- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Satyricon #168774 üzenetére
én naponta újraindítom. Még az iPadet is újra kellett indítani minimum 2 naponta, különben elfelejtette a billentyűzet a megtanult szavakat a szótárban...
Az asszony se indítja újra sose, de időnként panaszkodik kisebb "furcsaságokra". Olyankor mindig annyit mondok neki félvállról, hogy "indítsd újra". És jé, megjavul.
Tegnap láttam egy filmet, az volt a címe, hogy Felhőkarcoló. Az egész film arra épült, hogy a telefont újra kell indítani.Szóval szerintem kötelező, nem ajánlott újraindítani. De a többiek majd úgyis azt mondják, hogy nem kell...
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Satyricon #149767 üzenetére
Mivel a téma alapján gondolom az előző is Xperia volt, így még egyszerűbb is a helyzet. Én anno XZ1 Compact-ról költöztem Xperia 5-re, bár ott az Xperia Transfer Mobile-t használtam, mert ez nem támogatja a leírás szerint. De a 10 II bent van a támogatott fogadó készülékek között.
-
sbwolf
aktív tag
válasz
Satyricon #144989 üzenetére
Office lens+ word.
-
-
crok
Topikgazda
válasz
Satyricon #144899 üzenetére
Legjobb emlékeim szerint kamerán keresztül feliratokat azt simán igen.. gondolom A4-re nyomtatot szüveget (nem kézírást) is vinni fog, mert a falon levő táblához képest a nyomtatott A4 lap az kvázi laborkörülmény. És akár a "helyén" mutatja a feliratokat, AR-el. Keress rá YouTube-on, első pár tíz találat elég meggyőző.
-
Probert75
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged