- Yettel topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
schmo07
tag
válasz
RootRulez #7950 üzenetére
RootRulez,
Jaja, én kérdeztem, és beleirtalak téged is
Igaz, nem lett megoldás, úgyhogy tegnap azzal szórakoztam ,hogy leszedtem több böngészőt, és nézegettem (Miren, SkyFire, Opera, Dolphin) Igazából egyik se győzött meg, mindegyiknek volt valami baja, ami miatt nem volt szimpi. De az Operát fenn hagytam. Még ülök rajta kicsinykét...
A legjobb az lenne, ha valaki a sima gyárihoz csinálna valami add-on-t, amivel lehet foldereket csinálniGondolom ennek azért elég kicsi az esélye. Kár hogy nem értek hozzá, megcsinálnám...
l33tus,
Nem is mondtam, hogy DefyÉs ha már úgyis írok, kérdezek:
Jól gondolom, hogy továbbra sincs olyan alkalmazás, ami tudja a SKYPE-ot és mondjuk a Facebook chat-et egyszerre kezelni? (csak üzenetekre, nem kell video meg hang)
Próbáltam az IM+ nevű app-ot (arra azt irták, hogy mindenhez ért), de a skype-ba egyszerüen nem sikerült bejelentkeznie, szóval kihúztam a listáról.
Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő