- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
Rendeltem hozzá egy EU átalakítót.
Az az érdekes viszont, hogy egy másik boltból rendeltem az átalakítót, mint ahonnan magát az elosztót, mégis az elosztó csomagjában volt egy átalakító, így nem kizárt, hogy alapból adtak hozzá, és majd érkezik még egy pluszba. 
Egyelőre teszi a dolgát. Három telefon töltődik egyszerre, 0,45 - 0,75 - 1 amperrel szimultán. (Variáltam a kábelekkel, de mindegyik készülék mindegyik kábellel ezeket az értékeket mutatja, tehát azt vélelmezem, hogy a telefonok kérnek ennyit enni.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Az az érdekes viszont, hogy egy másik boltból rendeltem az átalakítót, mint ahonnan magát az elosztót, mégis az elosztó csomagjában volt egy átalakító, így nem kizárt, hogy alapból adtak hozzá, és majd érkezik még egy pluszba. 
)