- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simon02
tag
A kérdést felteszi, hogy akarod-e telepíteni a digitálisan nem aláírt drivert, valami ehhez hasonló ablakban? Én pl többször telepítettem már beta és egyéb olyan drivert, ami nem volt aláírva, és ilyen problémám még nem adódott. Ha installer, akkor mindenképpen rendszergazdai jogokkal próbáld, esetleg csökkentett módban is lehet próbálkozni.
-
sajnálom...
vicces... ahogy megy előre a redmondi csapat, úgy lesz egyre használhatatlanabb a termékük... szerintem. nem szeretnék félmet meg ilyesmit, de én ezt érzem és tapasztalom. bocsánat ezért az off-ért.
sajnos ez nem csak erre az oprendszerre vonatkozik, a 'zandroid applikációknál is ezt veszem észre: csilli-villi cuccos-muccos, ...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest