- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laleeee
őstag
válasz
zsigomark3 #145962 üzenetére
Kikapcsoltam de nem történt semmi
-
laleeee
őstag
válasz
zsigomark3 #145958 üzenetére
-
g_g_g
őstag
válasz
zsigomark3 #145835 üzenetére
De ott vannak, de én így szeretem használni (külön alkalmazással), ezért írtam, hogy "én ilyen régimódi vagyok"
Keresgélek az XDA-n, hátha találok valamit. -
tpeter77
addikt
válasz
zsigomark3 #145753 üzenetére
Astery, neked is köszönöm!
Kipróbáltuk, és működik. Tetszik a lányomnak is -
crok
Topikgazda
válasz
zsigomark3 #145757 üzenetére
A Magisk kérdéseid a Magisk topikban jobb helyen lennének (: Ajánlom figyelmedbe az összefoglalóját, a végén van terminál ajánlás is, ha csak ilyesmire használnád akkor a Termux ágyúval verébre. Az, hogy személy szerint mit ajánlok.. mindenkinek más a preferenciája. Nem tudok ajánlani semmit mert mindnek megvan a saját célja. Az Energized mellé kellhet a Busybox modul ha Magisk 20.3 vagy az alattit használsz, ha 20.4 (vagy majd felettit..) akkor nem kell külön a Busybox.
Az Energized pedig egy nagyon jó help-el és egy menüs felülettel is rendelkezik, nem akarom itt most kifejteni azt, hogy hogy kell használni, nézd meg, olvasd el, elég egyszerű. A parancsod amúgy 100% rossz ha úgy írtad be, az max. annyit mondott neked hogy a su-nak mi a helpje.
Az Energized-nak a helpjét így nézheted meg:
su -c ep -h
A menü - ebben mindent beállíthatsz, frissíthetsz is:
su -c ep -mHa kézzel csinálnád:
A szűrési host lista (pack) beállítása pl. a "Blu" nevűre:
su -c ep -p blu
Ha csak frissíteni akarod amit már beállítottál, akkor:
su -c ep -uAz, hogy melyik pack "mit tud" azt a Energized honlapján vagy GitHub oldalán tudod megnézni.
Millió egyéb beállítás van még (blacklist, whitelist..), menüben is le van írva minden meg a helpben is.
PS: A parancsokat csinálhatod úgy is pl., hogy:
su
ep -m
..utána mivel már kértél root jogot és root shell-ben vagy már nem kell a su elé. -
Bozek
nagyúr
válasz
zsigomark3 #145745 üzenetére
Ha van root, akkor bármikor. Kicsit később tudom megnézni telefonon, hogy pontosan hogyan, mert a céges lemerült, az van rootolva. De elvileg a szűrés módjánál lehet átkapcsolni a beállításokban.
-
crok
Topikgazda
válasz
zsigomark3 #145754 üzenetére
Persze, csak a forumon lehet erdemesebb mert egyreszt tobb szem tobbet lat(ott mar) es a kerdesed lehet masnak is kerdese igy a valasz lehet mast is erdekelne.
-
crok
Topikgazda
válasz
zsigomark3 #145748 üzenetére
Persze, fog!
-
crok
Topikgazda
válasz
zsigomark3 #145745 üzenetére
Egyszerre egy VPN futhat legjobb tudomasom szerint, ugyhogy nem. De ha van root akkor miert nem hasznalsz Energized-t vagy AdAway-? Segitseg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest