Hirdetés
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez
üzenetére
Nekem utoljára kb. 5-6 napja volt bekapcsolva, most kipróbáltam, arra gondoltam hogy mérem neked az időt. Lementem ház elé, bekapcsoltam gps-t, elindítottam igo-t, és kb. 10-15mp múlva volt hold. (mikor először bekapcsoltam kb 2 hete, akkor volt sztem 1-2 perc is)
Fontos itt megjegyezni, hogy (ahogy zeorsdfd is mondta), függ egyrészt az előző használat idejétől, illetve attól is, hogy hol kapcsolod ki és hol be (helyileg). Meg persze ne menet közben kerestess holdat, hanem álló helyzetben. Ha mész közbe, akkor tovább tart neki, mivel a műholdak is mozognak, így nehezebb pozícionálni.
Én itthon kapcsoltam ki, és most újra itthon is kapcsoltam be. Ha pl. Pécsen használod, és kikapcsolod, de legközelebb mondjuk Pesten bekapcsolod, akkor több idő neki holdat találni, mintha újra Pécsen kapcsolnád be.
Aktív témák
- iPad topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- EAFC 26
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi