- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
stigmata #84074 üzenetére
Én nagy lelkesen vettem kb egy éve egy 12A-est, de eddig 1 alkalommal sikerült használni, akkor is csak kíváncsiságból. Tesztelgettem, és elég jó minőség és "erőnlétben" sem szenved hiányt. Csak az életvitelem miatt sűrűn van a közelemben egy konnektor vagy szivargyújtó, a telefonjaink/tableteink pedig 1 napnál tovább bírják.
Szóval részemről fölösleges beruházás volt, de a fiókban elfér. Ismerőseim közül mindenki, aki vett, az fiókban tartja.
Érdemes megfontolni.Ja, és a használható méretűek bazi nehezek.
-
Magnat
veterán
válasz
stigmata #84046 üzenetére
Azért, amiért Amerikán kívül Amerikát is jobban majmolják mint ott
Már többször gondolkoztam azon, h ha az Apple kínai lenne v korai és mondjuk a Samsung amerikai, akkor is az Iphone lenne-e a konzumidióták álmai netovábbja...
(Mindamellett sztem el kell ismerni, h az Iphonenak is vannak qrva jó tulajdonságai) -
vapega
tag
válasz
stigmata #80646 üzenetére
Jéééé és ott van a MI4 is képpel és árral (presale).
Ja télleg csak 22-én mutatja be a XIAOMI
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Milyen autót vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Viccrovat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest