- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #120331 üzenetére
Kezelőfelület, lejátszás rendben van. A hálózati képességeket most nem tudom tesztelni, mert roamingban vagyok. Az OTG -n csatolt meghajtón viszont elhasal. Hozzá sem tudom adni az elérési utat. Ugyanazt csinálja, mint a Solid Explorer Classic. TotalCommander -ből el tudom indítani a lejátszást OTG -s meghajtóról, de a következőre léptetésnél megáll a tudomány, visszadob a TC -be.
-
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #120292 üzenetére
Mindegyik "szalajt" valamiben. Még nem találtam "tuti" videólejátszót Androidra.
profit:
Ha a Tab nem MHL, vagy Display Port kompatibilis, vagy nincs olyan extra csatolófelülete, mint pl. az én telómnak, akkor mindenképpen valamilyen külső hardverre is szükséged lesz, amit a TV -hez csatlakoztatsz. -
piki24
csendes tag
-
Bozek
nagyúr
válasz
Fall-N #119956 üzenetére
Itt egy egyszerű dologról van szó, a Google megszüntette az alkalmazásokon belüli böngészőknek a fiókba való belépést. Ez csak annyiban biztonsági dolog, hogy biztos voltak, akik úgy írták meg az alkalmazásaikat, hogy ezt kihasználva szerezzenek adatokat. Viszont a megszüntetéssel szívott a többi fejlesztő is.
Ez pont ugyanaz, mint az Accessibility Services körüli para. Azt is szigorítani akarták, de ott végül meggondolták magukat egyelőre.
Más: Közben olvastam a gReader hibajelentésnél a GitHub-on egy másik Feedly-s megoldást is. Nem kell újrakezdeni az elejéről mindent. A Feedly-nél a Settings-ben van egy ilyen, hogy Logins. Ott kell hozzáadni egy Feedly accountot, amivel már el lehet érni a korábbi feed-eket. Természetesen annak egy nem létező bejelentkezésnek kell lennie, ezért én töröltem a korábban létrehozottat.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Fall-N #119949 üzenetére
Kipróbáltam a Palabre-t, le is írtam a véleményem. Majd ha lesz benn lehetőség arra, hogy egyből a letöltött cikket nyissa meg olvasó módban és lehet SD-kártyára is menteni a cikkeket, akkor talán jó lesz. Addig a gReader még mindig lekörözi.
Az meg, hogy nem fejleszti, miért is probléma? Egyedül a Google fiókos belépés okoz gondot, de ez megoldható máshogy. A többi funkciója tökéletesen működik még mindig, nincs benne hiba.
"hogy a jövőbeni Android verziókkal is lehet majd baj"
8.0-n semmi probléma nincs vele, tökéletesen teszi a dolgát.
(#119950) Fall-N: Most épp hanyagolom én is a PowerAMP-ot, mivel 8.0 alatt nem megy a HiRes Audio. Na meg a Spotify-on bármilyen zenét elérek.
"szépen újra fejlesztik a PlayerProt is. Ahhoz is van DSP csomaggal 32 bites támogatás és millió beállítás"
Azzal nem is lenne gond, megvettem anno én is. De a mintavételezést hol állítod be? Nem lehet kézzel, azt kapod, amit ő jónak gondol. A PowerAMP-ban legalább mindent te állíthattál be.
-
Fall-N
veterán
válasz
Fall-N #119949 üzenetére
Eszembe jutott erről a PowerAmp, amiből még mindig nincs kész az új verzió. Azóta rengeteg jó lejátszó kijött és szépen újra fejlesztik a PlayerProt is. Ahhoz is van DSP csomaggal 32 bites támogatás és millió beállítás. Meg is vettem pár hete. Hátha valaki rég követte a sorsát ahogyan én is.
-
törölt tag
válasz
Fall-N #119907 üzenetére
Én nem tudtam megszokni az swipe írást. Számomra lassabb, körülményesebb, több hibával jár, mint a normál tappodásos módszer. Gyanítom, hogy sokan lehetünk ezzel így. Nos akkor nekik ajánlom az általam használt virtuális billentyűzezet.
Más: szintén megelégedéssel használom évek óta tableten és okostelefonon is a Holo launchert. Nagyon jól állítható és véglegesíthető. Szerintem érdemes kipróbálni.
-
ht42
senior tag
válasz
Fall-N #119886 üzenetére
Ááá, nem lopott annyit:
"Az információk között ott van az okostelefon neve, IMEI-száma, a mobilhálózat adatai, a készülék tulajdonosának neve, telefonszáma, a közösségi oldalról begyűjtött adatai, születési dátuma, e-mail-címe, fotói és minden egyéb. A letöltött appok listája is. "
A cég él és virul. A Play-en ott a proggy... -
válasz
Fall-N #119765 üzenetére
Nekem Oreon nem működött jól Mi A1-en, de azért megvettem, hátha később jó lesz.
Ellenben találtam egy másikat (AppLock), ezzel a kiegészítővel (Advanced Protection ☞ AppLock) együtt elég jó védelemnek tűnt.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Fall-N #119595 üzenetére
A Beállítások - Olvasási beállítások - Cikk-vezérlés alján van egy Belső Youtube lejátszó menüpont. Ha onnan kiveszed a pipát, akkor is csinálja?
Egyébként nálam most vannak oldalak, amelyek szórakoznak a letöltésnél. Hibaüzeneteket dobál (reCapcha, Javascript), ha megnyitok egy hírt. Igaz, én teljes tartalmat töltök le, képekkel együtt. Ha ezeknél átraktam Egyszerűsített-re, akkor már nincs ez a probléma.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Fall-N #119595 üzenetére
Megnéztem a Palabre-t, de még így is messze van a gReader-től. Komolyan nem lehet egyből olvasó módban megnyitni a cikkeket? Minden alkalommal rá kell nyomni a Readibility-re? Én hiába állítgattam, nem sikerült. A másik, hogy a letöltéssel sem boldogultam. Az se egy jó dolog, hogy külső SD-t nem lehet beállítani a letöltéshez...
-
castiels
addikt
válasz
Fall-N #119565 üzenetére
Igen, amennyiben nem frissìtik, nem veszik a fáradságot hogy optimalizálják a mindenkori legújabb android verzióra akkkor vegyék le a portékájukat.
Kicsit nonszensz, hogy nincsen normális (komoly!) játék androidra, ami működne is rendesen,(nem a tetrisre gondolok). Pontosabban van, csak nem működik normálisan....
Bár kìváncsi lennék a többiek véleményére, van GTASA, HMM3, kìvűl, ehez hasonló kaliberű játékok?
-
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #119260 üzenetére
Köszi, ránézek, bár ezt az FTP -t nem igazán értem. FTP kapcsolattal mutatja a linkelt képeket? Nem mondom, hogy lehetetlen, hiszen videót is lehet streamelni FTP kapcsolattal. Csak fura.
zsoltzsolt:
Az ingyenesség nálam nem feltétel. Szívesen támogatom jó alkalmazások fejlesztőit. -
törölt tag
válasz
Fall-N #119257 üzenetére
Igen, Nova alatt is ugyanez van, csak manuálisan tudok beállítani 1 képet a megszokott módon, a Google appjával ez nem megy.
Nekem az is jó, ha van másik applikáció, amivel ez működik és ugyanazt nyújtja, mint a Google Wallpapers. De eddig csak olyanokat találtam, ahol nekem kell megadni egy foldert tele képekkel, nem pedig automatikusan és random módon szedi le és állítja be, mint a jelenlegi.
-
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #119203 üzenetére
Ez hogyan működik? Pl. egy európai túrán készült fotóimat el tudom küldeni vkinek úgy, hogy a képek mondjuk a drive -omon (esetleg a NAS -omon) vannak, a címzett pedig egy Google térképen látná az útvonalamat, és pozíciók szerint az egyes helyszíneken készült képeket? Esetleg dátumos szűrés is lehetséges (pl. 2015 -ös, vagy 2017 -es túra)? A kamionozós, vagy a motorozós képeimet tök jó lenne így elrendezni. A Google Earth -ben is szeretek úgy bolyongani, hogy egy-egy helyszínnél mások ott készült képeit nézegetem.
-
sopruk
senior tag
válasz
Fall-N #118984 üzenetére
WPS-t használok még én is, de váltani szeretnék. Régi 4.x-es telefonom van, nagyon kevés RAM-mal, 4"-os kijelzővel. Ezért olyat keresek aminek kevés az erőforrás igénye. Lényegében csak az Office és pdf dokumentumok megjelenítése lenne a legfontosabb, hogy legyen benne mobil nézet. Szerkeszteni ritkán szerkesztek, az se nagy baj, ha az nincs benne. Melyiket ajánlanátok?
Előre is köszi a választ, és kellemes ünnepeket! -
SharpSA
veterán
válasz
Fall-N #118984 üzenetére
Megvenném én is, ha lehetne, de nem lehet.
Az officesuite pro megvan és nem jó, mert a táblázataimnak első oszlopának felét jeleníti csak meg álló módban. Nemrég írtam itt erről. Minden más táblázatkezelőben jól jelennek a táblázatok. Ha ezt végre javítanák, akkor jó lenne az app. Így eddig a PlanMaker HD-t használtam.Nem találom a megtoldást, hogy ne akarjon frissülni az app az áruházban.
-
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #118732 üzenetére
Relatív, hogy kinek, mi a nagy kijelző. Nekem csak 24" -os a monitorom, de semmi értelmét sem látom ennek az alsó navisávnak. A telóm 5,5" -os, de, mivel én alapértelmezetten fekvőben használom, ezért nekem telón is tök fölösleges az alsó sávos elrendezés. Inkább a vékony sávok lennének fontosak, meg a fullscreen, de az Operáé és a Yandexé is fölöslegesen vastag, és a fullscreen módjuk nem tünteti el a rolót. Mindkettő a "szódával elmegy" kategória.
-
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #118544 üzenetére
Tisztázzuk, mert nekem ez nem egyértelmű! A Bubble UpNPlay nem csak médiaátvitelre alkalmas? Az többé-kevésbé működik nálam. Amelyik média nem megy át, azt transzkódolni kéne, ami sztem UpNPlay -el sem menne.
Igazából a képernyőtükrözésen (screen mirroring) akadok el. Az megy neked Bubble -el? -
-
punky10
addikt
válasz
Fall-N #117683 üzenetére
Akkor lehet,hogy a MIUI-Nova páros kavar be,de én ha lezárom a telefont a Novával,azonnal lockol,nem lehet felébreszteni egy másodperc múlva sem.Pedig 2 percre van állitva a rendszer autómatikus lezárása.Csak az ujjlenyomatolvasóra(kód nélkül)vagy bekapcsológombra(ekkor értelemszerűen kér ķódot)reagál.Illetve még egy megoldás,párositott bt eszközre sem kér semmilyen kódot,ha ez a funkció be van kapcsolva.
-
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #117683 üzenetére
Jaaaaa, ilyet az Apex is tud. Kombinálhatom azzal, hogy ilyenkor a Robot vegye le a kijelző timeoutot a minimumra. De sajnos, a gyári 5mp alá nem lehet vinni. Az úgy meg nem lezárás.
Nem értem, hogy mi a célja ennek a kódkérős korlátozásnak. Ha az ujjnyomatos feloldás nem biztonságos, akkor miért alkalmazzák? Ha biztonságos, akkor milyen kockázatot rejt az, hogy egy külsős alkalmazás zárja le a kijelzőt? Még hogy root nélkül is használható az Android! Ahha. Vérnyomásnövelőnek. -
Bozek
nagyúr
válasz
Fall-N #117536 üzenetére
"Android 6 óta 3rd party alkalmazás nem fér hozzá root nélkül a bővebb adatokhoz"
Ami persze nettó hülyeség.
A GSam esetében például root nélkül is látható minden információ, csak jogot kell neki adni ADB-n keresztül. Nougat és Oreo alatt is tesztelve.
-
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #117103 üzenetére
A Robot nem igazán alkalmas rá. Múltkor próbáltam az emelkedő csengőhangot, de nem sikerült. Csengés közben nem változik a hangerő. Szóval, addig rendben van, hogy két időpont között beállít X hangerőt. Az egyetlen szám feltétel viszont csak akkor teljesül, amikor az a szám cseng. De, akkor már nem módosul a hangerő.
-
törölt tag
válasz
Fall-N #117103 üzenetére
Köszönöm. De-.
az adott névjegyhez/hívószámhoz már tartozik (vagyis hozzá van rendelve) az a bizonyos hang, amit használok.
azt szeretném mindösszesen, hogy adott időszakban ehhez az egyetlen számhoz a hangerő mértéke változzon....
mint mondottam: automatizálókat nem szeretnék pluszba feltenni.
-
LámaZ
addikt
válasz
Fall-N #114081 üzenetére
Soha nem volt Samsung telefonom, a tévém Samsung.
De még egyszer mondom: az előző telefonjaimmal (Lenovo és Vernee Thor) ez a funkció simán működött (android 5 és 6/7 alatt). Vagy alapból tudták ezt (a kínai felrakott rájuk mindent), vagy én telepítettem valamit vagy a tévére, vagy a telóra; a fene sem emlékszik, annyi minden van már.Mindegy is, rendeltem egy ilyent, ez szerintem megoldja. Igazad van, nincs ingyen ez sem, kb. 3000 Ft az ára.
-
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #113869 üzenetére
Sztem vegyes a kép. Van, ami Tasker -rel egyszerűbb, van, ami meg Robottal. Eddig nem volt különösebb igény a fájlműveletekre a Robotban, mivel azokra tökéletesen alkalmasak a shellparancsok. Az igaz, hogy shellparancs futtatásához root kell, de root amúgy is kell, mert no root, no Android.
-
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #113230 üzenetére
Nem Te nézted be, hanem én voltam lemaradva.
BubbleUPnP Now Does On-The-Fly Local Transcoding When Casting Content In Unsupported Formats, No Server Required.
Átnéztem a Szerver leírását. Úgy tűnik, hogy az Androidos verzió nem tud hardveres transzkódolást. Gondolom, akkor a kliens sem. Írja is, hogy izmos teló kell hozzá, és jobb, ha le sem veszed töltőről.
"As BubbleUPnP Server is meant to run continuously, an Android device always plugged to power is necessary in most uses cases. Always prefer running BubbleUPnP Server on a PC if you can.
BubbleUPnP Server on Android has all the features of the PC/NAS version. The only limitation is that CPUs are less powerful on Android than on PC, which may be too slow for heavy video transcoding."
Kíváncsi vagyok, hogy mit tud a gyakorlatban. -
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #112288 üzenetére
Semmilyen böngészőben sem tárolok jelszavakat. Arra van a LastPass. A Dolphin, vagy a Firefox csak a plugin -ját használja. Ezáltal működik az automatikus kitöltés/beléptetés is, amit tudomásom szerint más böngésző, illetve jelszókezelő nem tud Androidon.
Másrészt, mint írtam, még 6.0.1 -en vagyok, és amíg nem lesz Nugátra Xposed, addig ez nem is fog változni. Vagy, amíg nem cserélek telót, ami a következő két évben nincs tervben, mivel nemrég cseréltem.
Mit csinál az a "custom tab"? -
-
atillaahun
veterán
válasz
Fall-N #111032 üzenetére
Én menü gomb alatt a 3 pöttyöt értem. Majdnem minden programban ott van felül a legújabb Android-on is. Pl. Chrome-ban is. És kurvára nem lehet elérni egy kézzel.
A recents nem tudom hogy jön ide, a menüt mellé lehetne tenni, mert hogy rengeteg hely van még a navi sávon.
Custom ROM-ok meg XPosed-nál az alap is volt.
Sőt azok még bal-jobb irányú nyilakat is megtudnak jeleníteni gépelés közben kurzor léptetéshez, hogy ne kelljen állandóan belenyulkálni a szövegbe szerkesztéskor. -
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #111032 üzenetére
Dolphin -ban sincs rá szükség, csak sokkal kényelmesebb (lenne) vele a kezelése. Talán csak én vagyok ilyen különc. A képernyős navigombokról is éreztem, hogy útálni fogom. Útálom is. Ugyanez a Material design. Csak primitív gondolkodású fejlesztők alkalmazásai nem adnak lehetőséget a Material design hanyagolására. Ilyen pl. a Google. Miből állna remapolhatóvá tenni a navigombokat? Ha én menüt szeretnék a recent app list helyén, akkor miért nem tehetem meg? Kipróbáltam a telómon, és sem a vissza, sem a korábbi alkalmazások gomb hosszan nyomásához nincs rendelve semmilyen művelet. Ez sztem pazarlás. Az előző telómon a három gombhoz legalább hatféle funkciót társítottam. Miért nem tehetem ezt meg root nélkül? Akkor most melyik programozó az igénytelen, és kinek a gondolkodása kőkorszaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest