-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigct
tag
Mobileuncle MTK Tools mikrofon hangerő beállítását valaki le tudná írni, mert akár mit állítok nem változnak az értékek. Van egy G2 ami annyira halk hogy csak közvetlen mikrofonba beszélve lehet hallani.
Esetleg hardver hiba lehet? -
bigct
tag
válasz
cappa72 #16767 üzenetére
Köszi
Visszatettem az eredetit most működik most azt a hibát vettem még észre hogy a play nem frissíti a romban lévő alkalmazásokat pl gmail ezt irja:
"A csomagfájl hibásan van aláírva távolítsa el az alkalmazás előző verzióját és próbálja újra."
Erre mi lehet a megoldás? -
bigct
tag
Nem tudja valaki az android system apps appok közül melyik a billentyűzet?
Lefordítottam Bart és a G3 repo segítségével egy G2 romot, de a bill.nem működik....
Először a Play sem ment de azt itt a fórum hozzászólások között megtaláltam.
Köszönet érte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest