- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MotorBoy79
tag
Bocsi, csak nagyon megörültem neki.
Elsőre azt hittem, hogy pár készüléket berendeltek saját szakállukra (mert úgyis el fogják tudni adni) és raktáron van, de ezek szerint nem.Amúgy tényleg tapasztalatlan vagyok távol keletről rendelős téren, mert igaz, hogy kb egy hónapja minden nap olvasom ezt a fórumot, de még nem rendeltem semmit, csak követem az eseményeket.
-
berigazek
őstag
Nagyon jól írod!Sőt ma írták megint a messzi Keletről,hogy még mindig nem tökéletes az MTK 6577 és az 1 Gb RAM ,,párosítás".... :-(
(a végén még arra gondolok,hogy EZ CSAK egy gazdasági húzás,el akarják adni a ,,régi" készletet mindenünnen és utána tiszta lappal indulni az MTK 6577-el!) -
Rawulf
őstag
Nem tudnak eleget gyártani. A válság miatt (és a vasérc kitermelésnél is megfigyelhető klasszikus kapitalista-túltermelés szindróma miatt) gondolom nem mernek árat emelni, pedig 50 dolcsi plusz összeget simán rányomhatnának ezekre az újdonságokra és akkor is elfogynának.
Elég megnézni pl. a TSMC-t... gyártják mindenki számára a kért chipeket, de mint gyár abban érdekeltek, hogy 100% legyen a kihasználtság. Még az Apple sem elég tökös legény ahhoz, hogy megkérje a TSMC-t, hogy húzzanak fel nekik egy külön gyárat (holott a TSMC vállalna ilyet, csak éppen senki sem mer ebbe belevágni, még tán az Apple sem, ami hihetetlennek tűnik). -
RoBos
senior tag
Igen, tudom, h 2013 első negyedéve a reális idő a 4 magosok megjelenésére, vagyis gyakorlatilag azt lehet mondani, h negyed év múlva már szinte úgy fogják az ember után dobni pl. a G3-at, h vki vigye már el, mert jönnek a 4 magosok!
A MediaTek-nek meg ugye "sietnie" kell, ha nagyot szeretne szelni abból a bizonyos tortából a többi 4 magos konkurencia mellett, hisz már most év vége felé igencsak sokféle 4 magos telót dobnak piacra!
-
Jazz
veterán
Ki mondta hogy a proci végzi?
Pont azt írtam hogy P4-nél szaggat itt-ott ("lévén nincs hardveres dekóder") (azaz marad a software-es dekódolás....).Mindenki másnak: ez jó hír, ennek örülök, hogy ezek a szir-szar procik (vagy az alaplap) hardveres dekódoló áramkörökkel rendelkeznek ezek szerint, és vígan viszik az 1080p-s mkv-t.
(#4516) berigazek: És mennyire vámolták meg a telót? IFA is volt?
-
Stanley-B.
őstag
-
Jazz
veterán
Az ok, de mire értetted, ha mire kérnek meg (hogy ne követeljem vissza a pénzem) akkor se zárjam le. Mit ne zárjak le? Mit értesz lezárás alatt? A szállítási folyamatot? Akkor inkább nem azt akartad volna írni, hogy akkor is zárd le?
A dispute, mint tárgyalás, a paypal-al kell kezdeményezni, vagy az adott oldallal?
(#4403) Stanley-B.: Szerinted meddig várjak még? Tegnap chat-en azt mondták nagy meghajlások közepette, hogy holnap feladják, és még ajándék 2Gb-os SD karit is küldnek (mondtam nekik ne azt küldjék, hanem a csomagot), és még e-mail-t is fog írni a csóka holnap (azaz ma) a tracking szám-ról, és egyebekről. Egyéb dolgok is lelettek beszélve.
Ehhez képest nem működik a live chat (csak send msg lehetőség van. Nálatok is? [link]) és e-mail sem jött. Én meg messze nem érek rá hónapokat várni, de igazából még napokat sem. És most elvesztegettem 10 napot a semmire. -
Stanley-B.
őstag
-
Stanley-B.
őstag
az igaz, hogy rengeteg pénzt szednek be olyan megrendelésekre is ami nem elérhető, de chaten rájuk írsz, hogy refund és 6 órán belül már jön is.
Nekem volt olyan is, hogy telefont küldtem vissza mert nem volt jó, refundolták gond nélkül.
Mikor egy A5S-t küldtem vissza, mert nem bootolt még ők maguk (!!!) írtak nekem emailt, hogy visszaérkezett, átadták javításra. Ehelyett is refundot kértem és kaptam is azonnal.Szóval lehet, hogy sebességben stb. nem jó, de a tapasztalataim alapján megbízható az biztos.
-
Stanley-B.
őstag
fastcardtechet én nem ajánlanám. Fogyatékos az összes ügyfélszolgálatos egytől egyik. Máshol azért 50%-uk eléri egy 10 éves gyerek szintjét.
Innen jobb lenne, de majdnem biztos, hogy 1.5 hónapot kell várni majd rá mert nagy az érdeklődés.Hát ezt is megértük, hogy hype van kínai telókra is, M2, 3G...
-
Rick4
félisten
Nézd, írhatod ezt is, ha nem veszed le a szemellenződet, és nem érted amit írok, akkor nekünk nem kell erről beszélgetni. Ha olvasod, hogy már egyszer leírtam, igen, nem viszonyítottam így, írt le Te magad a tapasztalataid alapján, hogy mi az amit kaptál, mennyiért kaptad, és itthon mit tudtál volna mennyi pénzből venni hasonlót.
Ha ez neked feladja a leckét és csak a saját hülyeségedet hajtogatod, akkor maradjunk ennyiben, elkönyvelem, hogy neked ez a dolog nem működik. -
Rick4
félisten
Egyébként épp most lapozgatom a megiamarkt újságot, ARC S 85 ezres, alcatel OT-993D 55 ezres, és a rettegett myaudio 5 series 65 ezres. Szerinted mennyi pénzt ér egy ilyennél, hogy van rá garancia? 15% korrekt? 20? Mert nulla perces gari nélküli telókat ennél sokkal kevesebbért lehet venni, 20% simán megvan.
Támadni meg támadhtsz, én ennek ellenére egyelőre beszélgetek a dolgokról.
-
Rick4
félisten
Persze hogy előhúztam, mikor neked pl lehetőséged lett volna konkrét példára akár a saját készülékedet felhozva. Nem vitatkozni kellett volna, hanem a tapasztalataidból egy érvet felépíteni az állításaid mögé. És ha elolvasod mire válaszolsz, a végén külön kértem is mindenkit erre.
-
Rick4
félisten
Szerintem ez pont a topictéma lényege, nincsen benne semmi tiltani való, de akkor ezt összegezve neki nem jött össze. Tehát akkor az én szemszögemből összefoglalva az eddigieket:
Ezek a telók technikailag- műszakilag csak a kétkártyásságukkal vannak előnyben, anyagilag kérdéses az előny, tehát akinek a dual sim nélkülözhető, nem feltétlen onnan kell venni a most következő hátrányok miatt.
Kínából csak rengeteg fórumos utánaolvasással (mind a készülék használhatóságát és a webáruház "leírás- kiszállítás- ügyintézés" korrektségét illetően) érdemes vásárolni.
Ha megvan minden infó, és körültekintő voltál, akkor még benne van, hogy simán mást küldenek a megvásárolt helyett, majd közlik, hogy sorry.
Ha még jót is küldenek, de tönkremegy, reménykedj abban, hogy kevés pénzből megúszod a garanciáztatást, (mert pénzbe fog kerülni az biztos) nem tűnik el, nem sérül meg a készüléked ezidő alatt.
Mindezt mondjuk a komolyabb készülékeknél 30%-os árelőnyért cserébe kockáztatod, amíg itthon egy minőségi telefont 2-6 nap alatt szervizelnek, addig oda- vissza többezer Ft postaköltség mellet tis lesz 3 hét legalább.
Ha valamit rosszul írtam, vagy nem jól látok, szóljatok. Kérdés akkor: akinek nem kel két sim, annak miért is éri meg mondjuk 80 helyett 50-ért megvenni valamit? Igaz, hogy 30-cal többért vette, de zéró kockázat, ha ezt figyelmen kívül is akarom hagyni, akkor 1 év múlva az itthon vett márkás készülék simán elmegy azzal a 30-cal többért. Szóval ha nem ejted le, akkor a drágább jobb. Tehetünk egyébként itthoni és kínai teló között tényleges összehasonlítást, kíváncsi vagyok, méretben, teljesítményben mennyi árelőny mutatkozik.
-
Vvarpi
tag
Pl: http://www.borderlinx.com/ (DHL)
Kapsz egy USA és egy Angol címet is és onnan tudod tovább küldeni.
Usa cím esetén szerintem elég drága és már fél évvel ezelőtt is automatikusan vámoltak. -
siryeti
tag
-
DJGABI
addikt
Gorilla ide vagy oda (ha van is benn én is csak első generációsra tippelek) az is tud rendesen karcolódni (még talán jobban is mint a sima plexi) Tapasztalat, Milestone 1... De SGS, Desire S topicban is lehet negatív tapasztalatokat találni ezzel kapcsolatban.
Szerintem leszűkítettem 1 típusra: maradok a márkánál, ZTE V970-ben a legtöbb videón van magyar nyelv, max vadászok romot ha mégse. Neve is van, korrektül össze van rakva, speckója is jó. JB-ről nyilatkozhatnának valamit, meg picit jobban menjen $200 alá az ára, aztán instant get. Ami zavar: az _összes_ ilyen kínai MT6577-es romban benne hagyták a "túlgörgetést" [link] ami azt hiszem epül szabadalom azért nincs jó ideje droidban, zavaró is volt 2.X alatt, erre kéne valami hekket keresni.
-
berigazek
őstag
Én neteztem és beszéltem is egyidőben a Zopo Zp200-al :-)
A többi 2 SIM -essel NEM tudtam,itt nagyon jól mególdooták a szakik :-)
Tribebo!
Mit akarsz,milyen képernyőt upgrade-elni?Nem értem ne haragudj :-(hungobungo!
Nemhiába...te vagy a szoftver zseni....nekem nem sikerült,de váltogatom.Ha Németországba megyek,betszem az 1 SIM-be a német kártyát,hogy ott netezzek,ha Mo-n vagyok akkor a T-Mobile-osat és mükszik.
Most amíg nem jön meg az i9220,N9000 addig használok egy ugyancsak kínai My Phone 3380-as DUAL SIM-es telcsit,csak az egyesben van netem,kipróbáltam mindkettőt.
Ha netezek a SIM 1-el,addig beszélhetek a német SIM-el vagy SMS-t is fogadhatok.
Ha meg netezek a SIM1-el és jönnek SMS-ek vagy hívás,tudok beszélni a SIM 1-el,most próbáltam ki:-) -
gps76
őstag
Ugy ahogy mondod,ha a nem 3G-en hivsz,meg netezni se tudsz a 3G-en.
Akinek zp100 van,tudok egy jo romot,igaz csak 2.3.6-os,de akinek a gordulekenyebb mukodes,tobb program bentmaradasa a ram-ban a fontos,es tudja nelkulozni a "csili-vilit" annak be fog jonni.(nem csunyabb,csak puritanabb) -
-
Stanley-B.
őstag
Jesszusom, hogy néz ki ez a webshop?
és állítom, hogy van bőven megrendelésük, jelenleg is 630 ember van az oldalukon.beers: ez ennél jóval összetettebb...
Magyarországnak Kínával kéne jobban spanolni, mondjuk már elindultak ezen az úton, de kilépni az EU-ból és Kína EU-s elosztóközpontjává válni, vámhatárok nélkül irányukba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Filmgyűjtés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest