- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bupemko
senior tag
válasz
aytukabozs #104920 üzenetére
Hát ez messze van a vállalható kategóriától
ahogy nézem kolléga blogját végül nem is írt róla részletesen.
Emlékszem még, hogy mikor sok évvel ezelőtt az első Android okostelefonomat vettem (Samsung Galaxy S), akkor USA-ban volt billentyűs verzió is és még voltak normálisabb Symbian Nokiák szintén hardveres billentyűzettel. Ahogy nézem ez mostanra teljesen kikopott sajnos, pedig ha valaki sokat email-ezik mobilon, szerintem tudná értékelni...@beg: igen, azt láttam, elég beteg, de biztos sokáig megy egy töltéssel!
sőt ha jól értettem, akkor ha van mindenkinek ilyen a családban, akkor bizonyos távolságon belül lehet walkie-talkie-ként is használni
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #104914 üzenetére
Rendeltem hozzá egy EU átalakítót.
Az az érdekes viszont, hogy egy másik boltból rendeltem az átalakítót, mint ahonnan magát az elosztót, mégis az elosztó csomagjában volt egy átalakító, így nem kizárt, hogy alapból adtak hozzá, és majd érkezik még egy pluszba.
Egyelőre teszi a dolgát. Három telefon töltődik egyszerre, 0,45 - 0,75 - 1 amperrel szimultán. (Variáltam a kábelekkel, de mindegyik készülék mindegyik kábellel ezeket az értékeket mutatja, tehát azt vélelmezem, hogy a telefonok kérnek ennyit enni.
)
-
jokamo
csendes tag
válasz
aytukabozs #104902 üzenetére
Akkor te dual stand by telefont használsz és átirányítod a hívást?
Ebben ez esetben ha beszélsz az egyiken, akkor kicseng a másik vonalon bejövő hívás is? Azaz fel tudod cserélni a hívást? Nyilván ha felveszed, akkor a hívásátirányítás díját fizeted, ha nem veszed fel, akkor csak látod, hogy volt egy bejövő hívásod és ott van a nem fogadottak között, nem?Bocs, hogy ilyen szőrszálhasogató vagyok, csak szeretném megérteni hogyan érdemes használni egy dual simes telefont.
-
csapee
őstag
válasz
aytukabozs #104898 üzenetére
És mindenkit visszahivsz?
-
Yag
tag
válasz
aytukabozs #104826 üzenetére
Ha annyira érteném az apróbetűs részt mint Ti valószínűleg nem kérdeztem volna.
De köszönöm a válaszokat igy már érthetőbb a kép. -
törölt tag
válasz
aytukabozs #104854 üzenetére
Tolem kisebb igenyekkel nemigen keres telefont senki, nekem eleg ha telefonalni tudok rajta es szep.
Anno es meg most is a lanyomnak keresek telefont, nem sokkal nagyobb igenyekkel
Kijelzo meretehez normalis telefonmeret (ebben a v5 megfelelne)
Normalis zenelejatszas !!!(mintha a v5 onallositana magat)
Tokeletes telefon funkcio
Bongeszo ha kell megtalalja amit keres
Fenykep kozepesnel eleg a jobb
Uzemido (messenger, messenger, messenger)
Kijon beprobalom a Jiayu S4-et, tetszetos, 3/16, 4,7' 130/64/8, IMX 214 Exmor, Yamaha sound chip, 2500-as aksi
Nem reklam volt
Persze ez is foltosodhat idovel, rocoghet lejatszas kozben, zabalhatja az aksit, de a remény ....... -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #104830 üzenetére
a böffera sem nyitja meg!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #104774 üzenetére
janaman01: +1
-
egykettő
aktív tag
válasz
aytukabozs #104566 üzenetére
Nekem akkor volt 200dodó a határ amikor az még 40-45k volt, most lesz megint 200dolláros telóm. Szóval azon kívül, hogy nagyon nem olcsó egy jó telefon lehet az s5mini duos
-
egykettő
aktív tag
válasz
aytukabozs #104560 üzenetére
Az s5 min duos-al mi a baj? azon kívül, hogy nem 40k az ára.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
aytukabozs #104560 üzenetére
Kicsi ertelmes 4,5"-5"?
-
GeriCool
aktív tag
válasz
aytukabozs #104550 üzenetére
Szia! Igen azt tudom, hogy a 319-nek kevés a hardware-e, de nálam csak egy samsung splust váltana ki és csak telefonálásra, néha zenehallgatás.
Az egyéb dolgora van izmosabb hardware.
Köszi a válaszodat! -
törölt tag
válasz
aytukabozs #104516 üzenetére
Csak pár szóban és leegyszerűsítve, mert meg vagyok viselve.
Az alapja
E-Robot - Új parancs (elnevez) -> Új művelet -> Rendszer -> értesítés megjelenítése.
Itt be kell állítani egy értesítést (ez lehet többféle), ami megjelenik az értesítési sávban (vagy csak felugrik, vagy, amit beállítunk). Kell rendelni hozzá egy ID -t (mondjuk 9). Lejjebb görgetve beállítható a rezgéssel, vagy a LED -del jelzés. Ugyanitt be lehet állítani a színt és a villogás ütemét. Arra jelez, amit a parancs eseményénél megadunk. Ez bármi lehet. Mondjuk, villogjon lassan, zölden, ha az akku 80% -ra feltöltődött, gyorsan, pirosan, ha megszakadt a wifi, stb., stb. Akkor fog megszűnni, ha töröljük, vagy egy másik paranccsal töröltetjük a 9. sorszámú értesítést. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #104516 üzenetére
Mobil nézetben vagy? Nézd meg asztaliban a kolléga aláírását!! Nem ajánlottam semmit sem. Csípkelődtem egy kicsit a kollégával, hál' isten vette a poént!!
erre a mondatra reagáltam.
"Kissé ódzkodom már a kínai telefonoktól. Nem rosszak a tapasztalataim, de talán egy itthoni megérné a felárat."
Azzal amit olvastál!!
-
mrgergoke
aktív tag
válasz
aytukabozs #104509 üzenetére
Én elhiszem, de akkor mi az, ami jó lenne kintről? Kissé ódzkodom már a kínai telefonoktól. Nem rosszak a tapasztalataim, de talán egy itthoni megérné a felárat.
-
kp78
addikt
válasz
aytukabozs #104492 üzenetére
5,5ˇakkor legyen/lehet a kijelző, ha a többi hardveres paramétere is jobb annál, mint amit egy 5ˇkijelzős tud.
Minden áron nem kell 5,5. Lehet így a helyes akkor. Nem akartam senkit sem félrevezetni. -
robotnyk
tag
válasz
aytukabozs #104483 üzenetére
igazából az a lényeg, hogy ha használatban van a net, akkor közben ne foglaltat jelezzen ha lenne bejövő hívás
-
válasz
aytukabozs #104465 üzenetére
Szerintrm igergetes marad...
Minden presell...
-
gyűrű
addikt
válasz
aytukabozs #104246 üzenetére
...én is teleszemetelem majd a fórumokat az ajánlatukkal, mint te..
-
bioengin
tag
válasz
aytukabozs #104404 üzenetére
OK, köszönöm, ezek az infók kb. egybevágnak az eddigi képpel.
Meglátjuk. -
dudikpal
senior tag
válasz
aytukabozs #104368 üzenetére
Úgy értem, hogy az eladó is a paypalon keresztül refundolja a termék árát.
Jó, hülyén írtam, mert a postadjíat meg a paypal
Élt már vele valaki? Hogy kell csinálni, hogy megfeleljen a paypalnak? -
GIJoe
addikt
válasz
aytukabozs #104389 üzenetére
A Qualcomm tudomásom szerint melegszik rendesen, ezekben is?
-
válasz
aytukabozs #104389 üzenetére
Ez Lenovo? Tuti?
Arrol volt szo, hogy majd a Lenovo sub-brandet epit. De konkret dolgot nem tudok
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #104381 üzenetére
Juni 10 az indulas meg csak pre.
Remelem juni 10.en indul a Jiayu s4 is, mert mar nagyon varom mit hoztak ossze. -
petrosilov
tag
válasz
aytukabozs #104381 üzenetére
Ennyiért lehet, hogy van értelme. Ettől jóval drágábban is simán lehet vackot venni
-
denko
senior tag
válasz
aytukabozs #104351 üzenetére
kösz a linket, ez hasznos dolog föleg kinai teloknál..
-
MrChef
aktív tag
válasz
aytukabozs #104374 üzenetére
Ha van is ennyi dollárom és azzal fizetnék, akkor sem járok jól, hiszen forintra váltva leesik az állam...
-
zolipapa66
tag
válasz
aytukabozs #104374 üzenetére
Igen ha 275, akkor gyorsan kell cselekedni....az alá csak valami csoda folytán mehet....
-
dudikpal
senior tag
válasz
aytukabozs #104351 üzenetére
Jól értem, hogy a visszapistaköltséget is megtérítik hibás termék esetén?
-
zolipapa66
tag
válasz
aytukabozs #104358 üzenetére
bocsi
itt -
Rawulf
őstag
válasz
aytukabozs #104332 üzenetére
Ezt szomorúan olvasom.
Pedig pont ma irányítottam volna hozzá egy fórumtársunkat, aki forintban (belföld) utalva fizetne telefonért. -
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #104341 üzenetére
Tavaly a fekete pénteken (edigital) a Lumia 530 dual sim függetlenül 15-ért volt. Best buy. A mobilevoip kifogástalanul hasít rajta, anyám csak a neten telefonál.
-
Rawulf
őstag
válasz
aytukabozs #104291 üzenetére
Chigon-nak nem Hungobungo a kapcsolattartója?
-
Ájvé
veterán
válasz
aytukabozs #104276 üzenetére
Akkor le vagyok maradva, újabb kiskaput találtak a vám csökkentésre
-
robi1979
aktív tag
válasz
aytukabozs #104273 üzenetére
"4. nem doboz nélkül, meg gyári doboz a kérdés, hanem hogy kibonthatják-e.?
ha full origi dobozt akarsz akkor nem nyúlnak bele, de akkor csak nálad derül ki ha bibi van."Erre ti mit szoktatok írni? Ki szoktátok bontatni hogy le tudják ellenőrizni hogy minden OK a telóval? Szerintetek bontassam ki? Vagy ti hogyan szoktátok?
-
zolipapa66
tag
válasz
aytukabozs #104268 üzenetére
Megvárom mi sül ki ebből, és persze jelzem majd.
A párom amúgy használgatja a kalapácsot, ami nekem tetszik amúgy, szerintén elég jó teló, persze az aksi az katasztrófa, a kamera, meg közepes, de jobb kamera appal elmegy fotókat készít.
Gyors a rendszer, a kijelzője érzékeny, és elég szép képet ad.
Kb ennyi, Ő inkább telefonál csak rajta. -
zolipapa66
tag
válasz
aytukabozs #104265 üzenetére
nem, és nem is akartam venni.
(#104265) aytukabozs
Lehet a fejem verem a falba, hogy várom azt a rohadt adaptert, erre jön egy szar telefon 3 dollárért.
Azért nem kezelem ezt komolyan, mert lehet egy óra múlva jön egy levél, hogy bocsi, de tévedtünk.
-
petrosilov
tag
válasz
Pár teszt, főleg India, ott meg gondolom a snap(sz)os verziót kapják
Nekem a legfőbb problémám ezzel, no meg az összes többi 4"-tól nagyobb telefonnal, hogy hol tartom. Zsebbe nem fér, kényelmetlen, előbb utóbb a telefon húzza a rövidebbet. Valami övtáskán gondolkodom, talán az még esetleg...
-
törölt tag
válasz
Igen jott, nem tudom mi alapjan kuldozgeti de szerintem elobb utobb mindenki megkapja
-
válasz
aytukabozs #104255 üzenetére
Mint az A616.. Low-cost phablet...
Coolpad ebbol adhatna ki pedig vmi nagyon utoset
-
zolipapa66
tag
válasz
Ja, kérjél valami 600 $ os telefont tőlük
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Kérdezd meg mit adnak érte! Ha megéri akkor fogadd el, aztán kezd el bombázni a privát "posta ládámat" aztán majd megeggyezünk!!!
-
petrosilov
tag
válasz
aytukabozs #104226 üzenetére
Utánaolvastam a Honor 4x-nek és elég érdekes dolgot vettem észre, tényleg nem tudom, hogy minek tulajdonítsam:
A magyar tesztek kifejezetten jónak állítják, dicsérik. Külföldön megy a fanyalgás, közepes értékeléseket kap.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
aytukabozs #104182 üzenetére
https://mega.co.nz/#!jIEgSLTb!ruazWGqXwK_yIzajLjF-gf0gbuGFQHucZzBAB3gcbVc
https://mega.co.nz/#!KN1XGTwQ!zW9rrMjcuhjmoeGIF862jeT0SO3c6lXWtpRdwbst5rg
https://mega.co.nz/#!WdEGgB5Q!eAMHr5StVLYzgap_Vkw7SVjM5SnWhJ_Eay_ikdv36Ro
https://mega.co.nz/#!LJUHSSzL!Lv8nGvPwQY5rZcDEq-2-9MDSsE4YopV3XiupFu27pZs
https://mega.co.nz/#!rFF0kACL!dgp3btIoixbpgVB-OK6-Peq1dEEMggjmm39pDzOpLjs
https://mega.co.nz/#!7EcWmBrA!zNncDhmgRVBRAkYM1Qv5C--6zPn_s_fJtkYgO7BZ4-w
https://mega.co.nz/#!jB02gaCZ!Z34wDtfO0VVobNNGxdZsmSQCQ2a-8sSS6eit2KyAVAs
Ez megint gyönyörű lett...
[ Módosította: radi8tor ]
-
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #104157 üzenetére
Így van. Nincs ütésállóság, csak vízállóság van. Az is csak folyóvíz alatt tesztelve, nem akváriumba téve.
És a 4G-t nem tudja.
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #104156 üzenetére
A gyári oldalon sincs IP osztályozás, csak vízállónak titulálják.
Az azért egy rossz ómen -
Zitababus
csendes tag
válasz
aytukabozs #104016 üzenetére
(én meg boldog vagyok)
Már csak meg kell majd érkeznie a toknak meg a fóliának, rendeltem ebayről.
Most nyúzom, gyönyörű fényképeket csinál és videót is. Eddig mindenre gyorsan reagál.
Apropó, az aksit szokás még első alkalommal lemeríteni és utána tölteni legalább 10 órát? Vagy ezeknek már nem kell? -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #104061 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #104056 üzenetére
+1
-
matyi19
őstag
válasz
aytukabozs #104032 üzenetére
Nem annyira idős ő...39 éves, és valószínű a fényképek mellett elég sokat fog netezni, illetve az sem kizárt hogy játszani is fog
A kamera rendben van, de kíváncsi lennék még távoli kepékre, és ha lehet teljes méretben -
válasz
aytukabozs #104016 üzenetére
Tetszik, mennyire részletekbe menően vették át a WP-dolgokat ezzel a launcherrel!
Ezt csinálja meg a WP vagy az iOS! -
bupemko
senior tag
válasz
aytukabozs #103568 üzenetére
Arra gondoltam, hogy ami eddig volt hardver az elég harmatos. A Meizu vas viszont már talán közelebb van ahhoz, amit az Edge-dzsel akartak Indiegogo-n.
-
válasz
aytukabozs #103934 üzenetére
Végül addig nézelődtem vásárlási kedvtől fűtve, hogy rendeltem egy Win-es tab-ot
Telefonokból majd meglátom mit nézek ki
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #103915 üzenetére
"beszéltünk itt egy 6732-512 ram kombós 5.5-ös szörnyszülöttről"
Számomra a felbontás is kicsit ijesztő...
Közismerten nem vagyok pixelvadász, és 5,5 colon a qHD még teljesen vállalható szerintem, na de FWVGA...
-
válasz
aytukabozs #103912 üzenetére
Kene vmi, egy telefonom van honapok ota....
Elephone G9-et nezem, ami ahogy latom lowcost G2.
Neztem mar a hasznaltakat is, ZTE V5-osoket.
Kinlodok
-
válasz
aytukabozs #103909 üzenetére
Ha presellbe ideadjak 90-be megveszem xD
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #103897 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #103894 üzenetére
"(igazából ahogy írtam nem vagyok "ráizgulva a 4G-re", szal 3G-n gondolom ugyanúgy menne... szal számomra nem gond)"
"Azért én mobilnetemet is a helyén kezelem... és csak e-mailek tényleg... bár sajnos (vagy szerencsére) már az is sok adatforgalmat generál, így persze értem én, hogy fejlődés meg gyorsaság én is szeretem az újdonságokat / új kütyüket... de a 3G, amire kell, arra OK! (számomra! szigorúan magánvéleményt írok és megértem, hogy valaki már 4G-re izgul) Amúgy sokra megyek a nagy sebességgel, ha a lefedettség szar... ahogy 3G esetén is hézagos tud leni... (nekem Budapest OK)"
Zavart érzek az erőben!!
maj-viktor #103895: Gondolom nem gyakran rendelsz telfont kínából...
Olyan shopot kell keresni ahol fel van tüntetve hogy melyik típus. Ilyennel ritkán szórakoznak.
-
maj-viktor
őstag
válasz
aytukabozs #103884 üzenetére
Vágom az oldalt - EU-s árakat... xiaomiforsale-t is...
De nettó 130$ VS bruttó 138€+5€ szállítás=143€ (~160$) megéri a várakozást nekem... Bár tényleg jó az EU-s ár ennél eléggé...
(én szeretek várni - kockáztatni!
)
-
MrChef
aktív tag
válasz
aytukabozs #103823 üzenetére
Tudom, rendben, én csak továbbfűztem a saját meglátásommal.
-
MrChef
aktív tag
válasz
aytukabozs #103804 üzenetére
Ősbaromság pl. 29ezer Ft-ot kiadni egy 512 MB RAM-os telóért, amikor 1 GB-osat kapni 35ezerért. Persze sok minden egyéb specifikáció és a gyártó is számít. (a magyar mobilszolgáltatók választékát és mediamarkt-ot nem is említem, az itt gondolom elég OFFtopic)
A Windows jól fut 512 MB-tal, az Android viszont döcög hozzá, ez evidens.
(zárójel zárójele: az ájfonnak 4-nek is elég volt 512 MB RAM, de hát annak ugye mindene prémium. :-P Még mindig árusítják azt a 6 éves telefont, most épp valami 60ezerért) -
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #103813 üzenetére
Na épp lehűlt az idő! -
gyűrű
addikt
válasz
Akkor jó..
-
Rawulf
őstag
válasz
Még AMD 386DX40 PC-n 4MB EDO rammal még milyen szépen futott a Mortal Kombat 1...
-
Zitababus
csendes tag
válasz
aytukabozs #103763 üzenetére
Na, tegnap óta nézegetem, egyre jobban meggyőz.
Van vele valakinek tapasztalata amúgy? -
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #103780 üzenetére
Nekem ingyen sem kellett volna.
-
Teki1986
tag
válasz
aytukabozs #103773 üzenetére
Doogee Mini F1 Turbo
-
Zitababus
csendes tag
válasz
aytukabozs #103761 üzenetére
Teljesen tanácstalan vagyok komolyan... Borzalmas. Ilyen rég volt.
Igen, a GPS az egyik lényeg. Pl. a kamera nagyon nem érdekel.
Ez az Asus nem is olyan rossz ahogy nézem.
Az bosszant, hogy normális telefont, ami nem elszállt árral van, azt kb. lehetetlen találni.
De tényleg...
Most érted egy havi fizetésem egy mobilért... sőt több.
De persze tudom, valamit valamiért.
50-60 amire azt mondanám, hogy még csak- csak. De majd 100 az sok. S 2 évnél tovább nem bírja majd úgysem.Bocsánat...
-
Zitababus
csendes tag
válasz
aytukabozs #103759 üzenetére
Az szuper, mert pont a 7000 és az 5000 az amit nézegettem, s egy árba vannak.
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #103724 üzenetére
Igazán köszönöm válaszod!
Megfogadom a tanácsod és várok egy picit akkor, az UMI Hammer tetszik, mert van fém csíkja és nem full szögletes (ami ugyan tetszene, csak kevéssé kényelmes)...
Amúgy ha meg lehet oldani 150 alatt, nekem az is jó
Ez a 4G-s dolog azért vicces, mert soha szükségét nem éreztem... mindegy. (Az X1S az igazán korrekt volt
valóban)
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #103716 üzenetére
Szerinted mostanság az 5 collosok között ha nincs nagy igényem, csak, hogy:
-Kisebb legyen, mint a Lead1
, magyarul a sors nem kísértése miatt inkább maradjunk az 5 collnál (tudom keret így úgy, jobb a kisebb rájöttem)*De könnyebben megfogható legyen az biztos... szegény 4,7esek eltünedeztek sajnos.
-HD kijelző esetleg nem ártana
-Ne legyen lassabb, mint a lead1, mtk6582 bőven elégde tényleg nem értem a nagy kapkodás mire van. Komolyan.
-Ne legyen ultra alja a kamera.
-Ne legyen ultra alja az akksi, sőt jó ha jobb, de a THL4000 hízottsága kicsit sok azért.
-4G nem érdekel igazán, a 3G bőven jó sebességet hoz, nem ezen akarok okosba letölteni.Pénzügyileg a 150 dodó kinti ár a maxi nagyjából. A leagooval amúgy elégedett vagyok, szóval annak is jöhet valami modellje.
Köszi
-
petrosilov
tag
válasz
aytukabozs #103716 üzenetére
időnként elgondolkodom, hogyan is működik egy ilyen cég, hogy tényleg hajhálós, steril-antisztatikus környezetben dolgozó mosolygós lányok piszkálják-e az izéket, vagy megy a sufnituning ezerrel.
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #103713 üzenetére
Gondolom az akar lenni, hogy a cumi felajánlotta, akik "véletlenül" a kisebb (valahogy átmatricázódott) akksit visszaküldik, kapnak rendes mèretűt. Eső utáni izzadságszagú köpönyeg.
-
petrosilov
tag
válasz
aytukabozs #103713 üzenetére
-
janaman01
addikt
válasz
aytukabozs #103701 üzenetére
igen az lte tiltását el is hiszem mert ezeknél a mobiloknál már semmin nem csodálkozom el! Sőt a jiayun is ki is fogom én is próbálni, mert még nem ismerem ezt a "trükköt"
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #103695 üzenetére
Ha a HD hanghívásra gondolsz, akkor 4G -n az a VOLTE lenne, de jelenleg ez nem működik. A mostani HD hanghívás, az 3G -n történik. Az viszont tény, hogy ha van egy bejövő, akkor dobja a 4G -t és visszavált 3G -re. Ebből a szempontból nem tudom, hogy van -e jelentősége a 4G tiltásnak. Én most azt csinálom, hogy alapból nem engedem 2G fölé. Azon működik a hívás, Whatsapp, Gmail, stb. Viszont, ha olyan alkalmazást indítok, ami gyorsabb netet igényel (pl. VOIP, vagy böngésző), akkor automatikusan átvált 4G -re.
-
janaman01
addikt
válasz
aytukabozs #103695 üzenetére
ööö ...a 4g az nem csak adatot tud? ha hivok akkor átvált mindig 3g re a jiayu pl., de lehet rosszul tudom
-
akos727
senior tag
válasz
aytukabozs #103689 üzenetére
Ebbe belefejeltem en is egy hete kb coolicoollal kapcsolatban, de szerencsere csak egy hetveget kesett a dolog.
110 Euros hatar alatt van valami kulonosen ajanlott? 4.5-5.5 inchig bezarolag. -
akos727
senior tag
válasz
aytukabozs #103686 üzenetére
Es mas szempontbol?
inkabb megforditom a kerdest, milyen szempontbol nem megbizhatoak?
-
akos727
senior tag
válasz
aytukabozs #103681 üzenetére
Ezek az oldalak mennyire megbizhatoak? Eu raktarrol rendelnek MO-ra, nincs kedvem szorakozni amiatt mert "veletlenul" megsem EUbol jon a telefon (es persze dragabban).
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #103651 üzenetére
Bocsánat, arra gondoltam. A home gomb hosszú megnyomására nem reagál a szokott módon.
-
Zitababus
csendes tag
válasz
aytukabozs #103599 üzenetére
Ma is okosabb lettem! Nem tudtam, hogy van ilyen.
Köszönöm -
Zitababus
csendes tag
válasz
aytukabozs #103582 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ.
Mennyi amit rá kellene szánnom minimum?
Navigáció lenne a lényeg, mert ott kell biztosan működjön.
Köszönöm szépen! -
Mercutio_
félisten
válasz
aytukabozs #103576 üzenetére
Persze, de nekem már a ZTE V5 is határeset.
Nem tökéletes a komfortérzet, bár ebben a szögletes forma is ludas, kicsit vékonyabb, vagy a széleken kerekebb lenne pont jó lehetne. -
t.imi
addikt
válasz
aytukabozs #103568 üzenetére
A tesztekből sem sajnos. Samsungok nem tudják, LG sem, ha jól emlékszem. Sonynak megy és a Xiaomi-nak is.
V5-t köszönöm -
bioengin
tag
válasz
aytukabozs #103571 üzenetére
Igen.
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #103571 üzenetére
Újabb besztbáj-gyanús modell?
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
aytukabozs #103517 üzenetére
Van mashol is boven. Doogee dg280.
Szerintem alliexpress lesz az egeszbol. Ott talaltam eladot aki kuldi +15$ DHL-el. Ha jol gondolom ott meg most sincs kezelesi koltseg, csak afa.? -
kisgyerek85
senior tag
válasz
aytukabozs #103511 üzenetére
Arra értettem, hogy ha veszek vám és adóbiztosítást akkor ők mivel kompezálnak.? Mert idehaza biztos, hogy rávágják a 27%os áfát, meg a posta is benyel 1500ft-ot kezelési költséget. (lehet már emelkedett, tavaly még ennyi volt)
-
alexw801
senior tag
válasz
aytukabozs #103506 üzenetére
Igaz, wifis, de én öreg fafejűségből minden digi gépemből (sok volt) ki szoktam venni a kártyát és nem használom a gyári szoftot.
Arra gondoltam, hogy ez látás sérültek fotómasinája, mert csak saccra arra kell tartani és nyomni a gombot (ez durva vicc volt). Mivel nagy látószög, minden rajta lesz a képen.
Meg nem tudtam még összeszedni a tudás bázist, Google a barátom itt nem megy, meg a fordítója is akadozik. Amit adtak vele az meg kínai.
Azért nyüstöltem ma, hogy rájöjjek, milyen tartozékokat kell venni. Pl. még obi védő kupak sincs, pedig domború halszem és kiáll a síkból az üveg, sérülhet. -
cs.zs.
veterán
válasz
aytukabozs #103500 üzenetére
Ez keletről indul ?
Németországból 140 Euróért (x315? 44000Ft?) tud indulni, további költségek nélkül [link]Jiayu F2 van valahol itt az EU-ban ?
-
synar
őstag
válasz
aytukabozs #103500 üzenetére
Így van, pénteken került az ''Into customs BUDAPEST'' státuszba, innen már csak napok, vagy hetek kérdése és megérkezik a hammer.
-
válasz
aytukabozs #103489 üzenetére
Van, hogy csak labdaleütős kedvem van, de ajánlani nem tudok.
Na jó. Xiaomi Mi3?
Bocs, ez nem dual SIM. (Látod, mondtam, hogy néha bedöglik az ajánlókám...)
-
válasz
aytukabozs #103487 üzenetére
"akkor legalább a G2 szintet üsse meg"
Ha "fotózásban pl. ez nem jeleskedik", akkor nem üti meg a G2 szintjét.
-
solyom76
senior tag
válasz
aytukabozs #103484 üzenetére
Jó hát akkor a proci is lehet jobb fajta... mint írtam nem értek hozzá..
Köszi. -
solyom76
senior tag
válasz
aytukabozs #103482 üzenetére
azért ezekben már gondolom az nem gyenge...
-
válasz
aytukabozs #103466 üzenetére
Azonban nem definiálta a kurrenszit (pénznemet), így nem tudjuk, hogy JPY, HUF, USD, €, GBP, vagy mit.
Tehát 20k körül biztosan van, han nem HUF a megcélzott pénznem. -
Sas madár
őstag
válasz
aytukabozs #103423 üzenetére
Nézem a linket ,hol kellene látnom a szállítási díjat a 20 $?
-
KTU
addikt
válasz
aytukabozs #103423 üzenetére
Izé, odáig nem jutottam
-
törölt tag
válasz
aytukabozs #103370 üzenetére
A Zoponál, a raktáron levő darabra, pl. Németországba 24 órán belüli szállítást ígérnek. De hozzánk is két nap alatt meg szokott érkezni. Egy gariztatás is meg tud lenni egy hét alatt (több példa is volt rá).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged