- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
kenwood #136457 üzenetére
Nem tudom, szerintem csak a nosztalgia beszél belőlem de én szerettem az Altavistát de lehet csak az érzést hogy van net : D Úgy túrtam mint malac a földet a szarvasgomba után..
A baromikényelmességről meg annyit, hogy nagyon sokat foglalkozok segítségnyújtással telefonokkal és linuxal kapcsolatban (külföldi fórumokon és platformokon is) és ma már arra is képtelenek hogy a Google keresőt használják.. vagy a fórum saját keresőjét.. vagy legalább az utolsó oldal hozzászólásait vagy legalább 3 hozzászólást visszaolvassanak. "link plox".. és gyak. legyél te a keresőmotorja. : D Én visszasírom kicsit. Off /off -
Ghoosty
őstag
válasz
kenwood #136451 üzenetére
Nem vagyok egy alusapkás, de amit írsz az ellentmondásos. Ha csak statisztikai jellegű adatgyűjtés folyik, akkor miért számít, hogy épp fel akarok-e robbantani valakit vagy sem.
Jelenleg én sem gondolom, hogy közvetlenül hátrány érne. Viszont nem tetszik az az irány, hogy mindenki gyűjtöget mindenféle adatokat, abból profilt épít, próbálkoznak kitalálni azt a vonalat, ahol érzelmileg könnyebb elcsábulok, így észszerű keretek között kerülöm a kockázatát, hogy adatok kerüljenek ki rólam és a környezetemről. Jól sejted nincs facebokom.
Illetve annak sem örülnék, hogy ha tőlem kerülne ki valakinek a telefonszáma, e-mail címe aztán jöhet a direkt marketing. -
Bozek
nagyúr
válasz
kenwood #136401 üzenetére
Annyiban nem felejtetném el vele a podcast-et, hogy ha később új epizódok lesznek, azokat újra le kell tölteni. A podcast alkalmazás meg ezt megcsinálja magától, ha úgy van beállítva.
Mondjuk némelyik podcast készítője elmehet valahová... Soundcloud-os megoldása van, ahol a podcast alkalmazás csak azokat látja, amiknél ezt beállította. Én meg SC-t nem használok csak azért külön. Ha jól emlékszem, a hosszabbitas.hu (Eurosport cucc) is ilyen, bár lehet, hogy azóta megoldották.
-
Somatom
veterán
válasz
kenwood #136375 üzenetére
Persze, ez világos. Van is értelme, hiszen bármilyen droidon használhatom a belakott naptáramat. Én a másik naptár alkalmazásra kérdeztem, hogy minek neki a fiók? Ha az a készülék naptár alkalmazása, akkor milyen készülékkel és hogyan fogja leszinkronizálni, ha a Google fiókszinkronban sem jelenik meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged