- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Jeanne99
csendes tag
válasz
RootRulez #8393 üzenetére
Ez is jó kis proginak néz ki...
Én csak azért telepítettem a Volum Ace-t, mert ha kint van parancsikonként vagy Widget-ként vmelyik kezdőképernyőn, egy nyomásra lehet szabályozni, mert a hangszinthez érve az általunk megérintett szinthez ugrik...
Van még ilyen is: SilentMode On/Off
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #8390 üzenetére
Na meg is találtam a nekem valót:
Lehet választani előre legyárttot profilok közül (én is létrehozhatom/módosíthatom őket) és kitehetem widgetnek.
Jeanne99 Köszi, de ennyire meg nem akartam belemerülni, hogy minden ficsőr hangerejét külön lehessen. A lényeg az volt, hogy a lehető legkevesebb "gombnyomásra" átállítódjon a hangereje a telefonnak. -
Jeanne99
csendes tag
válasz
RootRulez #8390 üzenetére
Szia!
Hangerő-szabályozáshoz én a Volume Ace-t használom....
-
Inarus
addikt
válasz
RootRulez #8285 üzenetére
OK, igaz, ott tényleg nincs, ezt benéztem. De akkor én sem vágom most, hogy mi van... Elvileg az alap gmail alkalmazásban (ezek szerint) én sem állítottam át semmit és automatikusan megy. Nálad mindig ilyen bajos volt?
(#8286) dim dim:
A programban, amit használni szeretnél be kell állítani az értesítéseket külön. Ezután menj a gyáriba, azon belül is a beállításokba, ott kapcsold ki az értesítéseket és akkor csak a másik progitól kapsz. -
St3ven
addikt
válasz
RootRulez #8267 üzenetére
Egyetértek, nagyon király progi ez a Call Meter 3G, bármilyen tarifacsomagra rá lehet húzni, bármilyen kedvezmények is aktívak.
Én is a Zeam Launchert használom, de sztem nem lehet kikapcsolni a pöttyöket.
De miért zavarnak? Alig látszódnak, ráadásul képernyőváltás után egy másodpercen belül eltűnnek.
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #8260 üzenetére
Elmented 'kedvencekbe' a 'kedvenc' weboldalad ahol amúgy is nézed, és böngészőben mindig meg tudod nézni telefonon 1 pillanat alatt.
Vagy amúgy is szerintem mindennap netezel szgéppel is, akár ott is meg tudod nézni mindig
Na de már többet nem segítek ezzel kapcsolatban
(de csak mert utálom a focit)
-
schmo07
tag
válasz
RootRulez #7950 üzenetére
RootRulez,
Jaja, én kérdeztem, és beleirtalak téged is
Igaz, nem lett megoldás, úgyhogy tegnap azzal szórakoztam ,hogy leszedtem több böngészőt, és nézegettem (Miren, SkyFire, Opera, Dolphin) Igazából egyik se győzött meg, mindegyiknek volt valami baja, ami miatt nem volt szimpi. De az Operát fenn hagytam. Még ülök rajta kicsinykét...
A legjobb az lenne, ha valaki a sima gyárihoz csinálna valami add-on-t, amivel lehet foldereket csinálniGondolom ennek azért elég kicsi az esélye. Kár hogy nem értek hozzá, megcsinálnám...
l33tus,
Nem is mondtam, hogy DefyÉs ha már úgyis írok, kérdezek:
Jól gondolom, hogy továbbra sincs olyan alkalmazás, ami tudja a SKYPE-ot és mondjuk a Facebook chat-et egyszerre kezelni? (csak üzenetekre, nem kell video meg hang)
Próbáltam az IM+ nevű app-ot (arra azt irták, hogy mindenhez ért), de a skype-ba egyszerüen nem sikerült bejelentkeznie, szóval kihúztam a listáról. -
l33tus
csendes tag
válasz
RootRulez #7947 üzenetére
Mintegy 20 hozzászólással ezelőtt lett feltéve ugyanez a kérdés... nem 200, vagy 2000, hanem 20! Kicsit figyelj már! Tudom, hogy benned állandoan benned van a kérdezési görcs, de nemár.
Ráadásul nem akármelyik telefon, akármelyik gyári böngészőjével, hanem pont a Defyével lett feltéve a kérdés...És a válsz továbbra is nem, nem lehet, legalábbis még nincs emberfia aki rájött volna nogyan kell.
-
canniball
nagyúr
válasz
RootRulez #7790 üzenetére
Ringtones mappám ugyan nincs, de van notifications, illetve egy-két egyszerűbb játék fent van azoknak is kell valahol legyen hangja, illetve ugye a rendszer hangok; de ha elindítom a Mixzinget és rábökök a music-ra, akkor csak az sdcard/media/music mappában lévő zenéket dobja. Anélkül hogy meg kellett volna neki mondani hogy itt keresse (de ha arra van igény a kívánt mappákat persze be lehet állítani neki).
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
válasz
RootRulez #7779 üzenetére
Köszönöm cannibal, köszönöm RootRulez
Igazából az lett volna a fontos (ismeretlen női akármiből kifolyólag), hogy látni lehessen, hogy van abban a mappában valami. Másik launchert nem akarok használni, szégyenszemre teljesen elégedett vagyok a GalaxyS gyári verziójával. A Folder Organizert ismerem, és régebben használtam is, de ezzel az új fazonjával még nem tudtam megbarátkozni, de majd megpróbálkozom vele. Elég bonyolult proginak tűnik
Láttam régen egy olyan progit is, ami képes egy doksit kitenni az asztalra. Tudja valaki a nevét?
-
schmo07
tag
válasz
RootRulez #7737 üzenetére
RootRulez,
Handsent: Elméletileg a Settings/Notifications settingsen belül van egy Notifications beállitás (látható a bar-ban vagy sem).
Látom az sms appokon gondolkozol. Nekem Handcent van, nagyjából megfelel. Ami nem tetszik, az a kevés skin (talán 4-5 féle van), illetve lehetne valahogy a buborékok méretét állitani (pl teljes oldalszélességbe) az jó lenne. Minden más tetszik benne amúgy. Nem néztem a Go SMS-t, szóval ha mindkettőt kipróbálod jöhetne esetleg egy rövid pro-kontra.Missed: én is a Missed Remindert használom - bevált
K-9 korlát: nem kell hozzá IMAP. Kikisérleteztem a múltkor , egy csomó fiókkal, pop3 és imappal is. Egyszerüen a Freemailt nem birja. Nekem a gmail pl pop3-ra van beállitva, és ennél jól csinálja, a nagy leveleknél csak addig szedi le a tartalmat, amig engedélyeztem, a többit külön kattintásra tölti csak le.
-
-
St3ven
addikt
válasz
RootRulez #7728 üzenetére
Nekem GO SMS van fent, es kifejezetten a jelentes funkcio - marmint popup, ha Te is arra gondolsz - miatt tettem fel. Tud remindert is, ha az erdekel.
Nagyon igenyes skinek vannak ra, bar en mondjuk magam szabtam testre minden elemet egy alap semat faragva.A Missed Reminder nekem is fent van, de nekem automatikusan elindul, nincs vele semmi gond. Autostartot pipald be, masodik beallitas fentrol (elnezest, ha ezt mar megtetted...), ill. ha task killert hasznalsz, tedd ignore-ra.
-
canniball
nagyúr
válasz
RootRulez #7690 üzenetére
Lottózó - A magyar ötöslottó, hatoslottó, skandináv lottó, kenó, totó, góltotó és puttó játékok tippjeit lehet áttekinthetően megszerkeszteni és SMS-ben beküldeni a 1756-os normál díjas számra.
SMS-LOTTÓ fogadás részletes útmutató - Az SMS-LOTTÓ fogadásokat és egyéb utasításokat SMS üzenetként lehet elküldeni a 1756-os mobil telefonszámra. -
Thomas16
tag
válasz
RootRulez #7680 üzenetére
Sorry, lehet h nem fogalmaztam érthetően.
Én egy álló képet szeretnék betenni háttérnek.
Mert van pl. egy 500x700-as képem, de az android mindenképpen levágja az alját és a tetejét, és csinál belőle egy széles képet. Amit én nem akarok.Ha vkinek van erre megoldása, köszi!
-
schmo07
tag
válasz
RootRulez #7175 üzenetére
Az FB sync-et valahol le lehet állitani, olvastam legalábbis róla
Én nem bluros vagyok, úgyhogy ilyen problémám nincs.
(mondjuk belépegetni én is lusta vagyok... gondolkoztam, hogy kiteszek egy Facebook widgetet ami mutatja a feed-et (a facebook app-pal lehet is, úgy rémlik) csak még nem került rá sor -
schmo07
tag
válasz
RootRulez #7172 üzenetére
Jaja, úgy értettem én is az összecserélést, hogy a rendes nevet irja a becenév helyett
A képes progi nem tudom, igy jó lesz-e neked (már hogy egyszer már össze lett szinkronizálva az összes kontakt az FB-vel... )
A kérdés inkább az, hogy mennyire kell neked az összelinkeltség. SZóval mire használod? Mert ha mondjuk csak a fotók miatt, akkor visszacsinálhatnád a Contact-FB linkelést, kikerülnének a FB fotók, és aztán a syncmypix-el leszednéd az FB-ről azt a fotót, amit szeretnél.
-
schmo07
tag
válasz
RootRulez #7112 üzenetére
RootRulez,
A contact list - facebook sync-et te mire szeretnéd használni?
Csak a képeket szeretnéd a telefonlistába tenni, vagy ennél többet szeretnél?
Mert ha csak a képeket, akkor arra van külön app (syncmypix), és az nem kavarja össze a neveket.
(egyébként erről a névfelcserélős gondról tutira olvastam már, vagy itt az android appz-ban, vagy a defyben, keress rá, hátha ott a megoldás)Más: Ezt olvastátok?
Az Android Market online piactérről összesen huszonegy, ártó szándékú alkalmazást törölt a Google. -
-
helixP
nagyúr
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #7043 üzenetére
Nekem utoljára kb. 5-6 napja volt bekapcsolva, most kipróbáltam, arra gondoltam hogy mérem neked az időt. Lementem ház elé, bekapcsoltam gps-t, elindítottam igo-t, és kb. 10-15mp múlva volt hold. (mikor először bekapcsoltam kb 2 hete, akkor volt sztem 1-2 perc is)
Fontos itt megjegyezni, hogy (ahogy zeorsdfd is mondta), függ egyrészt az előző használat idejétől, illetve attól is, hogy hol kapcsolod ki és hol be (helyileg). Meg persze ne menet közben kerestess holdat, hanem álló helyzetben. Ha mész közbe, akkor tovább tart neki, mivel a műholdak is mozognak, így nehezebb pozícionálni.
Én itthon kapcsoltam ki, és most újra itthon is kapcsoltam be. Ha pl. Pécsen használod, és kikapcsolod, de legközelebb mondjuk Pesten bekapcsolod, akkor több idő neki holdat találni, mintha újra Pécsen kapcsolnád be.
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
RootRulez #7043 üzenetére
Minél gyakrabban használod annál gyorsabban. Ha egy órára kikapcsolom akkor mondjuk 10mp alatt, ha pár napig nem használom akkor pár perc, néha még több talán 5 perc volt a max eddig. (optimus one) AGPS-el kicsit gyorsabban, bár nem vagyok meggyőződve róla, hogy pl. az igo használja az agpst, egyáltalán. Valaki okosabb kideríthetné.
-
schmo07
tag
válasz
RootRulez #6938 üzenetére
RootRulez,
A K-9 elméletileg tud ilyet. Már hogy csak beállitott méretig tölti le a levelet, a nagyobbaknál meg eldöntheted, hogy letöltse vagy sem. Viszont... ez valamiért a freemailre nem müködik. A gmail-re megy pop3 beállitással is, imappal is, de a freemailnél nem (ott letölti minden áron)
Amúgy jó kis program, több cimet tud kezelni egyszerre, be lehet állitani, hogy milyen gyakran szinkronizáljon, stb... -
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #6938 üzenetére
Na, azt még nem tudom, nem mélyedtem bele annyira, csak azért próbáltam ki, mert kiváncsi voltam hogy tényleg nem megy-e, avagy de
Holnap azért utánanézek (lehet hogy van vmi pop peeper féle dolog is droidra, - én is ezt használom pc-n -, az lenne a tuti), mert nekem is van 2 freemail-es címem, meg egy gugli-s, úgyhogy ez nekem is hasznos lenne.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Mikrotik routerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest