-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smithsys
aktív tag
Természetesen, csak volt aki azt írta, hogy a heliok repcsiben is buknak 15%-ot egy éjszaka alatt.
Erre reagálva hoztam össze ezt. Nem vagyok "MTK huszár" sem "akku vizitor", pusztán érdekelt hogy ez valóban igaz lehet e, és gondoltam megosztom a tapasztalatomat.
Azért közel hat napos készenléttel sztem nem olyan rossz ez. -
-
RVR400
veterán
Pedig az S3 tényleg egy jól sikerült modell volt, igazából én csak az üzemidő miatti kényelem okán cseréltem le a RN3P-ra, bár a Jiayu is hozta alapból az 5-6 órákat, de azt csak 1 napos üzemidővel, amit most a Xiaomi 3 nap alatt tud, de még a BT is megy folyamatosan, amit az S3-nál még nem használtam.
Jah igen, voltam olyan "hülye", hogy ne érdekeljen a B20, mert pl nekem tényleg nincs rá semmi szükségem. -
törölt tag
Köszi!
Egy dual SIM -es, infrás Note 7 lenne számomra a tuti, de erős kompromisszumokkal ez áll hozzá a legközelebb. A mikroSD hiányt és a hátlapi ujjnyomat olvasót még emésztenem kell.buca84:
Utazás a munkám, a magánéletemben pedig három ország között ingázom. Nem érdekel a kamera, az akkuidő is hidegen hagy, viszont a B20 nálam elsődleges szempont. -
- Figyu Csang - szólt Whoi asztaltársához -, ideadnád a következő modellünk doksiját?
- Jaja... - kotorászik a fiókban - tessék. - Tovább kotorászik a fiókban. Whoi! Találtam itt valamit neked: MT6580, ebből nem akarsz valait alkotni?Szerk.: a back to the roots ugye nem a Cavalera fivérek mostani turnésorozatára utal?
-
BullZeye
veterán
Tetszetős, de mi a baja? Túl szép, hogy igaz legyen...
- Normális gombok és nem a fél képernyőt foglalja el
- Érintős ujjlenyomatolvasó
- Van Aux
- 4k Ah akksi
- Fém ház, mégsem túl nehéz, csak picit
- Magyar gari, B20Rossz a kamerája? Vagy melegedik? Rossz a hangminőség beszélgetés közben?
Amit találtam eddig:
- nem középen van a töltő csatlakozó, így wireless charging macerás, meg a samsung autós tartó nem játszik.
- Notification ledre elég sok topic van, hogy nem működik.AH MEGVAN
Nincs rajta USB-C -
Milestone2
nagyúr
6GB/128GB 3000Yüan.... (az 135.000.-Ft) de hogy mennyi lesz míg ideér....
Persze, láttunk, nem úttörők ebben (sem).
Citkar
A "pletykák" szerint lesz belőle B20-as verzió. -
Milestone2
nagyúr
Maradzsatok mááááá, kinek van ilyen (olyan) jóóóóó szeme.....???
-
aytukabozs
addikt
hhm, ez a goldvay az új chigon?
klassz
mondjuk a boltot nem értem, ezek közt most mi a különbség?redmi 3X 2/32 silver 124 $
redmi 3X 2/32 silver 145 $Az itteni 4g hiánya mellett még mi lehet az oka hogy a fórumban keresve nem nagyon látom hogy foglalkozott volna ezzel a telóval a nép?
-
-
csapee
őstag
-
A texasi
aktív tag
-
citkar
addikt
Az ember viselje döntéseinek, azaz inkább annak következményeinek a súlyát
Leüli a vétén azt kész -
Milestone2
nagyúr
Azt írja a képen Official Global ROM, akkor annak az official Global Kate ROM-nak kell lennie.
-
-
Jakuu
őstag
Ilyet en is tudok
http://prohardver.hu/tag/vagyula.html?cpt_code=34c461fbb151c10d by Xiaomi Hungarian ROM Developer -
viktorhu
veterán
Erre az akkudologra muszáj visszatérni, mert jó képességű tesztelők el fogják még sütni a poént az összes pump expresses telefonnal (lásd umi super, oukitel k6000 pro)...
Ha gyorstöltővel teszteled az akkukapacitást, hamis eredményt kapsz, mert a mAh érték egy adott feszültséghez tartozik. Ha a töltő 1A-rel tölt, az ampermérő egy óra elteltével 1Ah-t fog mutatni, akár 5V-on, akár 10V-on ment a töltés - pedig utóbbi esetben kétszer annyi áramot "pumpált" bele a pump express töltő.
-
b0bcat
addikt
Nekem ez a Doze dolog nem jött be igazán a Cubot Dinosaur-nál.
Kapcsolgasson folyton, akinek két anyja van, amikor az MX Base mindenféle bűvészkedés nélkül tud kb. azonos akkukapacitásból 8-12 napos üzemidőt...
Érthetőbben: a Dino-nál alaposan el volt kefélve valami az optimalizációnál, ami miatt Doze nélkül megengedhetetlenül és indokolatlanul rövid volt az üzemideje, Doze-zal viszont hiába lehetett ezt kitolni, állandóan kapcsolgatni kellett, és lemondásokkal járt (wifi, szinkronizáció, képernyő, rezgés, stb. - amelyek közül nem mindent lehetett pontosan állítgatni).
-
Atomcsirke
aktív tag
X3 Lite nekem is piszkálja a csőrömet, de k****ra nincs belőle olyan verzió, ami - ha már a B20-at nem is tudja, de - legalább 32GB ROM-mal lenne felvértezve, ama nyüves hibrid-SIM slot okán!
16GB ( - rendszer) hamar betellik, ha navihoz még feltolod pár környező ország off-line térképét, meg némi zenét az útra, és ráadásul masszívan fotózol, mert mondjuk egy kiállításon, munkával cseszel el egy-két hetet. Viszont 32GB-al azért már lehet gazdálkodni, még OTG nélkül is. Egy csomó nyálcsorgatás-pozitív telefont húztam ki a listáról a "hibrid-SIM" és a "csak 16GB-os verzió van" paramérek együttes megléte okán...
-
Redmi 3 Pro lesz a befutó szerintem, annak a képei elég jók.
Ejh, még alszok rá
Lehet pár hete kihúzok az S650-essel is, amit végre hajlandó lesz visszaküldeni a szerviz... Akikről órákat tudnék írni ,de akkor lehet sose kapom vissza a telefonom...
Életem legrosszabb döntése volt velük foglalkozni...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Óra topik
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged