- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
stifi82 #16811 üzenetére
"akkor sdre telepít pl facebook amit eddig nem tudtam oda rakni "
Ez így ebben a formában nem igaz. Lehet máshogy sem. :-)
Az igazság az, hogy az Android mindenféle appolgatás nélkül tudja külső SD-kártyára telepíteni a progikat. Ehhez nem kell mást tenni, mint bemenni ide:
Beállítások/Tárhely: Előnyben részesített telepítési helyA már telepített appokat is át lehet egyenként helyezni:
Beállítások/Alkalmazások: SD-kártya, majd bejelölöd az áttenni kívánt appot, és Áthelyezés az SD-kártyaFőleg a szótárakat, navigációs progikat, térképeket... érdemes a külső - feltehetően nagyobb - Sd-kártyára rakni.
Ennyi, meg a bambi! -
-
válasz
stifi82 #16682 üzenetére
Hát ez a verziószám kérdés még érdekes lehet, mert nem biztos, hogy tényleg az van rajta, mint amit kíír... (a kijelzést meg lehet buherálni...)
Ha tudnál feltenni egy képernyőképet, hogy a rendszerbeállítások hogyan is néznek ki ténylegese, abból jobban megállapítható volna, hogy 2.3.x vagy 4.0.xIlletve a marketből letölteném a superuser alkalmazást és telepíteném. Ugyanis találkoztam már olyan eszközzel, ami root-olt volt, de lekapták róla superuser alkalmazást, így nem lehetett engedélyt adni semminek, miután pedig letöltöttem, simán root-olt módon lehetett használni...
-
válasz
stifi82 #16677 üzenetére
Elméletileg igen, csak mindennek más módszere van.
A tiéden 2.3.5 van, így a Superoneclick nevű programmal próbálkoznék először, ámbár nem találtam leírást a CPU: SO8620 1GHz processzorodhoz.Én már próbáltam ezt a programot, volt ahol nem jött össze, de a telefont nem rontotta el a próbálkozással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mozilla Firefox
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Crucial 240GB SSD eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest