- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pontyos
senior tag
helló, S22Ultra usb ről másolnék a gépre, de sehogy sem sikerül a kapcsolatot létrehozni. Fejlesztői beállításban engedélyezve van az usb hibakeresés ill a képek másolása funkció. Mit rontok még el
valahol még kell egy engedély? App külön nem kell hozzá úgy emlékszem
-
pontyos
senior tag
Srácok, hogy a fenébe lehet kikapcsolni az (at glance) google időjárás appot Xiaomi telefon felső sorából? Frissült 9 re, és egyszerűen nem jövök rá. Kattintás után bejön a google weather, sehol nem találom, hogy hogyan lehet kikapcsolni.... Köszönöm!
-
pontyos
senior tag
Hello, egy kis segítség kérnék! Melyik a legjobb ingyenes Fake GPS program? Olyat keresnék amit nem kell folyamatosan ki be kapcsolni, letűzöm valahol és marad is állandóan. Van ami kb tíz percenként kilép, az meg semmit nem ér! Köszönöm
-
pontyos
senior tag
Sziasztok, kérnék egy kis segítséget. Egy holt egyszerű, reklám mentes dB mérő app-ot keresnék. Tud valaki ilyet? Köszönöm !
-
pontyos
senior tag
Srácok!
Szeretném megtudni, hogy létezik e valamilyen progi droidra, ami az épp nézett képernyőt kirakja pc re wifin vagy usb kábelen? Fut egy olyan applikáció a munka telefonomon, amin van egy lapozható oldal, de annyira kicsik a betűk, hogy olvashatatlan. Nagyítani, nyomtatni stb nem lehet, ezért gondoltam, hogy ha kirakom képernyőre, ott már azért olvashatóbb lenne.
Köszönöm szépen! -
pontyos
senior tag
Srácok!
Tudtok ajánlani megbízható Fake Gps Location appot?!
Van jó pár, olyan kéne ami megbízható, köszönöm -
pontyos
senior tag
Helló! Napi szintű térképes navigációnak jó a Goggle térkép, vagy van jobb? Goggle térkép eseteben pl hallottam, hogy sokszor óriásit téved. Köszi
-
pontyos
senior tag
Végre megtaláltam a nekem megfelelő képszerkesztő progit. Gyors, könnyű használni és pro is!
Fotor Photo Editor - Photo Collage & Photo Effects. Köszönöm a segítségeket
Maps térképet használja valaki? Van olyan jó mint WP-n votl? -
pontyos
senior tag
Köszönöm az idáig ajánlott papokat. Én egy egyszerű, jól működőt fotó szerkesztőt keresnék, sajnos a wp-n marha jó Fhotoroom lassabb, akadozik néha. Várnék még ajánlásokat, lletve here térkép az milyen? Van olyan jó mint az eredeti? Köszi
-
pontyos
senior tag
Sziasztok, friss androidos lettem, egy jó fotó szerkesztő program iránt érdeklődnék. Hátha van valakinek ötlete, WP után elvesztem az áruházban
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest