-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszo
őstag
(#133369) kezman
Szia!
Megkérdezhetem, hogy ez a zöldes hátterű melyik téma?
Kérhetek egy linket hozzá.köszönöm
-
keszo
őstag
(#129823) kezman
megcsináltam a True Phone-ban a sötét módot, nálam az sms-ben gyárilag kilehetett választani a sötét módot.
-
keszo
őstag
(#129798) kezman
Szia
Nézem az általad ajánlott tárcsázó képeit (True Phone Dialer & Contacts) ezen a képen látható sötét módot is kilehet választani?
-
keszo
őstag
válasz
Somatom #129773 üzenetére
Igen, nálam is két külön ikon van. Ez így elég kevés. Nekem ki vannak rakva a gyors hívásos nevek külön mappában az úgyanúgy fehér, semmi nem változott. Csak lett egy újabb ikon az asztalon.
És akkor még, ha bár mikor megnyitod, nálam felugrik egy ablak is és amíg az előtérben van, a képernyő nem reagál. -
keszo
őstag
válasz
Black_Raven #125683 üzenetére
Még nem próbáltam, de a google billentyűzetnek, ami a telefonokon van, van kézírás felismerője az a handwriting vagy mi, nem lenne jó erre?
-
keszo
őstag
válasz
t72killer #125680 üzenetére
Szia!
Csak azért mert nálam, ha a telefonon megnyitom a g.térképet ott rámegyek a 3vízszintes csíkra, elő ugrik a bejelentkezésem .Ott van egy áthúzott felhőcske Offline térképek. Ebben tárolódnak a letöltött térképszelvények. Felül van egy fogaskerék, azon belül van a Tárhelybeállítások és itt kiválaszthatod az SD-kártyát. Ha ide mented a térképeket akkor FR. nem fogja törölni pláne ha előtte kiveszed a kártyát.
-
keszo
őstag
(#125548) eclipse19
(#125549) Viktor0610köszönöm az infót
redmi 5+nak a gyári rádióját szerettem volna lecserélni, mert az katasztrófa
ha lekapcsolom, elfelejt minden beállítást (egyébként jól működik csak ne állítsam le) -
keszo
őstag
Sziasztok
Létezik rádió alkalmazás ami nem internet alapú?
A gyárit váltanám ki. -
keszo
őstag
-
keszo
őstag
-
keszo
őstag
-
keszo
őstag
válasz
vegyszer #121805 üzenetére
Én a helyében beszereznék egy ilyet
Royaltek RBT-2100 Star-III Bluetooth GPS Receiverkiveszi belőle az akksit és a gyújtásról ad neki tápot
-
keszo
őstag
válasz
bigdady #121703 üzenetére
egy nagyon jó időjárás alkalmazás ,de sajnos nincs widget
Strom Radar -
keszo
őstag
válasz
World-Soft #121673 üzenetére
Szia
Szerintem az IVR nem telefonkészülék hanem központ funkció
Úgy gondolom olyat tudnál csinálni, hogy van egy üzenetrögzítő alkalmazásod és nem azt mondod fel rá,
hogy " most nem tudom fogadni a hívásod ... és a sípszó után hagyj üzenetet"
hanem felmondod amit szeretnél és a telefont beállítod hogy max. kitől jöjjön be a hívás a többi meg elmegy az üzenetrögzítő felé -
keszo
őstag
segítsetek
átköltőzéshez letöltöttem Szuper Mentés és visszaállítás lementettem a sms-eket. kaptam egy .xml kiterjesztésű álományt, hogy tudom ezt az sms kezelőbe berakni úgy mintha az újtelora érkeztek volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest