- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
Szólista #172670 üzenetére
Nem tudom, nekem az Ersténél be van kapcsolva a pénzügyi asszisztens is. Megnéztem, a kiadásokat 18 fő kategóriába tudom rendezni, ezen belül kismillió alkategória van. A webes felületen 72 szabályt állítottam be, hogy pontosan mit és hová soroljon be. Én nem mondom, hogy 100%-os pontosságú, de olyan soha nem is lesz. De, hogy baromi pontos, az tuti. De tény, SZÉP kártyát nem kezel. KP: ezt nyilván nem kp felvétként sorolom be, hanem mondjuk élelmiszer, ha kaját vettem belőle. De nálam szinte 0% a kp forgalom. Nekem ennél pontosabb nem kell. Fene se kínlódik kettős könyvvitellel a saját kiadásaimnál. És még akkor ott a Revolutos számlám, stb. Elég nekem a majdnem tökéletes szint annak követésére, hogy mire mennyit költöttem; jobb nem kell.
-
válasz
Szólista #172668 üzenetére
Én már többször nekifutottam, de arra kellett rájönnöm, hogy képtelen vagyok én is és feleségem is napi,- és tranzakció szinten vezetni a kiadásainkat. Pedig ő ráadásul főkönyvelő, szóval pont ilyennel foglalkozik, de valahogy mégsem megy ez nekünk.
Az app egyébként nekem bejövős, könnyű használni, van webes elérés is, banki szinkronizáció, stb, stb. Ha valaki tényleg tudja rendesen tölteni az adatokat, akkor annak jó lehet. Korábban többen írták, hogy simán megoldják ezt egy online google sheettel is.
Szerk: most egyébként 30 USD az élettartam prémium (amúgy ennyi lenne az 1 éves díj). -
válasz
Szólista #172668 üzenetére
Nem használom, de korábban nézegettem ezeket az appokat. Szerintem akkor éri meg, ha tényleg tudja azt amit írnak. Konkrétan ennek járj utána az ERSTE-nél: "Mitől egyedülálló a Wallet:
Automatikus banki frissítések - tranzakcióid automatikusan és biztonságos csatornákon szinkronizálódnak a bankoddal, okosan kategorizálva és a költségvetésedbe vezetve azokat. Világszerte 4000 bankhoz csatlakozhatsz, így nem kell minden fillért kézzel felvinned: ezzel rengeteg időt megtakaríthatsz."
Ez már évekkel ezelőtt be volt vezetve a CIB-nél, de úgy vettem észre nem igazán működött. Nem tudom, az ERSTE-nél most hogy van (pedig én is ott is vagyok). Amit DrKapocs ír, hogy a George alapból tudja, az nem az amit te keresel. Az egy alap szolgáltatás, alap dolgokkal, az app amit te linkeltél elvileg annál sokkal többet tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest