- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Somatom #152739 üzenetére
Idáig nem volt ilyen jellegű probléma, A1-ről is valahogy átköltöztettem, csak az ellenkező irányba nem akarja az igazságot. Az a baj, hogy 1-2 évente kerül elő a témakör, és mindig újra kell tanulnom a történetet, de szerintem ennyire nem lehetek hülye...
Azért is jöttem ebbe a témába, hátha tudtok javasolni egy programot, ami huawei és xiaomi között is működik...Valahogy nem fér az agyam helyére, hogy kettő készülékre telepített azonos program másként jelenik meg, vagyis pont a fogadó félnél nincs lehetőség kiválasztani az "új telefon" opciót.
-
törölt tag
Milyen programmal tudnék átköltözni egy Mate 20 lite készülékről egy xiaomi A1-re?
A gyári nem működik, újratelepítéskor fekete háttér fogad a sáomin wifi ikonnal, ha a költöztetésre nyomok.
Próbáltam új készülék beállítással is, qr kódig el is jutok, de ott teljesen megállt a történet.
Kolléganőnek haldoklik a huawei telefonja, ma legalább öten szóltak, hogy nem érik el telefonon, ráadásul bevallási határidő van, mert mikor is szarná össze magát?
Az agyam helye már ledobta az ékszíjat...
Phone clone csak fogadó félként ismeri fel azt a telefont, amire szeretnénk költözni -
törölt tag
válasz
WhiteWalker #142040 üzenetére
Értem, akkor köszönöm mindenkinek a válaszokat
-
törölt tag
Kolléganőnek tegnap beüzemeltem az új mate 20 lite telefonját, és ma reggel említette meg, hogy a hívásrögzítés nincs benne. Több helyen olvastam, hogy gdpr miatt nem lehet benne, az előző telefonján tippre még régebbi android volt. Ezek a külön programok nem nagyon nyerték el a tetszésem. A huaweiblog-on megjelent írásban a gyárihoz hasonló megoldást láttam, de random blog-ról nem szívesen töltenék le semmit, főleg nem munkaeszközre. Van valami biztos forrás erre?
Gyorskeresőt használva ezt találtam, 10-20 engedély nekem nem tetszik.
Kolléganő konkrétan kéri vissza a régi telefonját, mert enélkül nem tud dolgozni. Nav-os hívásokat rögzít (amit ők is rögzítenek), ha nincs gépközelben, és le sem tudja írni adott helyen (pl.: kocsiban vezetés közben headset-tel). Megjegyezni esélytelen azt az infóhalmazt amit rázúdítanak, és sokba kerül, ha valamit elfelejt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest