Aktív témák
-
schmo07
tag
válasz
RootRulez #7950 üzenetére
RootRulez,
Jaja, én kérdeztem, és beleirtalak téged is
Igaz, nem lett megoldás, úgyhogy tegnap azzal szórakoztam ,hogy leszedtem több böngészőt, és nézegettem (Miren, SkyFire, Opera, Dolphin) Igazából egyik se győzött meg, mindegyiknek volt valami baja, ami miatt nem volt szimpi. De az Operát fenn hagytam. Még ülök rajta kicsinykét...
A legjobb az lenne, ha valaki a sima gyárihoz csinálna valami add-on-t, amivel lehet foldereket csinálniGondolom ennek azért elég kicsi az esélye. Kár hogy nem értek hozzá, megcsinálnám...
l33tus,
Nem is mondtam, hogy DefyÉs ha már úgyis írok, kérdezek:
Jól gondolom, hogy továbbra sincs olyan alkalmazás, ami tudja a SKYPE-ot és mondjuk a Facebook chat-et egyszerre kezelni? (csak üzenetekre, nem kell video meg hang)
Próbáltam az IM+ nevű app-ot (arra azt irták, hogy mindenhez ért), de a skype-ba egyszerüen nem sikerült bejelentkeznie, szóval kihúztam a listáról.
Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ! Akció ! - Klipsch R-120SW Mélynyomó / Subwoofer - 1.5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Vadiúj INTEL Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő