- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Milyen GPS-t vegyek?
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Google Pixel topik
- A Motorola is Air mobillal készül
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
GZoli7 #50613 üzenetére
és (#50614) anonym1s :
Erről nem hallottam, de ahogy látom teljesen más árkategóriáról beszélünk, nem néztem végig, mert nem ismerem ezeket annyira, de nem sok termék volt 100 ezer forint alatt. Szóval elégedett vagyok továbbra is a kb 40 ezer forintos készülék kínai garanciális ügyintézésével.
Bár ha valaki 150-200 ezerért vásárolna, valóban nem kifejezetten Kínából érdemes, mert talán ha itt drágább is, már rá tudja szánni azt az összeget is.
Nem mondom, hogy senkinek sem éri meg ezt az ártöbbletet kifizetni a premium kategóriára, nyilván van is rá kereslet, de pl engem az Acer notikról is le akartak beszélni, mert Brnoban van a legközelebbi szervize, de nekem 5 munkanap alatt háztól házig megjárta a garanciáztatást s legalább 50 ezret spóroltam azzal (így volt kb. 200k), hogy 5 kemény munkanapig kibírtam nélküle s nem egy Samsungot vagy más hazai szervízzel rendelkezőt vettem. Persze másoknak lehet megérte volna kipengetni azt a 60-80 ezer többletet, nem vagyunk egyformák.Legalább már ezt a szolgáltatást is ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest