- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atosan
veterán
válasz
petipetya #37563 üzenetére
Csak furcsállom a számlálót, mert ugye akkor van értelme, ha egy sms mondjuk 30 forint, írsz pár ékezetet, mindjárt két sms ára. A hangouts viszont net alapú, tehát adatforgalmat generál, olyankor mindegy menbyi karakter. Gondolom én. Még nem frissítettem a Hangoutsot, tehát nem próbáltam.
Arra akartam kilyukadni, hogy a a hangouts sms is levonódik az egyenlegből, akkor feleslegesnek tartom. -
Bozek
nagyúr
válasz
petipetya #37525 üzenetére
Benne van a 4.4-ben a Google Wallet, csak épp le van fagyasztva. Szóval kipróbálhatod, de nem fog működni.
Mintha régen valami módosított Wallet lett volna, amivel lehetett Magyarországon is fizetni. Egyébként is teljesen más módon fog működni a mobilfizetés, ahhoz majd új SIM-kártya is kell, ha beindul. -
gatto_
senior tag
válasz
petipetya #36994 üzenetére
Nekem szintén 4.3 alatt megy, bár mostanában lett egy olyan bosszantó hibája, hogy külső programból, pl twitterből fordítok valamit, akkor hiába állítom be a nyelvet angolra, minden megnyitáskor magától visszaáll automatára. De ha akkor kiválasztom az angolt akkor lefordítja. Régen ez nem így volt. Ha egyszer beállítottam valamire, az úgy is maradt, amíg nem állítottam másra.
-
-
-
TheProb
veterán
válasz
petipetya #36820 üzenetére
Kártyám már van igen, az jó lenne viszont amit mondasz. Bár gondolom google wallettal menne a dolog. Van elvileg 1 másik megoldás, hogy egy olyan telefonban beregelem a dolgokat ami szerepel a tesztbe és aktívvá teszem a kártyát folyamatosan, így elvileg lehetne használni utána bármilyen NFC képes telefonnal is a kártyát fizetésre, hátránya hogy nem lehet az adminisztrációs dolgokat használni és nézni.
-
RootRulez
félisten
válasz
petipetya #36544 üzenetére
Ez az lesz, ami lejön majd a 4.4-es droiddal OTA-n a Nexusra? Vagy lehet vmi mókolt cucc?
Illetve ha felteszem, akkor ez felülírja az eredeti Gmail klienst vagy egy másik app lrsz?
(#36546) Regirck:A bal felső menü ikon, ott meg legalulra görgetsz, ott az app beállítások és a fiókbeállítások (ha erre gondolsz)közbe visszaolvastam és nem arra gondoltok.Engem mondjuk nem feltétlen érdekel egy "ismerősöm" születénapja, akivel találkozok hetente kétszer, mert pl a "szomszéd unokatesója".
-
kodmen
aktív tag
válasz
petipetya #36142 üzenetére
Jónak tűnik, én lost phone-t használok, ami jól meg is szivatott, amikor mikro sim-re cseréltem a kártyát készülve az új telefonomra. Arra pont jó volt, hogy nem tudtam aktiválni a sim-et, és sms-ben jelszó emlékeztetőt sem küldeni emiatt...
Másik telóban aktiválva már működött.
A bajom ezekkel az, hogy aki lopásra adja a fejét, az már tisztában van vele, hogy lehet kivédeni, sim-et gondolom 1 percig nem hagyják benne, utána meg rom-csere, és nem mentél semmire sajnos.
Ez ellen gondolom nincs megoldás. Nem lehet az IMEI alapján követést megoldani, csak tiltást? Hogy bárhol a világon akarnák használni, be lehessen mérni! -
w333
félisten
válasz
petipetya #35953 üzenetére
Csevegésre ...
Különben nagyon jó kis program, a csevegő szoftverek között a legjobb, csak egy baj van vele, vagyis csak annyi hogy az összes ismerősödnek fel kell telepíteni és létre kell hozni egy BlackBerry profilt hogy tudjatok csevegni, én annak örülnék a legjobban ha a Google megvásárolná ezt a szoftvert és a Hangouts valamit ... mert azt hogy csevegő azt nem mondanám, kukázná !
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #35891 üzenetére
Változott a webes bejelentkezési felület, legalábbis nálam.
A tech2.hu-n olvastam ma reggel az összevont bejelentkezésről. Erre most látom a webes felületen, hogy valóban így történt, jobb oldalon már látom mindegyik Gmail címemet egyszerre egymás alatt (eddig ugye egy látszott egyszerre).
Vsz. kalapálnak vele még, ezért éreztem gondot a szolgáltatással kapcsolatosan.
-
S e t h
nagyúr
válasz
petipetya #35661 üzenetére
Na akkor leírom a véleményemet.
Nézem tegnap ezt a nagy Aviate őrületet, mindenki kódot szeretne, mert ugye beta, meg meghívásos és már én is azonnal szerettem volna egyet, mert úristen, ha ennyire és ennyien akarják, akkor itt vmi jóságról lehet szó.
Végül lecsúsztam róla, nem lett kód, le is szedtem az alkalmazást a telóról és ma jutottam el odáig, hogy utána is olvastam és akkor konstatáltam, hogy ez az alkalmazás nem nekem való.
Akkor mégis mi a fenének akartam megszerezni?Nagyon csekély ismereteim vannak a marketingről ,a szoftverfejlesztésről pláne, de ekkor merült fel bennem, miért is kell korlátozni egy alkalmazás hozzáférhetőségét?
Egy nap alatt 50 ezren szedték le?Mert ennyire jó?Hát szerintem nem, inkább a futótűzként terjedő hírnek köszönheti, hogy kód, kód, küldj,küldj, nekem is, nekem is, még én is a csapdába estem, noha én alaposan le szoktam tesztelni az alkalmazásokat és össze is vetem a hasonlókkal, most meg minden előzetes infó nélkül nekem is kellett volna?
Szerintem ezzel a meghívós dologgal az exkluzivitás látszatát keltették, el akarták hitetni, hogy mekkora dologról van szó, de utána olvasva már kijózanodik az ember, viszont az app gyártója mosolyogva figyeli mi hype alakult a termék körül. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
petipetya #35661 üzenetére
Tulajdonképpen lehet widgetet kirakni, sőt ha pl. a Work aktív és akkor teszed ki, akkor csak akkor látod, ha épp a Work fül működik. Így mindegyikhez végülis egyedi widget kombinációt lehet létrehozni. A módja, le kell húzni a fő képet és az ott már készen lévő widgetet hosszan nyomni, majd a listából választani.
-
MurdR
veterán
válasz
petipetya #35456 üzenetére
Uff.
Nagy megelégedéssel használom az AnySoft Keyboardot, viszont egy problémám van vele, mégpedig az, hogy ha fektetve akarok gépelni, akkor nem azt a szép osztott bill-t adja be, mint ami az alapképernyőn, hanem egy gagyi rácsos elrendezésű billt. Valaki tud segíteni hogy miként tudnám ezt orvosolni? Nem szívesen cserélném le az AnySoftot, mert hozzászoktam már... -
gatto_
senior tag
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #34138 üzenetére
A mostani frissítés utáni helyzet:
- A Quickoffice-ban (telefonon) létrehozott word doksit még mindig csak megnyitni tudom a Google Drive webes felületén (számítógépen), de szerkeszteni nem. Viszont a Drive-ban (telefonon) létrehozott word doksit megnyitni és szerkeszteni is tudom a gépen, a Drive webes felületén (ahogyan eddig is).
- A Google Drive webes felületén (számítógépen) létrehozott word doksit a telefon a Quickoffice-ban rábökve a Drive-ban nyitja meg, így azt tudom szerkeszteni.
Ergo ez így még mindig felemás. Tanulság az, hogy akinek fontos a több eszközről való párhuzamos szerkesztés, az a Drive-ot használja a telefonon, ahogyan eddig is.
-
válasz
petipetya #34804 üzenetére
Fura, hogy nem nagyon csinálnak ilyesmi full extrás fényképező appot. Pedig simán megérne akár 1-2k Ft-ot is, ha tényleg nagyon jó. Majd egyszer talán..
(#34806) zlatan77
Már aktiváltad az előfizetést, csak egy hónapig nem kell fizetni. Ha nem szeretnél a legközelebbi hónapért fizetni akkor az utolsó napon lemondod és kész.
-
LonGleY
veterán
válasz
petipetya #34488 üzenetére
Ez a Play Music mekkora jeti!
"Ön feliratkozott a Korlátlan Hozzáférés ingyenes próba-előfizetésre a Google Play Zene szolgáltatásban. Ha a lejárati dátumig (2013.10.31.) nem törli az előfizetést, a próbaidő lejártával automatikusan előfizet 1 650 Ft/hónap díjért."
Méghogy automatikusan! Azt mondjuk megnézem, hogyan vonja le 50 forintból...
Amúgy megy a háttérben, kinyitnám, erre elhallgat... Megint egy műremek érkezett a fiúktól. :]
-
zlatan77
aktív tag
-
zlatan77
aktív tag
-
LonGleY
veterán
válasz
petipetya #34172 üzenetére
Attól tartok, hogy az online/offline hiba egy kicsit mélyebben van elásva a Hangouts kliensnél. nekünk eszünkbe nem jutott többet használni a kezdeti pofáraesések után, asztali klienseztünk (Piding és Trillian). Aztán, egy idő után mindenféle Hangouts-tól mentesen nem láttuk egymást rendesen be/ki jelentkezni. Maga a csatorna van valahol eltoszva. Aztán a zsír újonnan regisztrált ICQ accountok vacakoltak, végül Yahoo lett, az stabilan úgy működik, ahogy kell.
Szóval, csak remélem, hogy ezzel az egész hálózatot is javították, hogy legyen rendes timeout, és kidobja az állandó onlineság fogságában rekedt embereket, csak épp nem bízom a Google-ben a 2013-as tevékenységei alapján... (A webes térkép az jó lett.)
-
ribery22
tag
-
tonyqa23
senior tag
válasz
petipetya #34033 üzenetére
"- torrentek fül / hozzáadás / torrentek automatikus hozzáadása innen: itt tallóztam be a Dropbox / torrent mappát."
Ez idáig nekem is teljesen jó...De az első dolgot nem is értem, nálam ilyenek nincsenek, h :" torrentek fül / hozzáadás / beállítások ablak megjelenítése / ki". uTorrent 3.3.1-et használok.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
petipetya #34026 üzenetére
Pont ezt akarom beállítani, csak épp nem tudom,hogy hogyan. Vagyis most működik, mert ezen a felugró ablakon, ami a torrent letöltés előtt ugrik fel, a bal oldalon van egy olyan, h "Hash ellenőrzés nélkül". Bepipáltam,de hogy mit jelent, fogalmam sincs, de azóta nem ugrik fel az ablak és egyből indul a letöltés. De jó lenne tudni,h mi ez...
-
zlatan77
aktív tag
válasz
petipetya #33798 üzenetére
Tehát fel kell telepíteni a Quickoffice-t,ahhoz,hogy +10 gb tárhelyet kapjak a Drive-on?
Más:
Felfedeztem ennek a wifi maticnak egy idegesítő (számomra) bugot.
Ha egyszer csatlakozol egy wifi hálózathoz,akkor nem lehet vele elfelejtetni.
Nálam a céges lenne a cél.
Hiába veszem ki a pipát az új helyek megjegyzése elől,hiába tiltom le az ismert wifiknél,akkor is bekapcsol,ha reggel beérek a melóhelyre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest