- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
crok
Topikgazda
válasz
Csabex #149889 üzenetére
A telefon Samsung és TL;DR ez lesz a bajod mert nem fog menni - ők pedig máshogy tárolják a jelszavakat. Volt már itt ilyen csörte. Van egy build prop a gyári ROM-jaikbnan (
ro.securestorage.support
) ami hatrue
(és ez az alapértelmezett..) akkor nem wpa psk (plain-text) formában menti el a jelszót a wpa_supplican-tba vagy Wifi Password store-ba hanem wpa_passphrase-ként. Ezzel úgy nagyon semmit se tudsz kezdeni most mert ami megoldások vannak (false-ra billenteni a build prop-ot amit írtam és törölni a file-okat (hogy az újonnan hozzáadottak már ne legyenek így mentve) nálad nem játszanak, neked ugye a felhasználó által beírható jelszó kellene egy "már meglevőből ami már át lett alakítva" (a Wifi kapcsodás mindkét megoldással működik ugyanis a beírható a wpa_supplicant.conf-ban ha idézőjelek közt van akkor plain-text és legenerálja a hex értéket de alapvetően amúgy is az idézőjelek nélküli hex érték kell a wpa_supplicant-nak a kapcsolódáshoz - így generálja:
$ wpa_passphrase ssid_neve sima_szoveg_jelszo
network={
ssid="ssid_neve"
#psk="sima_szoveg_jelszo"
psk=901eb1e922b737c715354c86db6f679104472ed41f4022a0eec23d7668f35053
}
..és a kapcsolódáshoz úgyis az idézőjelek nélküli PSK-t használja a wpa_supplicant. Szóval ha a másik készülék is root-olt lenne át lehetne egyszerűen pattintani a conf file-t akkor menne csak nálad az egyik Samsung a másik Huawei és az Android főverzió is elég nagy már, és a wpa_passphrase konvertálás is egyoldalú, max. brute-force-al hashcat-el visszafejthető de ahogy írtam a wpa_supplicant megeszi a psk-t és a passphrase-t is mert a kapcsolódáshoz úgyis a passphrase kell amit a wpa_passphrase az SSID és a psk hash-eléséből állít elő tehát a rendszer szempontjából tökmindegy lenne csak ugye újabb Android főverzióval bejött a Wifi Password store.. ). Nincs is a Samsung-okban WLAN SSID jelszó megosztás emiatt (pl. QR kódos megosztás), legalábbis nem volt abban amiben ezt használták. Nem tudom ma használják-e még ezt a marhaságot. Egy dolog jut az eszembe ami esetleg működhet, hogy adb mentést csinálsz (segítség) és azt állítod vissza de nagyon nagy a különbség a két készülék közt Android főverzióban és ha át is megy a kulcsot nem fogod tudni. Ami még eszembe jutott.. hogy.. ha esetleg a másik készüléken be tudsz lépni a saját account-oddal (esetleg eleve tied?).. akkor esetleg megpróbálhatsz bmgr-el csinálni egy Google felhő mentést a com.android.providers.settings-ről és visszaállítani a másik készüléken (ha érdekel [itt] keress rá arra, hogy "Google mentés kényszerítés"). Tudom, nem segítség de mostmár látod mi a helyzet. -
snowdog
veterán
válasz
Csabex #148387 üzenetére
Talán ez az oldal segíthet a választásban. [link]
Közben az Endomondo support oldalán is megjelent egy hír az oldal bezárásáról, miszerint 2020.12.31-től nyugdíjba vonul az alkalmazás. A korábbi edzésadatok 2021.03.31-ig lesznek elérhetők, utána törlik a felhasználók adatait. A MapMyRun applikációba átvihetők a korábbi edzésadatok.
Ha nem szeretnéd elveszíteni az online rögzített edzésadataidat több évre visszamenőleg, mindenképpen azt javasoljuk, hogy kezdj el gondolkozni a megoldáson, az adatok exportján vagy egy másik alkalmazásba történő migrációján. Ebben nagy segítség lehet a tapiriik.com oldal és alkalmazás, amely segít az edzésadatok más alkalmazásba való átmozgatásában.Vagy esetleg ez is segíthet: "Androidon SyncMyTracks a legjobb. Ingyen picit limitált, de pár 100 forint a pro."
-
crok
Topikgazda
válasz
Csabex #147632 üzenetére
Fejegyseghez lehet tipusspecifikus kieg. modult venni max, azzal pl. a kormanyon levo gombok "elerhetoek", de komolyabbrol nem tudok, olyanrol ami pl. belenyul mittudomen' a digitklimaba, ilyesmibe, azt meg a Bosch/Delphi se mindig tudja. Android fejegyseghez epitettunk mar be USB-s ELM327-et (a kabel stabilabb kapcsolat mint a BT es volt USB) Torque Pro-val, de mast en spec nem lattam, max Bosch KTS-t meg az emlitett Ross-tech-et ami celszerszam es Android alapu de azok meg vastagon nem erre valok.
-
crok
Topikgazda
válasz
Csabex #147632 üzenetére
Ahh.. teljesen egyedi.. minden gyartora.. Android a kijelzohoz Android Auto illesztessel szokott ma mar lenni de ez megjelenitesre valo, vagy szorakoztato elektronika reszekent. Meg akkor Opeled van gondolom (Op-Com miatt) de erre nem lesz kesz megoldas, Op-Com Androidra nincs is, a CAN Bus-on nyersen irhatnal de akkor neked kell kitalalni / lefejleszteni mi mit hogy csinal es lehetoleg nem osszeboritani a Can-en logo tobbi cuccot.
UI: Sok ELM327-est vettem en is es tobb appot is (meg "diagnosztizalgatok" vele alap dolgokat), aztan az elso par ilyen - cca. 6 eve vasarolt - volt eddig a legjobb, azota volt meg vagy 6..7, abbol egy volt olyan, hogy el-eldobta ritkan a protokollt (bar en mindig "dragat" vettem, $6..8..12). De emellett van kezi OBD2 (szines kijelzos, grafikon rajzolos) meg egy Autocom.
-
crok
Topikgazda
válasz
Csabex #147630 üzenetére
A bus-on a megfelelő eszközt az "OBD" csatlakozóra tett ELM327-el is le lehet kérdezni a kívánt protokoll beállításával és a megfelelő pin-eket használva (CAN High/Low). Szóval ez épp adott lenne vele. Mit szeretnél kiolvasni, milyen adatokat? Beleírni is akarsz? Melyik bus-on mely adatokat kellene nézni/állítani?
Vagy most a kocsid középkonzolát alakítanád át és a gyári egysékeket akarod vezérelni / nézni Android fejegységről? Mert olyan meg nem lesz, az ugye elég védett tartalom. De licenszdíjért cserébe pl. a Ross-tech-nek ott van az Android-os VCDS Mobile de ahhoz kell a saját adapterük ami egy szemmel is jól látható összeg és ez is inkább diagnosztikára valo. -
crok
Topikgazda
válasz
Csabex #147625 üzenetére
Az összes CAN képes app tudja ha van hozzá mondjuk egy olcsó de értelmes ELM327 Bluetooth adaptered. A Torque Pro pl. ilyen app. Mi lenne a pontos célod?
-
svgyula
addikt
válasz
Csabex #145827 üzenetére
Szia! Igen van olyan ember aki ezt hirdeti is! Mert ha 5 perccel később beszél az illetővel egy parkolóban akkor már az egész világ összeomlott. Na és ezek az emberek azok akiknek fogalmuk sincs az időről! A múlt héten is láttam Pesten egy ilyen nőt egy mazda 3-ban épp mellettünk haladt végig a bal kezében szorongatta a szifont és úgy kormányzott
Nos ezek az emberek az én szememben......
Nálam egy 7"-os android fejegység teljesít szolgálatot. Nem kell semmit nyomkodni vezetés közben automatikusan fogadja a hívást kihangosítón és közbe megy a GPS is! Mert ugye a telefonos navigálásban az a legjobb, hogy mindig akkor hívnak amikor kanyarodni sávot váltani kell....... -
mobilizmo
Topikgazda
válasz
Csabex #145466 üzenetére
Egyrészt elég sok embernek ez nem lenne gyanús. Másrészt most nem találom azt a képet Szőnyi Ferencről, amin daginak persze nem lehet mondani, de azért egy kis pocakja van. Egyébként a futás és maga ez a fajta "felhasználási mód" csak egy példa akart lenni. Én pl. teniszezem, soványnak egyáltalán nem mondanám magamat, de így se lógok ki az átlagból a korom ellenére sem.
-
válasz
Csabex #144380 üzenetére
Sokszor felvetődött már ez a gond, sajnos android 10 nem fogsz rendszergazda jog nélkül találni.
Én ezt használom helyette, nem olyan tökéletes, de még ezt lehet legjobban használni. Ha megnyerte tetszésedet és letöltöd, beállításokkal érdemes próbálkozni! Nekem majdnem olyan mint az ACR.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest