-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Megvan a megoldas! Siman a smart things kepernyo tukrozessel mukodik a dolog.
-
HUTCHDB
nagyúr
Ugy latom, csak kotozkodni tudsz, hozzaszolasodbol kiindulva, lovesed sincs mi lehet a megoldas, raadasul folenyeskedsz, alaptalanul.
Ha nem akarod erteni mit szeretnek, gorgess tovabb a hozzaszolasomnal, ilyen reakciokra sem nekem, sem a topikot olvasoknak sincs szukseguk!(#125995) darvinya !
Probaltam sokat, koztuk a vlc-t is az a funkcio amit irtal, nem csokkenti a felbontast.
Ez a Kodi, hogy mukodik? -
HUTCHDB
nagyúr
Sok szaz video android alkalmazas van a play aruhazban, de egyik sem tudja a 4 K videokat full hd-ban lejatszani, csak a felvett felbontasban
Mint irtam olyan ANDROID appot keresek amely a 4K felbontasu videot kisebb, csak fhd felbontasban is le tudja jatszani a telefonon. Ha ez megy, a tv-re torteno kijuttatast mar megoldom. -
HUTCHDB
nagyúr
Nem tudom, hogy tudtok-e segíteni.
4K-ban rögzítek videókat a jövőre nézve, így nagyon sok ebben a formátumban készült filmem van.
Viszont....a tv-m full hd-s, így a nagy méretben történő lejátszás gondot okoz, mivel a tv kiírja, hogy nem támogatott formátum.
Androidra tudtok olyan alkalmazást, amiben konvertálás nélkül tudom beállítani a lejátszási felbontási méretet?
(Jah, és hálózaton, samsung tv-n akarnám lejátszani)
Most nyaraláskor is kb 40-50 videót csináltam, csak éppen nem tudjuk megnézni.
Konvertálni nem nagyon akarnám, mert nagy tárhely, és időigényes is. -
HUTCHDB
nagyúr
Udv.
A legegyszerubb 4k to 1080p video convertert keresnem, ami free, mivel csak 1-2 alkalommal hasznalnam.
Letoltottem parat, de egyik sem tudja ezt.. -
HUTCHDB
nagyúr
Üdv!
Gmail-ben tárolom a híváslistámat, és az sms-eimet évek óta, ahova az SMS Backup + nevű programmal mentem el.
Mindig sikerült is visszaállítanom, de most az utolsó telefoncserém után sajnos a híváslistámat a program nem tudja visszaállítani csak részben.
A gmail-ben a call lognál pedig ott vannak a hívások!
Kérdésem az lenne, hogy ezt a híváslistát a drive-ba átinportálni?
Találtam olyan programot a play-en, ami onnan elvileg visszaállítja.
Vagy esetleg ismertek-e más androidos programot, ami a visszaállítást közvetlenül a gmail-ből el tudná végezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged