- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
Sziasztok!
Mi lehet a gond a Facebook app-al, ha nem akar frissülni a főoldal, kiírja, hogy "Jelenleg nem sikerül kapcsolódni"?
Minden más rendben van, mobilnet rendben, bármilyen más internetes app jól műxik. Böngészőből jól megy a Face...
Ha eltávolítjuk, és újratelepítjük, akkor rendben megy, kb fél óráig, azután újra ugyanez a hibajelenség... -
Szpisti
addikt
Hát sikerült végül, de rengeteget kellett próbálgatnom, mert a "Normal Mode" alatt lévő SPH2-nél hiába állítgattam, sőt, a sima SPH-nál is hiába... Aztán próbálkoztam a "Loudspeaker Mode" alatt, ott se volt hatása az SPH2-nek, sem a SPH állítgatásának... Aztám megláttam egy olyat, hogy "Media" szintén a "Loudspeaker Mode"-ban, és azzal végre elértem a kívánt eredményt, sőt egy új skálát állítottam be, ami tökéletes lett!
Köszönöm a segítséget! -
Szpisti
addikt
Gigaset QV830
A 9 éves lányomé és mindegy milyen játék, ez általános érvényű, túl hangos a legkisebb hangerőn is. A Youtube is... Azért ezt nem akarom, hogy néma üzemben használja, de ez így zavaró egy idő után...
Nem akarnám még rootolni, hiszen még vadonat új, de ha van esetleg valami megoldás, ne tartsátok magatokban... -
Szpisti
addikt
Sziasztok! Létezik olyan app, amivel halkabbra lehet venni egy androidos készüléket? Konkrétan adott egy tablet, aminek a legkisebb és a néma között kellene valahol egy fokozat még, mert már az első állása a hangerőnek sokszor túl hangos... Létezik erre nem garanciavesztő megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest