-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fotosjani
aktív tag
válasz
ronson #68153 üzenetére
Az lehet hogy gyors a Nokia GPS-e, de energia felhasználásban az MTK sokkal jobb.
Most V967S-el szoktam túrázgatni, azt kell mondjam remek.
11órát ment folyamatos navigációval és ebből 8 óra volt a kijelző idő.
A 11órás folyamatos navigációból 3-4óra autós navigáció volt és 7-8 óra gyalogos, egyszer sem szakadt meg a kapcsolat.
Hidd el nem az MTK chip ami rossz, hanem a kisebb gyártók nem fordítanak elég figyelmet az antenna tervezésre.A második félévben megjelenő MT6595, MT6732 és MT6752 rendszerek már GLONASS, Beidou, Galileo és QZSS kompatibilisek lesznek.
A legolcsóbb Glonass képes teló tudomásom szerint a Samsung Galaxy Trend Plus
-
citkar
addikt
válasz
ronson #68141 üzenetére
Vannak nagyon jó GPS-es MTK-s telók, a Newman K1 is nagyon jó volt, a Hongmi is jó (egyöntetűen, nem csak hébe-hóba egy-egy készülék), gyorsan talál jelet épületen belül is akár és stabilan tartja.
Nem tudom milyen programmal használod, akár megkérhetsz egy tulajt próbálja ki neked, vagy talán élőben is megnézheted, vannak segítőkész fórumtagok.Bár ha UK-ben vagy, egyszerűbb a Dual Moto G.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Építő/felújító topik
- Androidos tablet topic
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Hálózati / IP kamera
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest