- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #7043 üzenetére
Nekem utoljára kb. 5-6 napja volt bekapcsolva, most kipróbáltam, arra gondoltam hogy mérem neked az időt. Lementem ház elé, bekapcsoltam gps-t, elindítottam igo-t, és kb. 10-15mp múlva volt hold. (mikor először bekapcsoltam kb 2 hete, akkor volt sztem 1-2 perc is)
Fontos itt megjegyezni, hogy (ahogy zeorsdfd is mondta), függ egyrészt az előző használat idejétől, illetve attól is, hogy hol kapcsolod ki és hol be (helyileg). Meg persze ne menet közben kerestess holdat, hanem álló helyzetben. Ha mész közbe, akkor tovább tart neki, mivel a műholdak is mozognak, így nehezebb pozícionálni.
Én itthon kapcsoltam ki, és most újra itthon is kapcsoltam be. Ha pl. Pécsen használod, és kikapcsolod, de legközelebb mondjuk Pesten bekapcsolod, akkor több idő neki holdat találni, mintha újra Pécsen kapcsolnád be.
Aktív témák
- 14900k-hoz keresek delid kittet vagy valakit BP-en akinek van és használhatnám a sajátját!
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest