bizonyos idon belul, akkor visszahozzak nekem.
A paypal meg nem akkor fizet ha kiserlet tortent a kezbesitesre, hanem akkor ha kezbesitve lett. Esetemben mar volt kiserlet, de a penzemet meg nem kaptam vissza.Tovabbra is azt mondom hogy a minideal egy kibaszott szemet banda, csak annak ajanlott akinek nyomja a zsebet a penz.
-
anonym1s
őstag
válasz
Athoszka #51434 üzenetére
Az enyemet 18.-an probalta kezbesiteni eredmenytelenul, azota a postan van es nem hajlandok ertemenni. Biztos vagyok benne hogy szandekosan nem vettek at, es arra jatszanak, hogy a posta vissza viszi a feladonak. Igy nem lesz kezbesitve, es elkepzelheto hogy a paypal nem fizet ilyen esetben. Undorito mocsok banda ez a minideal.
-
anonym1s
őstag
Minidealt egyaltalan nem ajanlom. Nekem selejt telefont kuldtek, emailekre nem valaszoltak, chat-rol letiltottak, paypalos vita lett belole. A telefont visszakuldtem mar egy hete megerkezett de nem hajlandoak ertemenni a postara. A penzemet meg addig nem kapom vissza amig nincs megerositve hogy atvettek a csomagot. Mocsok rohadt szemet banda, szerintem messzire keruld el a minideal-t.
-
Banyu
csendes tag
Sziasztok!
Na elszántam magam, és beruházok egy minideal-es NEO N003-ra, az ottani Root-olásról van esetleg vélemény vagy hulladék? (Nekem fogalmam sincs, hogyan kell rootolni)
Rendeléskor megjegyzésbe kell írni, hogy mágyár tudás kell, vagy úgyis origi droidot adnak rá, ami tudja.
Szigorúan Hong-Kong post air mail, ha vámot akarok úszni, ugye?b.
-
kgymac
őstag
válasz
picur220 #50958 üzenetére
Szia,
Tolvaj! ajánlotta típus: htc desire 600A lányomnak egy thl w100 van, gyári rommal, minideal rootolta 5$-ért (esetleges garizásnál kötözködhetnek a root miatt, de így nem. A PH-n egy esetben próbálták így elkerülni a gariztatást barátaink.). Gari pedig itthoni telo esetén sincs beázás, törést, olcsó arab samsung, olcsó román lg, stb. esetére). A buhera pedig 5 percig tartott, amíg kézzel (root explorer-rel) töröltem a kínaapp eltávolító cwm zip-ben megnevezett tyúklában appokat (pl. smsreg.apk). Azóta öröm és bodottá...
-
Zeki
nagyúr
válasz
bigbuda #50889 üzenetére
Kínai webshopok:
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, pandawill, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, dinodirect, tmart, lightinthebox, coolicool, mixeshop, mcbub, chinapadmall, tomptop, hotmid, fastcardtech, martofchina, thboxes, wsdeal, merimobiles, lenteen, coolseason, priceangels, funbooks, 1949dealHogy épp ma hol a legolcsóbb, hol akciós, passz.
Hogy hol postáznak gyorsan?
Ott ahol van raktáron.
Hogy hogyan kapod meg hamarabb és BIZTOSAN? Ha gyorspostával kéred.
Jelenleg kínában kurvanagy káosz van, senki sem akar lithiumos akkukat szállítani, mert megint felrobbant egy nemzetközi futárcég repülője, és lehet megint az akku szar minősége miatt.
Így aztán a kínai boltok mind JÓ SOKÁRA visszakapják a feladott csomagjaikat, és nézhetnek valami alternatív posta után. Aztán lehet hogy akkora lesz a nyomás a postákon (kínai, hongkongi, szingapúri), hogy egyszer csak mégis elkezdik megint szállítani a telefonokat, tableteket, stb... -
GZoli7
senior tag
válasz
citkar #50609 üzenetére
Olvasd el a Samsung honlapján, hogy mit jelent a prémium garancia.
Nekem is a dohányzóasztalomon javította a telefont a szerelő, valamint adott ajándékba fóliát, fülhallgatót.
Ez csak az S sorozatra és a Note-ra van, ACE-hez nincs, meg ilyen olcsó vackokra.Egy ismerősöm telefonja két hónapja Kínában van a postán. A Minideal nem nagyon akar érte menni.
-
Nwis86
aktív tag
Helló!
Jiayu G4-et szeretnék venni, de csak minidealon találtam magyar nyelvel, vagyis ott fel van tüntetve, másik 10 boltba pedig nem írják a magyar nyelvet, van ahol képernyőmentés is van a választható nyelvekről és ott sincs benne a magyar nyelv. Szóval az lenne a kérdésem hogy tud-e valaki olyan boltot ahonnan rendelhetnék fekete G4-et 3000es akkuval, magyar nyelvel a minidealon kívül?
-
anonym1s
őstag
válasz
Gege94 #50552 üzenetére
Hali.
Minidealtol rendeltem egy telefont, baj volt vele irtam nekik, nem valaszoltak 10 napig. Bejelentettem paypalnal, ott is csak 4 nap utan voltak hajlandok valaszolni.
Online chaten is kerdeztem oket de ott sem kaptam valaszt, aztan le is tiltottak.
Amig rendben megy minden, kinyaljak a segged, de ha baj van, akkor azonnal hatat forditanak es levegonek neznek.
Abszolut nem ajanlom a minidealt! -
gipsztigris
addikt
válasz
maj-viktor #50297 üzenetére
A760-at Fiamnak vettem, kb. egy hete használja.
-Összességében egy nagyon kulturált (olyan Lenovo-s) összeszerelési minőség, használható kijelző, elfogadható fényerővel. Akksi durván másfél napot bír automata fényerővel, rengeteg facebook, sok zene, és egy kicsi játék mellett.
- Root, CWM recovery elérhető, gyorsan megoldható. Spanyoloknál elég sok főzött rom van hozzá.Ez a Qualcomm MSM8225Q SoC grafikában nem szaggatja az istrángot (Adreno203) de mindennapi használatra teljesen megfelel. Böngésző sebessége hozza a négymagosoktól elvárt szintet, GPS vétel kiváló, Wi-Fi vételkészség rendben van. Kertben, kb. tíz méterre a routertől egy 38cm-es falon keresztül JÓ jelerősséget produkál, nem dobja le magát a hálózatról. Két SIM-es üzemben nem próbáltuk a telefont.
-Az APN konfigurációval volt egy kis bajunk, de sikerült megoldani. Úgy tűnik sikerült találni működő Viber-t is -elképzelhető, hogy ROM függő a dolog, mert van akinél ez az .apk sem megy-, mindenesetre nálunk működik a Viber.
-Sajnos egyetlen dolgot még nem sikerült megoldanom, a TTS hangokat. Vocalizer TTS telepítés után sem látszik, nem lehet kiválasztani. Svox-al még nem próbáltam.
-Kamera átlagos 5Mp-es, videó felvétel átlagos, max. 720p videókat készít. Ha nem esküvői és nyaralási fotókat akarunk készíteni, a célnak megfelel.
Ennyi idő után azt gondolom, hogy nem volt rosszabb választás mintha egy MTK-s Lenovot vettünk volna. Akinek nem feltétel a HD kijelző, annak egy jó alternatíva lehet az MTK-s készülékekkel szemben. Minidealtől vettem 109USD-ért,+ ÁFÁ-t fizettem rá. -
Zeki
nagyúr
válasz
gipsztigris #49977 üzenetére
Nekem csak egy bajom van az olcsó Lenovókkal, nincs bennük elöl kamera. Kispórolták.
Még jó hogy az asszonynak tudtam venni egy A660-at 118.85-ért a minidealen, mikor még volt. -
Zeki
nagyúr
válasz
devast #49506 üzenetére
Az SC6825 mag is érdekes, ezeket rakják a legócskább nem 3G-s, nem GPS-es okostelókba.
Csak akkor mi a frásznak okosteló?A Lenovonak és a ZTE-nek vannak olcsó telefonjai, inkább azokat kellene nézegetni.
Kínai webshopok:
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, pandawill, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, dinodirect, tmart, lightinthebox, coolicool, mixeshop, mcbub, chinapadmall, tomptop, hotmid, fastcardtech, martofchina, thboxes, wsdeal, merimobiles, lenteen, coolseason, priceangels -
anonym1s
őstag
válasz
alex89 #48911 üzenetére
Hali.
Nagyon elfogultan irsz a telefonodrol.
En is rendeltem egy vowney v5-ot, es az en elfogulatlan velemenyem, hogy ritka szemet telefon ez.
Van benne 5 szenzor, amibol 3 nem mukodik, es mint kiderult ez nem egyedi eset hanem altalanos.
A kameraja olyan szar, hogy meg eros fenyben is eletlen szemcses kepeket csinal, gyenge fenyben nagyon rosszakat, felhomalyban meg abszolut hasznalhatatlan. A video meg szarabb mert folyamastosan zoom-ol es rettento lassan, ezert a felvetel egy resze teljesen homalyos amig be nem fogja a fokuszt a kamera. A vaku meg viccnek is rossz, komplett hulladek. A kulso hangszorot siman tulorditja a galaxy s2 ugy, hogy a vowney-t szinte nem is lehet hallani. A wifi 2 vekony teglafalon keresztul kb 6 meterre a rutertol mar eldobalja a kapcsolatot.
A kijelzo fekete szintje olyan magas, hogy szinte vilagit a fekete, raadasul ha nem pont merolegesen nezem a kijelzot, meg emelkedik is. Allitolag a kijelzo IPS, OGS, de ezt eleg alacsony minosegben sikerult osszehozni.
Az akksi 18 orat birt nalam 5 ora 4 perc kijelzo idovel 100%-rol 2%-ra ugy hogy egyetlen sim kartya sem volt benne es csak a wifi volt bekapcsolva (gps es bluetooth kikapcsolva). Ez onmagaban jonak tunik, de a star n9599-hez viszonyitva eleg gyenge, mivel az 4 ora 10 perc kijelzoido utan meg 78%-on volt ket sim kartyaval bekapcsolt mobilnet, wifi, gps, bt-vel. Az emlitett n9599 kezben tartva hasznalat kozben minosegibb erzest is keltett bennem, mint a vowney.
A hatlapja olyan konnyen lejon, hogy alig kell fesziteni. Ha cserelgetnem benne az akksit (mivel rendeltem hozza egyet pluszba) felo hogy nehany het utan lotyogne a hatlap rajta, vagy rosszabb esetben le is esne.
A gps nalam is hamar befog 9-10 holdat de elesben meg nem probaltam.Tovabba nalam a kijelzo jobb also sarka kijjebb allt a hazbol mint a tobbi amikor megerkezett a telefon. Osszenyomtam ujjal es visszament a helyere de nehany ora hasnzalat utan ujra kijott, emiatt felo hogy nehany het vagy 1-2 honap utan az egesz kijelzo mozogni fog a hazban. Mtk droid tools nem tud kapcsolodni a telefonhoz, mert folyton eldobja az usb kapcsolatot.
A rendszer valoban gyors, akadasmentes, de ennyi pozitivum meg a 170 dollaros arhoz is keves, altalam abszolut nem ajanlott telefon.
Ja, a telefont a minideal-tol rendeltem, es kezbesites utan 3 nappal irtam nekik a problemakrol de azota sem valaszoltak. Ennek mar 10 napja. Ennyit a minideal-rol.
-
Athoszka
tag
Sziasztok,
A minideal-hez küldök vissza telefont garanciába. Érdemes ilyenkor még visszanyitni a paypalt hibás készülékre hivatkozva?
Köszi,
-
fecs
senior tag
Vissza kell küldenem a minideal-nek a telefont javításra. Kaptam tőlük egy címet, de nem igazodom ki rajta.
„Att: WANG YI
Address: RM4M SangDa Garden HuaFaBei Road Shenzhen China,
Zip code is 518028”
A címzett az okés, de a cím hogyan tagolódik?
Kaptam telefonszámot is. Azt írjam rá a dobozra?
Ajánlott, elsőbbségi... Ilyeneket érdemes használni? Amúgy a királyi magyar pistával érdemes egyáltalán küldeni?Előre is köszi!
-
Bugajauzsi
csendes tag
Sziasztok Urak
Tudna valaki a problemamon segiteni?
Vettem a minideal-en egy Lenovo a660 telefont, ami kb 1 honapig hibatlanul mukodott, viszont tegnap ota nincs se wifi se kekfog. Csinaltam egy factory resetet, es utana sem lehet mukodesre birni. A kekfog, ha a legordulo menubol be akarom kapcsolni, szurke marad. A wifi villog egy ideig, es inaktiv marad...Koszonom elore is, ha valakinek van jo otlete a hibara.
-
Zeki
nagyúr
válasz
nimfas #48180 üzenetére
Boltok:
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, pandawill, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, dinodirect, tmart, lightinthebox, coolicool, mixeshop, mcbub, chinapadmall, tomptop, hotmid, fastcardtech
kellemes nézelődést! -
szabof1
őstag
Sziasztok!
Mostanában nagyon nézegettem a telefonokat, mert valami combosabb akkus kellene, amely viszont tudja a 64 GB-os SD-ket is kezelni. A Jiayu G4 kiesett nálam, mivel sokan írták, hogy kopik a festék róla.
A G3s is tudja a 64-es SD-t kezelni, így azt hiszem rendelek egy Jiayu G3S-t (T procis) telefont, mégpedig a minidealtől (cégre kérem, így az ÁFA nem játszik), most kerekítve 180 USD lenne.Van most valami kupon a minidealnél, amivel csökkenthetném a költségeket? Vagy vegyem máshol?
Vagy van még más 64 GB-os SD-t kezelni tudó dual-sim telefon nagy üzemidővel?
(A Lenovo P780-ast és a ZTE V967s-t néztem még, de elvileg nem tudják a 64 GB-os SD-t kezelni.)Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest