- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Őrmi
csendes tag
-
válasz
RVR400 #85577 üzenetére
le van főve a fele a nyolcnak.
Fele???
Naennéme'!
Nyócmagésatöbbi...
Mire ideért, addigra csak MT6572... 2 maggal...
-
kcsa
veterán
válasz
RVR400 #85290 üzenetére
Köszönöm, valami ilyesmi választ várok a fenti
paraszthozzászólás helyett.Ez esetben rosszul tudtam, valami korábbi tesztből nem ezt szűrtem le. Meg a Wikipedia-s nyers adatok alapján sem.
Akkor már csak egy költői kérdés: hogy van akkor az, hogy általánosságban több pontot dob 82 mint 89? Melyik rész javult ekkorát hogy ezt kompenzálja?
-
-
csampei
senior tag
válasz
RVR400 #83119 üzenetére
"100+20 USD SGP Post" ebben is tévedsz....Ugyanis 27 dodo,de dhl,és max 5 nap alatt van a kezedben
Viszont az általad említett márkákat nem ismerem
Amikhez tudtam hasonlítani az a ZTE 967s, Runbo X5, Runbo X6,Asus zenfone5,Samu Galaxy Xc2,meg amiket különféle teszt oldalakon találtam,de azok nem voltak nyerők.
-
csubuka
addikt
válasz
RVR400 #83005 üzenetére
Amilyen a QC náluk... nekem az UMI (ugyanez a cucc mint a tied, már ha X1S) egy jó ki kifolyó szilóval telített réssel volt gazdagabb a kelleténél... Ocsmány volt. Plusz időnként megfagyott feltehetően hardveres eredetű módon. (Amikor 1 Ghz-re leszabályozott a melegedés elkerülése miatt, persze azóta lehet lett ROM ami megoldja ezt, nem tudom, ez jó ideje volt már). Ezek ilyenek... persze a refurb cucc eladása újként az szerintem alap náluk.
-
kmarkk22
aktív tag
válasz
RVR400 #82412 üzenetére
http://en.comebuy.com/buy-cheap-cell-phones/shop/doogee/germany/
De itt meg írja, csak én nem az európai szállítást néztem, hanem a Németországból való szállítást, de hát a kettő az ugyanaz, szóval akkor most nem értem
ITT van a DG350 és írja is h Shipping from germany
-
aytukabozs
addikt
válasz
RVR400 #82375 üzenetére
Nem a francot,
meg a mostanit hírdetem, bejelentkezett egy csóka hogy cseréljem el egy galaxy 1-re, na onnantól hogy kiderült nem cserélek, már nem is érdekelte merthogy "ez csak egy szar klón"szerk.
persze az s1 valóban klón, nemigen gondolkodtak UMI-ék a formaterven, de azt a samut még deepsleep közben is kettéhu@#ozza -
-
Dominó85
addikt
válasz
RVR400 #82297 üzenetére
854x480 - 5"-on?
Vicc...
1900mAh aksi... Vicc...
JDI egy 89USD-s telóban? Na persze...
Engem nagyon nem győzött meg...Ez neked hol fikázás? Szerepel benne bármi sértő vagy csúnya szó? Én a kétkedésemnek és a véleményemnek adtam hangot. Tudtommal szólás szabadság van. Nem kell, hogy az én véleményem egyezzen vagy megfelelő legyen a tiéddel.
Azt meg tényleg jó lenne, ha végre felfognád: A Simtelep-et csak a TESZTelés miatt vettem meg! Mi a faxt nem lehet ezen megérteni? Mit? Dedó... A fentebb leírtam, hogy mik az alap elvárásaim egy nálam napi használatba veendő telefon esetében és mi lenne a tökéletes. A Simtelepet akkor se használnám, ha a Hongmi bekrepálna valami csoda folytán. Akkor már inkább a régi, de faxa SonyE. k800i-met venném elő a fiókból. Kapish?
csubuka
Vigyázz, mert mindjárt jön a két kolléga és vérben forgó szemekkel jól leolt, hogy mersz ilyen hsz-t írni a szent és sérthetetlen Thl-ről. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
RVR400 #82219 üzenetére
A normál böngészésnél is pattogósabb az LTE az alacsonyabb válaszidő miatt, nem kell folyamatosan tölteni hogy kijöjjön az előnye. Illetve az energiaigénye is alacsonyabb mint a 3G-nek (utanaolvastam mert hulyesegeket irtam rola korabban)
En most a 250megás limitemmel 3GB felett jarok mobilneten mert sokfele nem 128kbitre korlatoz a telenor hanem 1Mbitre.
whatnot: helyes az elbizonytalanodás, jobban utana fogsz kerdezni es kisebb eséllyel szállsz fel arra a sz0póroller-re amivel elötted páran már mentek 1-2 kört.
Csupán ennyi a lényeg.
-
Upo
addikt
válasz
RVR400 #81753 üzenetére
Akkor itt van a trükk elásva (hogy képzavarral éljek...)
Bár lehet hogy nem olyan rossz, használtam én is 5.5" qHD-t (960x540), és nem vészes, aki nézte nem azt mondta hogy fúj de pixeles hanem hogy aztaQ de faja (első látásra a méret a lényeg ugye)
De legalább nem izzasztja meg annyira a soc-ot, meg az akkut. És szép vékony. És a THL-ek nem is annyira gagyik.
-
válasz
RVR400 #81716 üzenetére
Én azért szoktam javasolni a szakaszonkénti mentést, mert az egyből ott van, visszaírható - kivéve a preloader, mert az valóban átalakítandó -, megnézhető, csatolható, módosítható, illetve nem kell még 1x végigfuttatni at MTKDT-n.
Másik előnye a szakaszos mentésnek az, hogy nem kell hozzá másik program, illetve az MTKDT átalakításhoz kell egy működő telefon. És ezt már páran megjárták. Mentettek 1 nagy ROM_x fájlt, elflesselték a telefont, és utána nem tudták átalakítani a Flashtool-os mentést.
De ez már egyéni, hogy ki hogyan szeretni. -
Dominó85
addikt
válasz
RVR400 #81698 üzenetére
Nyilván a "messze" szó azt jelenti, hogy Magyarországon belül. Nyilván ha Pesten lakik/dolgozik, akkor személyesen is elviszem neki a telefont. No de kaptam pár tanácsot, így neki látok azok szerint, de előtte hamarosan elviszem egy kis GPS körútra a telefont a cangámmal.
Előbb kimaradt:
Simtelep N9 - 4000mAh
kijelzőidő: 10óra 11perc 47másodperc
lemeritési idő: 1nap 18óra 38perc 25 másodpercAntutu:
-
beg
veterán
-
törölt tag
válasz
RVR400 #81231 üzenetére
Nem mondtam hogy csomó, a tudatlanságomért és helytelen megfogalmazásomért elnézést kérek, sok külön álló kábel egymás mellett valóban nem merítheti ki a szalagkábel fogalmát. A mondanivalóm lényege továbbra is ezek csatlakoztatása volt, amit Te viszont maximálisan figyelmen kívül hagytál.
-
törölt tag
válasz
RVR400 #81223 üzenetére
Ez már az? Jiayu S2
Ha az nem szalagkábel, ami e te képeden van, kérlek taníts!!
De igazad mivel öt külön álló vezetékről van szó, így nem beszélhetünk szalagról.
Mellesleg a csatlakozó sérülésével kapcsolatban írtam, biztos nagyban befolyásolja, hogy külön állnak a madzagok, vagy összeragasztották őket. -
beg
veterán
válasz
RVR400 #81213 üzenetére
Az enyémet még nem
Csak hoztak ide olyat, amit a gazdája okosan elhelyezett pár pillanatra a kerti tóba.
(#81214) Dominó85: Néha keress rá googlin, hogy miről alkotsz véleményt. Jelen helyzetben az akksit egy komplett keret fogja le 6 csavarral, a csatlakozóját nem is látod, mert azt is burkolja. Az ha már letörik, akkor ott nagy baj van.
És nem szalagkábel, hanem 2 fekete, 2 piros és egy fehér (emlékeim szerint) mazzag
-
törölt tag
válasz
RVR400 #81165 üzenetére
A Star -t nem én írtam. Ismerve odaát az ezzel kapcsolatos hangulatot, én ilyet nem mernék leírni. Ki tudja, hogy kinek nyílna ki tőle a bicska a zsebében.
A CC ezzel az Inew szoft -tal szállítja a telót?
Ha megnézed az igényt, akkor a dual sim egyáltalán nem kritérium. Ettől persze itt off, de ebben az esetben nem biztos, hogy egy duál simes MTK a számára legjobb választás. -
csampei
senior tag
válasz
RVR400 #80840 üzenetére
Szerintem nem mindegy egy teszt esetén,hogy a "csupasz" rendszerrel futtatod vagy belakva,úgy az Android a telepített alkalmazásaidat is futtatja a háttérben...Szerintem
Vagy tévednék
(#80841) aytukabozs
Megérdeklődöm,de nem nagyon lesz ideje tesztelgetni,ugyanis kényszerből egy kisebb cég vezetése szakadt a nyakába.Ezért az extrém sok telefonálás,vagyis nem igérek semmi ezzel kapcsolatban,de rákérdezek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Oneplus Nord 5G
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged