Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsit
tag
válasz Des1gnR #173842 üzenetére
Köszi, ez az én telefonomra jó lenne, de a nagymama rákattint itt valamire, akkor baj van. Valami ennél is egyszerűbb faék kell..
A FreeForward előnye az volt, hogy a párosítás után semmit nem kellett állítani, és én is láttam a nagymama telefonjáának töltöttségét, és elérhetőségét...
Ez volt az:
https://play.google.com/store/apps/detailsid=com.jf.callforward&ref=apkcombo.com&pli=1
[ Szerkesztve ]
Plz telefonon keress... !! Telefonszám az extra adatoknál...
-
kovacsit
tag
válasz DrKapocs #173836 üzenetére
Köszi,
nem szeretnék verébre ágyúval lőni, (nagymama telefonjára érkező SMS-eket szeretném olvasni az én készülékemen is - mert ő rendre félrenyomogatja, meg régi SMS-eket olvas frissen érkezettként) és egy nagyon alap androidos telefonon futna.. Rootolva sincs (nem is lesz)
Úgyhogy rém egyszerű, háttérben futó "nyúlfarknyi" kis alkalmazás kellene...
Köszi!
-
kovacsit
tag
Sziasztok,
Újfent átböngésztem a téma összefoglalót, de nem találtam benne SMS forwardert.
Évekig használtam a FreeForward-ot de úgy tűnik az mára megdöglött, nem találja az egyik készülék a másikat...
Tudtok ajánlani valami egyszerű, jó forwardert??
Köszi!Plz telefonon keress... !! Telefonszám az extra adatoknál...
-
kovacsit
tag
Sziasztok.
Működő hívásrögzítőt keresek Root nélgüli gyári Miui11-re (Redmi Note9 Pro, Android10).
ACR-em van (Pro, fizetős, legális, de nem megy, csak engem vesz fel, a távoli felet nem)Cube Acr ugyan ez...
Mielőtt fagatnátok,hogy minek az nekem: vezetés közben jövő hívások rögzítésére kell, amikor címet, telefonszámot, mailcímet diktálnak nekem... Semmi tiltott, vagy illegál nincs, a felvételt sem tartom meg, meg is mondom, hogy rögzítem, max 1-2 napig tartom meg...
Valakinek ötlete?
-
kovacsit
tag
válasz Dr.NX #142928 üzenetére
Köszi, ez kezdő lépésnek jó lesz, bár ennél sokkal egyszerűbb SW-t keresek (nem kell beépítet böngésző, stb csak ossza ketté a képernyőt)... Ilyenre gondolok (ez csak egy példa egy régi android felülettel...):
Ezt itt találtam: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.frma.sbsp&hl=en_US
Ugyan fizetős, (ez nem volna baj) viszont nincsenek túl jó értékelései...
[ Szerkesztve ]
-
-
kovacsit
tag
válasz Somatom #142765 üzenetére
Valóban... EMUI.. Van a családban Xiaomi is, azzal kevertem.
Viszont amit te mondasz az nem az amit keresek... 😀. Vr szemüvegbe szeretném tenni. Ott meg nem igazán jó, ha két teljesen KÜLÖNBÖZŐ képet látok... 😀
-
kovacsit
tag
Sziasztok,
Olyan alkalmazást keresek, amivel a telefon képernyője megosztható, hogy vr szemüveggel is használható legyen. Nem kell 3d, nem kell giroszkop, (nincs is a telefonban) egyszerűen csak a telefon képernyője legyen kettéosztva..
Böngésző használata, meg online tv adás (nem youtube, hanem pl. . Digi online, hbo go, esetleg Nas-ról video nézés Vlc-vel) nézés masok zavarása nélkül) lenne a cél... Nem játékra kell, hanem éjszakai zavarás mentes időtöltésre... Meglehetősen rosszul alszom.. 😀
Köszi az ötleteket előre is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Horgász topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest