- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
laslie92
senior tag
válasz
Crytek #48563 üzenetére
Megcáfolnám thl w100 at használja báttyám napi szinten és teljesen jól teszi a dolgát!
Amúgy igazából soha sem fogom használnia GPS-t csak ha olyan helyzetbe kerülök!
A telefont én internetezésre zenehallgatásra fényképezésre és egy kis játékra használom és ha hívnak felveszem
-
mexel
veterán
válasz
Crytek #48157 üzenetére
Köszönöm! Jobbnak tűnnek mint némelyik china telefoné, de még mindig nagyon elmarad szerintem sajnos a márkásaktól. ( engem nem érdekel a fotó része, de akinek kellene annak fontos lesz.) Azt hiszem neki egy Samu S3 vagy Alma 4s kell majd, azok azért tűrhetőek. Sajnos árban már nem ugyanez a helyzet
Én magamnak mindenképpen rendelek pár china telefont, és letesztelgetem magamnak és amelyik legjobban tetszik az maradValószínűleg Jiayu G3s vagy A820 lesz.
-
válasz
Crytek #48112 üzenetére
Jól néz ki, bár kicsit el van csúszva lefelé, akarom mondani bazi nagy a hangszórónál a hely.
5,5", hahh, az 5" pont elfér a zsebemben, ennél nagyobb nem kell. Külön táska kéne nekiMost nézem, hogy ez is ilyen microsimes ótvar.
Nem hiszem el, hogy 5,5" ba nem fér bele 2 normál sim... -
Tóni86
csendes tag
válasz
Crytek #47539 üzenetére
Nekem gt99 van, csináltam már vele homályos képet, de csináltam nagyon jó minőségűt is! De ahogy írták előttem is nem egy fényképező minőség mert kicsi a lencséje, nincs nagy tapasztalatom telefonos fényképezőkkel de én a vaku erősségét kevésnek tartom. Uncsimnak S4 van és ő is azt mondja h jó képet csinál de nincs benne elég zoom, úgy hogy mindegy hogy 40 ezres telefon vagy 200 ezres tökéletes úgy se lesz
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
Crytek #47534 üzenetére
nyilván szar a kamerája minden mobilnak, hiszen egy meg két milliméter átmérőjű lencsén nem jön be semmi fény. példának: egy kulcslyukon át nem látszik semmi csak az ablakon keresztül... nem hiába van a normális obiknak 7-10 cm átmérőjű (f1.4, f2, f2.8) lencséje.
ezek hiánya miatta a mobilra kitaláltak néhány jó megoldást:
1, a htc one 4mpx es szenzora - ami a jó nagy érzékelők lévén jobban megszívja magát fénnyel (!) , és a
2, nokia 41mpx-es megoldása, ami pedig interpollál, mégpedig lefelé. kb. 4 pixelből készít egyet. z sem ördögtől való. mind a kettőnek van létjogosultsága. amit majd idő és a piac eldönt...
szumma: egyik kínaitól se várjunk megváltást, ennyire jó áron. napfénybe nem lesz gond egyikkel sem. sötétben meg nem tudunk fényt-képezni -
akon
csendes tag
válasz
Crytek #47427 üzenetére
Köszi a válaszokat a GPS-re
Geekbuyingon az egyik legjobban menő telefon a Tronsmart TS9 , de itt nem nagyon hallani róla semmit. Valakinek esetleg tapasztalat róla vagy bármi hasonló? Akár magáról a Tronsmart márkáról
-
RVR400
veterán
-
Bernyó84
aktív tag
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Crytek #46790 üzenetére
Kína és a tesztelés nagyon is létező dolog. Vagy szerinted pl. Huawei nem kínai? Tudomásom szerint én már dolgoztam náluk, szóval van egy apró rálátásom arra, hogy milyen tesztek mennek le egy-egy terméken. Mint ahogy írtam is: nem kifizetődő hulladékot gyártani. Súlyos dollár százezrek és milliók mennek egy nap alatt a semmibe, ha a sor selejtet gyárt.
Mivel már nem létezik az a cég jogilag, akikkel dolgoztam, így leírhatom ide, hogy legyen némi anyagi érzékeltetése annak, amiről beszélgetünk: egy óra kiesés kb. 5 millió HUF kár / sor. Ebben a gyártó egységben egykor 16-18 gyártó sor ment. Kezd el felszorozni.... Kiesésnek számít az is, ha folyamat teszthibás panelek jönnek lefelé. Az még nem selejt, de pl. egy proci csere lazán 30k és megy vele a flash IC is, mert kimelegszik, ami megint 20 ezer körül van...
Szóval bízhatsz benne: a teszter nem érted van ott, hanem a gyárért. Csak az tudja megfogni még időben a hibákat. Na meg ugye nem véletlen van FPO gyártás.... Igen: Kínában is....
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Crytek #46787 üzenetére
Ha rendszeresen olvasod az "egész" fórumot (Legalább pár felkapott modell topicját), akkor rájössz, hogy van kb. 100-150 ember, akiknek lehet akármilyen telefonjuk, egy sem lesz jó...
Nem engedheti meg magának egyik gyártó sem, hogy egy rossz szériát kihozzon, főleg nem a kisebb gyártók. Ahogy írod is: ha rossz, visszaküldik. Na most egy több 100 ezres darabszám esetén egyenlő egy anyagi öngyilkossággal egy kisebb kaliberű gyártónál. Tudom mekkora szórás van, évekig dolgoztam több termékvonalon, különféle rendszerekben (Nokia, SE, RIM, Huawei). Biztosíthatlak arról, hogy amiket itt olvasol, annak 80-90%-a csak mese. Pont olyan hülyeségek, mint mikor valaki elkezdi kalibrálgatni az akkut és hirtelen mindenkinél nő az akku idő... Holott millió és egyszer le lett már írva, hogy az érdemi hatása nulla a folyamatnak, mindhiába.
Persze: vannak rossz telefonok, sőt szériahibák is vannak, amik nem jönnek elő a gyártás alatt. Na de azt el ne hidd, hogy kijön 3000 db telefon, mind a 3000-ben másik fajta kijelző van, ráadásul mind rossz is, de még merő tévedésből sem ugyan az a hiba. Mert ez lenne az a szórás, amire sokan azt mondják: "Igen, minden telefon más". Igen Valóban más. Pl. olyan 2% eltérés lehet a WLAN erősítő kimenti jelében. Másképp úgy megbukik a teszteren, ahogy az a papírforma szerint írva van...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Crytek #46784 üzenetére
Amit a fórum látsz az a valóság durva kifordítása. Ilyen mértékű hardveres szórás mellett a gyártók maguk is képtelenek lennének gyártani és tesztelni bármit is. Nem a telefonokban keresendő tehát a "hiba", hanem a felhasználókban. Ehhez még vedd figyelembe kérlek azt is, hogy többnyire amit itt olvasol, az panasz, vagy segítség keresés, mert aki tényleg maximálisan elégedett az nem kérdez, hisz akkor nincsenek kérdések sem.
Ugyanakkor figyeld meg, hogy a hibák nagy többségénél fel van nagyítva a dolog, mert mikor valaki megtalálja, akkor a többiek kényszeresen keresni kezdi és még ha előtte nekik nem is volt, mindjárt megtalálják ők is azokat a hibákat... -
Gyuc
aktív tag
válasz
Crytek #46380 üzenetére
Jaj dehogy akarok spec teszter lenni
de ez jó
Lehet valamiért mazohista vagyok...de 4,5 colon kevés a választék és keresem ami tetszene.
A GT99 design nem olyan túl jó...a UMI tetszik igazán de az X9 forma is jó
tudom vehetnék W100-at (a páromnak azt vettem) ami megbízható nyugodt cucc,de valamiért nem -
akon
csendes tag
-
dime27
őstag
válasz
Crytek #46177 üzenetére
Szép képeket csinál meg merném kockáztatni h szebbeket mint a Zopo C2 Platinumom jó kis tel bár nekem a nagy kezeimhez már kicsi lenne a 4.5 méret de sztem ajánlani fogom ismerőseimnek köszi a képeket!
Recovery,ROM van rá esetleg vagy kell rá tenni?!A hátlapja mennyire szedi az ujjlenyomatot?!Akksija hogy bírja?!
-
smkb
őstag
válasz
Crytek #46161 üzenetére
A válasz elég prózai: nem telefonokba tervezték sem fogyasztás, sem komunkációs funkciók szempontjából. Képességek tekintetében erősen herélt az Rk3188 a csip egy MT6589-hez képest. Szimplán nem tartalmaz integrált kommunikációs modemeket, fogyasztása jóval magasabb egy MT6589-nél, ami nem csoda, mivel a Cortex A9 magok eleve többet kérnek, mint az A7-es azonos csíkszélességen, és ehhez még az órajelek is magasabbak. Pont annyival erősebb az a csip, amennyivel magasabb órajelen jár + ami előny azonos órajelen a Cortex A9 arhitektúrából adódik. Nem való telefonba.
-
válasz
Crytek #46137 üzenetére
Amikor a ZTE V970-es telefonom este enni kér az 1600mAh-s akkuval, a Lenovo A820 pedig másfél napot meg uyganazzal a használattal, akkor elhiheted, hogy pl. 2,75Ah-s akkuval a Jiayu G3 elmegy 3 napot. A ma kezemben tartott P780 pedig 2 napja megy és 60%-on van a töltöttsége (igaz, ez az infó kevéssé releváns, mert nem én használtam, de a gazdája azt mondta, hogy azért babrálja, mert új..).
A ZTE V967s 2,5Ah-s akkusa is elmegy 2-2,5 napot.
Kicsit olvass utána a tapasztalatoknak.
Persze foylamatos képernyőhasználat mellett egyik sem húzza 99 napig, de lássuk be, ez normális. -
RVR400
veterán
válasz
Crytek #46137 üzenetére
Optimus 3D-m volt 3500-as akksival. Hidd el, ég és föl a különbség a mostani és az LG között üzemidőben.
A mostaninál aggódok, hogy a második napot már lehet, hogy nem fogja kibírni, míg az O3D-nél azon aggódtam, hogy vajon fel tudom-e dugni kicsit töltőre a telefont, hogy kibírja az aznapot. -
-
csibe1
addikt
válasz
Crytek #45573 üzenetére
Hívd fel este az asztrotv-t, majd küldenek neked energiát a telefonodra.
-
Švejk
őstag
válasz
Crytek #45664 üzenetére
És a támogatás? Hány Cubot GT99 is van az országban?
Minőségellenőrzés? Hol is tart a Lenovo? A 4. legnagyobb gyártó. És a Cubot?
Custom romok? A Lenovóra van bőven...a Cubotra hány van?A Lenovo akksija lazán elmegy 1 napot, de 2 a reális. A kamera? Biztos megapixelekkel kell dobálózni?
Felbontás...igen, az nagyobb. De szerintem elég ppi huszárnak kell lenned, hogy ez valójában gondot jelentsen. Arról már nem is beszélve, hogy jóval visszaveti a teljesítményt is... -
gipsztigris
addikt
válasz
Crytek #45564 üzenetére
Haier a legnagyobb nyigázás közepette is kibír egy napot! Mi kell még?
Tételezzük fel, hogy az okostelefon használók jelentős többsége nem hajléktalan, így azt is gondolhatjuk, hogy éjszakára egy ágy (mellé egy éjjeliszekrény+220V-os dugaszoló aljzat) közelébe kerül. Éjszakára rá kell dugni a töltőre!....szerintem. De van aki a 48órás dezodort szereti használni! Én minden nap fürdök. -
-
-
Evita85
tag
válasz
Crytek #44707 üzenetére
Nem tudom mennyi a pk és mennyire megbizható oldal,egyáltalán a gyártó "saját" oldaláról rendelni de itt van és árat is írnak hozzá. Jiayu g5 Egyébként mennyire biztonságos vám és egyebek tekintetében erről vagy bármelyik saját oldalról rendelni? Jobb mint a pl minideal vagy társai?
-
GIJoe
addikt
válasz
Crytek #43408 üzenetére
semmi gond a gpsel, de olvass vissza kicsit, ha képes vagy 80at kiadni egy 3 hónapon belül elavuló cuccért, ami a forum leírások szerint nem hibamentes, tehát a formáért fizetsz, akkor én azt mondom vegyél almát.
Mindig csinos csicsás, lehet mutogatni, jobban eladni később, tartja az árát... -
RVR400
veterán
válasz
Crytek #43078 üzenetére
Lent látszanak a műholdak?
Ez 57 másodperc alatt wifi és mobilnet nélkül a szoba sarkában:
Szerintem a GPS fixet nem jól csinálod, mert az itt lévő leírás elég zavaros szerintem. Próbáld meg ezt.
-
madrac
senior tag
válasz
Crytek #43052 üzenetére
Ott kell lennie annak a beállításoknál. a GPS műholdak szövegre kell rámenni asszem.
Hasonló mint az AGPS csak tovább tart az érvényessége. Ez is a netről tölt le adatokat a helymeghatározáshoz, de ezt nem minden gps használatkor csinálja, és manuálisan is lehet töltetni. Az mtk soc-nak minden mankóra szüksége van.. tisztelet a kivételnek. Viszont, ha másnál ugyanez a telefon jól fogja a jelet akkor... a te készüléked antennáját rosszul hajtogatták... -
-
csampei
senior tag
válasz
Crytek #43042 üzenetére
Nem feltétlen a készülék hibája!Lehet a romnak is gondja!Speciel nekem is volt LG O2x-em és bizony a 4.0.4-el 7-9sec a műhód,a 2.3.4-el meg nem talált semmit....Én elsőkörben az első hsz alapján megcsinálnám a GPS élesítést a Emode menüben,és a leírtak szerint,,második körben egy romcsere,vagy factori reset,és csak utána temetném el a készüléket.Szerintem ezeket próbáld meg.
-
BigZolo
csendes tag
válasz
Crytek #42971 üzenetére
Ingyenes képtároló
http://www.flickr.com/ -
anonym1s
őstag
válasz
Crytek #43016 üzenetére
Hali.
Nem a legjobb helyen nezed. Itt 260 dollar a 2GB/32GB valtozat.
En is ilyet akartam, de aztan olvastam hogy mar majus ota igergetik a megjelenest, de azota is csak elorendeles van, igy lemondtam rola.
Aztan amikor olvastam hogy ezeknek az mtk processzoroknak kisse sok a full hd kijelzo, nem is bantam hogy nem vartam ra -
-
gg72
veterán
válasz
Crytek #42945 üzenetére
Sajnos így igaz. Számomra eddig a TS7 leggyengébb pontja a kamerája, borzalmas képeket készít az Olympus PM2-höz szokott szememnek...
Ezt leszámítva amúgy nagyon elégedett vagyok vele, az akksija pl. igazán pozitív meglepetés, az első napok telepítgetései és nyüstölései után normál használat mellett szombat esti töltés után most 85%-on van (éjjelre kikapcsolom). -
bigbuda
aktív tag
válasz
Crytek #42945 üzenetére
Nem is értem miért nem hozzák a Canon EOS 40D-m minőségét a telefonok. Talán mert alapjáraton nem arra vannak kitalálva. Sztem amugy a jobb minőségű kamerák is olyan szinten ratyik, hogy fotózásnak nem igazán nevezném. Ha valaki bohóckodni akar, jók ezek, ha fotózni, vegyen egy dSLR-t, nem olyan drágák már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Revolut
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Quadro FX 570 eladó
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest