- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
válasz
szpali #11406 üzenetére
Megnéztem a táblázatban: nincs magyar nyelv? Az EtoTalk-on van egy képernyőkép, amin ott a Magyar felirat is. Vagy az EtoTalk MOD ROM-os?
-
peter76bp
aktív tag
válasz
szpali #11395 üzenetére
Blogot írni a logout domain-en tudsz a saját nevedet beírva az útvonalba, azaz a Tiéd itt elérhető: logout.hu/blog/szpali/index.html
Ha be vagy jelentkezve látsz jobb oldalt pirossal olyat, hogy írni szeretnék! rákattintasz és Személyes bejegyzést szeretnék írni-t választod. A nagy szövegdoboz alatt be van pipálva két mező azokat szedd ki első alkalommal (Szabad hozzászólni és Azonnal publikálom).
Fentre megy a cím aztán a nagy szövegdobozba az összes többi cucc és OK-val elmented. Ezt tudod szerkesztgetni és ha már nagyjából késznek érzed, akkor tegyél pipát az Azonnal publikálom mezőbe, aztán OK után már mindenki számára látható lesz.
pallacko: Thx, hátha többen is felbátorodnak és írnak majd valami jót a sajátjukról
-
pallacko
tag
válasz
szpali #11395 üzenetére
Szia!
Szerintem nem egy bonyolult!
Belemész a blogomba (és azt hiszem) van egy olyan lehetőség, hogy "írni szeretnék" (bal fent azthiszem)
Én is csak egy blogot készítettem még, de folyamatosan lehet javítani, frissíteni, amennyiben igény van rá.
Magyarul nem tudod elrontani!
Természetesen akkor linkeled be, ha már úgy gondolod, kész vagy vele! -
peterssson
csendes tag
válasz
szpali #11351 üzenetére
Akkor még nem izgulok a tracking nr miatt. Én pénteken rendeltem, csütörtökön adták fel. Mondjuk én eredetileg fehér protetctive case-t kértem, lehet, hogy emiatt késett. Persze nem tudom, hogy fehér lett-e végül.
Meg kértem utána chat-en, hogy EU adaptert tegyenek bele amire írták, hogy ok. Kívácsi leszek...Midegy, végül vettem szilikon tokot az ebeyen hozzá, meg egy 32 gb-s kártyát a mymemory-n. Egyszerre van úton minden. De akkor ha jól látom nagyjából 10 nappal vagyok mögötted.
Én mondjuk kifizettem az 1USD felárat a HK post-ért a Sing-gel szemben, mert azt valamivel kevesebb napra írták hogy ideér, de a tracking szám alapján ennek ellenére szerintem Singpostal adták fel.
-
válasz
szpali #11324 üzenetére
nekem ott 2012-11-15-nél az van hogy: "INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)"
viszont van egy ilyen oldal, hogy www.4px.com ott azt írja, hogy 15-én 23:55-kor (gondolom helyi idő szerint hongkongból átkerült az árú singapure-ba
-
fPApi
őstag
válasz
szpali #11238 üzenetére
Ahogy én kivettem, ez igencsak változó: van, akinek 1-2 nap alatt átmegy és van, akinek jóval hosszabb idő telik el. Szerintem függ attól is, hogy ki a szállító, mennyire valósak a számla adatok, valamint mekkora szerencséje van az embernek. És lehet, hogy a feladó és a címzett légnyomás különbségének a köbgyöke is beleszámít...
-
Sanyesz.
őstag
válasz
szpali #10924 üzenetére
Tudná az E52 is, de G3 felé nem megy. Látják egymást, csak éppen ez a funkció nem műxik.
Lementettem CSV-be az E52-ről, de nem tudom átvarázsolni a G3. USB-n két meghajtót teszt fel, de egyik sem érhető el. Beletettem a tab-ból egy 32 GB-os micro SD-t NTSF-re formázva, az sem tetszik neki. -
GIJoe
addikt
válasz
szpali #10743 üzenetére
most is 225, a deviza eladásit nézzétek ne a középárfolyamot...
-
MotorBoy79
tag
válasz
szpali #10436 üzenetére
Hát én nem tudom, mit csináltál te azzal a defy-vel, de az enyém még nem pluszos, régi Defy, de még így két évesen is gyönyörű karcmentes a kijelzője, ami sose látott fóliát.
Sosem hordtam kulccsal egy zsebben, de különösebben nem vigyáztam rá, le is esett párszor.A Jiayu G3 a Defy-hez képest óriási (még szoknom kell).
Első feltöltés után 2 napot bírt akksiról úgy, hogy alig telefonáltam, viszont WiFi egész nap (munkahelyen és itthon is) ment. Ide tartozik még, hogy a munkahelyen nem sok térerő van, így nap közben ott jobban zabálja az akksit, mert egész nap próbálja elcsípni a GSM jeletEz alapján kb ugyanannyit bír a 720p kijelzővel és bazi nagy akksival, mint a régi Defy-m.
-
siryeti
tag
Imádom a filmet, meg is kaptam a figyelmeztetést érte a youtube-tól.
-
ctibor
senior tag
Akkor ez lehet a baj az én iGO Primo-mal! Több verziót próbáltam feltenni az Alcatel 997D-re, egyik sem indul el, és a legutóbbi azt írta ki hibaüzenetként: "User interface resolution [480x735] is not supported or compatible skin can not be found. Exiting application."
Ezek szerint tényleg 480x735 a képernyő-méret. Csak azt nem tudom, hogyan győzhetném meg az igo-t, hogy 480x800-nak fogadja el és hajlandó legyen működni...
-
sasa311
veterán
Lehet benne valami.
Más:
Voltam ma a T-ben az én kis HERO 2000+ -ommal és összeakadtunk egy igazi Iphone5-el.
Az eredmény:A szemmel látható különbségek:
szemből a HERO-n 4 szenzorpötty és kamera van, míg az Iphone5-ön 2. Az elhelyezésük sem azonos.
Minden egyéb méret (szélesség, vastagság, hossz, képernyőméret) mm-re azonos.
Az Iphone5-ön a füles dugó ALUL van, míg a HERO-n FELÜL.
Hangosító / halkító gombok megegyező helyen vannak
Az IPhone5 oldalán van egy kapcsoló, amivel lehet némítani ha lehúzzuk (kicsit olyan, mint a memória kártyákon az írásvédelem kapcsoló), a HERO-n ez a gomb látszólag semmit sem csinál.
Nagyon közelről nézve látható, hogy a HERO-n a középső home gomb különálló, míg az Iphone-on látszólag egybe van egy flexibilis anyaggal kiöntve.A telefon hátulja tökéletesen megegyezik, 2 különbséggel:
A HERO hátulján SEMMILYEN felirat nincs, míg az Iphone5-ön ugye rajta van egy csomó felirat (többek között az is, hogy made in china....)
Az Iphone5 vakuLEDjének van lencséje, a HERO-nak nincs (elég gyengécske is a vakuja).Képernyőben az Iphone erősebb (olyan mintha vastagabb lenne a képernyő üvege is talán, de ez lehet csak érzés) illetve a képminőség is jobb, de a HERO sem rossz, átlag user nem is veszi észre.
Használatba én nagyon elégedett vagyok a HERO-val. Nyilván nem olyan jó, mint egy Iphone5, de nem is 200e forint kártyafüggetlenül, hanem 40 és dual simes.
Remélem hasznos volt a beszámoló.
-
-
Stanley-B.
őstag
vagy még jobb formában: MyAudio Phone 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bluetooth hangszórók
- Horgász topik
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Synology NAS
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest