- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigct
tag
válasz
cappa72 #16767 üzenetére
Köszi
Visszatettem az eredetit most működik most azt a hibát vettem még észre hogy a play nem frissíti a romban lévő alkalmazásokat pl gmail ezt irja:
"A csomagfájl hibásan van aláírva távolítsa el az alkalmazás előző verzióját és próbálja újra."
Erre mi lehet a megoldás? -
xtevo
őstag
válasz
cappa72 #16848 üzenetére
Ritkán veszek telefont, de mivel most kettő is van, egyszerre 2 családi ezért mindenképpen valami izmosabbat szeretnék, (egy kétmagos, álom lenne) nem szeretném ha szaggatna rajta az android, meg beszemetelné magát elég hamar.
Az aTab5-el szemezek már egy jó ideje, sőt nagyon is tetszik, de mégis visszatart picit a kínai mivolta... és, hogy az újabbakkal már több a garis gond, mint előtte.
Ha ~45k-ig kitolom a keretet, több típus jöhetne szóba? -
-
Siffredi
senior tag
válasz
cappa72 #16589 üzenetére
Igazad van mindkét dologban!
Korábban már írtam, hogy 10-én rendeltem meg, de nem adták fel rögtön, így írtam nekik, mire másnap nyomban fel is adták! Ezért is írtam korábban a kollégának, hogy nyugodtan írjon rájuk, segítőkészek, nem kell rögtön drasztikus módszerekhez folyamodni...
Ezzel befejeztem az offolást, elnézést érte!
-
b0bcat
addikt
válasz
cappa72 #16511 üzenetére
A kérdéseknél ez van az egyik válaszukban:
1. The specs is from internet. We will double check it when it arrive.
2. It is in stock.azaz:
1. A netről van a specifikáció. Le fogjuk ellenőrizni (az adatokat), amikor megérkezik.
2. Van raktáron.Csak én érzem az ellentmondást?
Meg aztán ennyi pénzért a 16M színű IPS-ben is kételkednék.
-
sasa311
veterán
válasz
cappa72 #16366 üzenetére
Mondjuk nekem is 10 percenként frissít 3G-n az e-mail + max 20 perc püttyögés, így 35-40%-ot merül / nap.
Dominó85:
ZTE blade volt a céges telefonom anno, standby-ba érdekes módon SOKKAL kevésbé merült, mint a Hero, használat közben pedig ugyan olyan gyorsan mindkettő. Abban viszont ha jól dereng 1200-as akku volt. -
Echoo
senior tag
válasz
cappa72 #15998 üzenetére
Köszönöm! Még a végén használható lesz. Már csak azt kell megfejtenem, hogy miért merül le a 2100mAh-s aku éjjel 2-től délután 3-ig úgy, hogy 2G és minimális beszélgetés?
Utasítás:
A készülék ki van kapcsolva, az "On". és a "Volume -" és tartsa addig, amíg a menü meg nem jelenik. Mozgás a menüben: "hangerő +" = fel, "Volume -" = le, "ház" = választás. Lépjen a vizsgálati jelentés, majd a PS kalibrálás, majd válassza ki az elemet ne Calibration tegye a kezét az érzékelő a parttól 2-2,5 cm-es, majd kattintson a "ház", az értéket kell lennie valahol a 12 és 17. Indítsd újra a gépet.Brutálisan beástam magam a neten található információ morzsákba. Találtam az One X-hez stock, sd-ről flashelhető romot!
-
MAC72
tag
válasz
cappa72 #15943 üzenetére
Igen, ezt már láttam.
Tényleg nem olcsó. Nem is értem, hogy adhatják ilyen pofátlanul drágán.
Máshol fele ennyi. Sajnos ahonnan a telefont rendeltem ott nem volt lehetőség választani mellé.
A Mixeshop 2,64-ért adja a telefon mellé.
Lehet, hogy mégiscsak utánajárok ennek az aliexpressnek.
Később is jól jöhet.Találtam olcsón itt.
Sajnos nem tudom mennyire megbízható oldal.Dominó85: Köszönöm!
A ChinaStore-t már néztem, ott van plusz posta, így már nem is olyan olcsó, de ha esetleg kettőt vennék, már jobban jönne ki. Sajnos nem lehet különböző színeket választani.
De még mindig ez tűnik a legjobbnak.
Az ali-t is néztem, ott nincs PayPal. -
hevizms
addikt
-
Ádibádi
tag
-
MAC72
tag
válasz
cappa72 #15780 üzenetére
Most tettem fel sikeresen a CWM-et.
Viszont a menüpontok között nem találok full backup lehetőséget.Ami a mentéssel kapcsolatos menüpont, az így néz ki:
-backup
-free unused backup data
-choose backup format
-backup to internal sdcardEzekből a backup a teljes mentést jelenti?
A backup formátumot is be kell állítani? -
lajosmol
csendes tag
válasz
cappa72 #15750 üzenetére
Kedves barátom,
találtam valamit, lehet hogy neked segít illetve másnak is segíthet!
JiaYU G3 illetve majdnem azonos a G2 Mediatek MTK6577 kernelek
https://github.com/search?l=&p=1&q=mtk6577&ref=searchbar&type=Repositories
https://github.com/icevoux/kernel_mediatek/blob/master/platform/mt6577/kernel/drivers/usb20/usb20.c
Remélem ezzel valamit lehet kezdeni
Üdv
-
MAC72
tag
válasz
cappa72 #15745 üzenetére
Szép estét!
A tegnapi sikeres root után szeretnék tovább haladni.
Az SD kártyára felmásoltam a Letöltött CWM-et.
A Mobileuncle MTK Tools recovery update menüjébe lépve látom is a felmásolt .img fájt.
Elméletileg az orosz leírás szerint ez jó kell, hogy legyen erre a telefonra.
Ha bevállalom a telepítését milyen kockázattal kell számolnom?
Szükséges a CWM, vagy anélkül is lementhető a gyári rom?
Az MtkDroidTools használható lenne az én esetemben is?Átolvasom a fentebb linkelt leírásod.
-
MAC72
tag
válasz
cappa72 #15657 üzenetére
Tisztelettel jelentem a rootolás sikeresen megtörtént a bin4ry módszer használatával.
Ezt a drivert még telepítenem kellett hozzá.
Windows 7-et használok.
Tehát ha valaki Bedove X21 telefont akar venni annak ajánlom ezt a módszert.Köszönöm az eddigi segítséged és természetesen mindenkinek aki segítséget nyújtott!
Ez egy jó lépés előre. Ezután rávarázsolom a CWM-et. Aztán valahogy csak le tudjuk majd menteni azt a romot. Remélem a CWM jó lesz. Sajnos ezzel kapcsolatban még nem kaptam visszajelzést.
-
MAC72
tag
válasz
cappa72 #15643 üzenetére
Őszinte leszek, nekem ezek a dolgok teljesen ismeretlenek.
Egy Windows-os PC-t apró darabokból összerakok, feltelepítek vagy javítok, de ez az androidos rendszer számomra teljesen ismeretlen.
iPhone-al is könnyebben meg birkózom, abban már van tapasztalatom.
Szóval amolyan (ahogy itt mondani szokás) szájbarágós leírásokra van szükségem sajnos.
A fentebb említett Flashtool honnan tölthető?
Ha lesz egy kis időm utána olvasok ezeknek a dolgoknak majd kicsit, de mostanában a munkám teljesen leköt. Egyébként tetszik ez az android, bár többet tudnék róla.
Ha a most rendelt UMI X1-em megérkezik kénytelen leszek beletanulni.Ha nem is vállalom be, hogy a CWM-et rátegyem a szűz telefonra, de ha azzal előrébb lennék akkor az én
rossz telefonomra megpróbálom. Ez a változtatás visszavonható?
Visszatehető a gyári recovery? (bár gondolom ennek sok értelme nem lenne) Garancia vesztés miatt érdekelt volna.A linkelt CWM-et letöltöttem. Flashtool honnan tölthető, és hogyan kell telepíteni?
Kérhetek esetleg egy linket, olyan oktató jellegűt? -
MAC72
tag
válasz
cappa72 #15624 üzenetére
Köszönöm az eddigi segítséged!
Ezt a telefont éppen azért vásároltam meg, mert itt a fórumon ajánlották.
A lányomnak vettem, és ez még tetszett is neki.
A helyzet az, hogy egy barátom pont most vett egy ugyan ilyen telefont.
A kérdésem az, hogy le lehet-e menteni arról az eredeti romot?
Egyszerűen kell csinálni egy backup-ot a recovery menüben, majd kimenteni PC-re, vagy ennél bonyolultabb a dolog?
Ha le tudnám arról menteni, akkor valahogy csak fel lehetne tenni az enyémre gondolom.Magamnak UMI X1-et rendeltem, úgy hallottam arra van minden, és jókat mondtak róla itt a fórumon.
-
Hulot
tag
válasz
cappa72 #15500 üzenetére
USB-én rádugva a PC-re a telefont lesz 2 meghajtóm. Eszközkezelő nem tudja kezelni, Linuxnak mondja. Hogyan lehet rá írni és olvasni windowsból?
Ugyan akkor van program amivel névjegyzéket szerkeszthetek, sms-t írhatok a telefonon. Valamint QtADB-vel látok egy linux fájlrendszert - csak nem tudok rá másolni. Hol van az a könyvtár amit a telefon saját fájlkezelője gyökérként lát?
-
sasa311
veterán
válasz
cappa72 #15450 üzenetére
Nekem volt reklamációs ügyem (külön kért és kifzetett tartozékokat, mint akku, autós töltő, tok) nem küldtek el. El is ismerték, de az volt a reakció, hogy "majd elküldik ha újra rendelek", mert ők nem fogják állni a postát (érted, nem ajándék, külön fizettem a cuccokért!.)
Ezek után nem gondolom, hogy a garanciát nagy lelkesen intézték volna egy 200$-os telefonra, ha egy 2$-os PK ekkora gondot okozott nekik.
Ja és Pandawill volt.
-
MAC72
tag
válasz
cappa72 #15301 üzenetére
Sikerült meggyógyítani a problémás telefonom!
Köszönöm a lelkes segítséged!!Továbbá hálásan köszönöm a többieknek is a segítő hozzászólásokat!
A factory reset segített. A telefon újra működik.
No azért nem probléma mentesen.
Próbaképpen feltelepítettem pár játékot. Csak egyszerű, kisebb terjedelműekre kell gondolni.
Sajnos mindegyik rögtön kilép, nem indul.Jó hír viszont, hogy számítógéphez csatlakoztatva látom a belső SD tárolót is, így simán le tudtam a gépre menteni a a factory reset előtt készített mentésem.
Ezt a mentést is vissza tudom állítani, de akkor ugyan úgy nem indul el a telefon, mint eddig.
Sajnos a mentés egy hibás állapotról készült, ami miatt a hibát is vissza állítom.
Tehát ez az út nem járható. Ha ki tudnám deríteni, hogy milyen hiba, esetleg játék vagy alkalmazás okozta a defektet, akkor esetleg orvosolható lenne a mentésem.
A factory reset nem bántotta a belső tárolót, ezért rajta maradtak azok a mappák fájlok amik a programjaim, játékok egyebek részei voltak.
Régebben, amíg működött a telefon app2sd alkalmazást használva sok mindent átmásoltam a belső sd-re.
Ha ezt a belső tárolót leformázom, akkor a fent említett telepítési problémáim megoldódnak?
Vagy valami mást is tennem kell? A recovery menüben van egy delete cache data menüpont (ha jól emlékszem valami ilyesmi) Ezt a törlést is meg kell tennem? -
MAC72
tag
válasz
cappa72 #14948 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Minden fontosabb adatot pótolni tudtam, ezért már nem próbálkozom a mentés kimásolásával.
A munkám miatt kissé elfoglalt voltam, ezért félre is kellett tennem a problémát.
Amit írtál, az sajnos nálam nem hiszem, hogy működne mert gyári recovery van a telefonon.
Abban pedig nem találtam usb debug módot.
Az sdk kezelése is távol áll tőlem, még nem volt dolgom vele.
Bár amit írsz, csak félig kínai nekem de mégis bonyolultnak hangzik.
Mindjárt megpróbálom az egyszerűbb megoldást. Factory reset. -
MAC72
tag
válasz
cappa72 #14932 üzenetére
Most értem nemrég haza, a délutáni próbálkozásaim most tudom csak folytatni.
Próbálnám kimenteni a megcsinált mentésem, amit a belső tárolóra tett a telefon és nem a külső SD-re.
Sajnos nem találtam még megoldást arra, hogy hogyan láthatnám windows7-re kötve azt a mappát,
amiben ez a mentés van. -
MAC72
tag
válasz
cappa72 #14887 üzenetére
Fekvő zöld robot nyitott hassal.
Piros háromszögben felkiáltójellel.
Ennyi jött be. Esetleg rosszul csinálom?Hangerő fel gombra előjött a menü.
Az újraindítást választottam, de a helyzet változatlan.
Bejelentkező zene, boot animáció android felirattal és ennyi. Innen nem jut tovább. -
MAC72
tag
válasz
cappa72 #14885 üzenetére
Köszönöm a tanácsaid!
Este ki lett kapcsolva a telefon. A reggeli bekapcsolás be van állítva, ezt szépen meg is tette eddig.
Éjszaka viszont szükség volt még rá, ezért be akartuk kapcsolni, de a bootolás megáll.
Elhangzik az ilyenkor szokásos zene is, de csak megy az animáció és nem áll fel a rendszer.
iPhone használó voltam eddig azt értem is, de ez az android teljesen ismeretlen nekem.
Ezért még mielőtt valami hülyeséget csinálnék, inkább kérdezek.
Kikapcsolni csak úgy lehet ebből az állapotból a telefont, hogy kiveszem az akkut.
(különben addig menne amíg le nem merülne)
Amit írsz, az számomra ismeretlen terület.
Semmilyen mentésem nincs. A telefon érintetlen, mindössze játékok, telefonszámok, egyéb appok lettek telepítve rá.
Tehát a bekapcsológomb és a hangerő fel együttes nyomásával elő kell jönnie egy menünek? -
-
tlac
nagyúr
válasz
cappa72 #13806 üzenetére
mivel a telefonról akarom majd a netet megosztani, ezért kipróbáltam megint a dual slot-os mókát edge-dzsel és nekem működik
-
-
gps76
őstag
válasz
cappa72 #13806 üzenetére
Na én ezzel szívattam meg magam,mert azt írja,hogy a "data prefer"-nél gyorsabb lesz az adatátvitel.Persze,hogyne lenne jó,így állítottam be.Az egyik kártyám egy sima net nélküli telenoros elöfizetéses,a másik meg egy digi-s netkártya,szintén telenoros.
Bekapcsoltam a wifi megosztást laptopon bóklásztam,nemsokkal jönnek az sms-ek,hogy nem fogadott hivásaim voltak,mert nem vagyok elérhetö.Na ekkor jöttem rá,mi is ez.Azt tudja valaki mitöl van,hogy a két kártya közül a beszélgetös "signal" jelzoje epületen belül,alig egy vonás,a netkártyájé meg max.-on van,slotokban felcserélve ugyanaz? (mindkettõ telenor).
-
pmikloska
aktív tag
válasz
cappa72 #13733 üzenetére
Majd holnap felteszem egy gyors helyre. Most már késő van, megyek aludni.
MÁS: próbaképpen az ICS_APKTool_1.1_ENG nevű programmal kibontottam a DeskClock alkalmazás-t, magyarítottam a res\values\strings.xml-t, aztán az egészet újra létrehoztam apk-ba. Mégsem tudom feltenni, mert a telepítéskor azt írja, hogy a program nem lett telepítve. Mi lehet a baj?
-
pmikloska
aktív tag
válasz
cappa72 #13707 üzenetére
Nekem olyan gyári rom elérhető, ami a thl oldalán van fent, a csomagban SP Flash Tool is van. Az jó? A gyári oldalon a RUU menüpont alatt található.
Ha nem gond, töltsd le légyszi, és kukkantsd bele, hogy mi ez, és hogy mi a teendőm ennek megléte/ismeretében.Ha ezt feltenném, akkor a CWM is ugrik?
A root-olással pedig még mindig gondban vagyok. Feltenném én a gyári frissítést, de még most sincs root-olva a telefon, akkor azzal meg hogy lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged