-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
beg
veterán
Ahogy erről 21 hozzászólással le is késtél, már volt szó róla.
-
Tudtommal ezeket neten menti el, a Google szervereden. Így csak bejelentkezés után érhetőek ezek el (ehhez meg egy Wi-Fi-t hozzá kell adnod). Azonban ha akarod törölni a belső tárhelyet, arra külön meg kell kérni. Bár lehet, ez rendszerfüggő is, meg hogy honnan végzi a visszaállítást; Rendszerből, vagy Recovery-ből.
-
atike
nagyúr
Tényleg, az összefoglalóba hogy nem került bele a Manual Camera?
Camra2.api-t használó programocska, egyszerű, szép, okos, gyors...
(Kompatibilitás ellenőrző programocska hozzá)
-
batai15
félisten
Miért ? Mit írtam ? Semmi rosszat, alkalmazások megtalálhatóak a playen, filmek meg vannak ingyenesek is pl anime.
Innentől kezdve nem értem mi bajod van. Szóval nem, nem nem fejezem be mivel azt hiszem teljesen jogos és nem tiltott a téma.
Ezt a hangnemet meg mások lehet tolerálják , én nem szóval felém ezt hanygold. -
Eastman
addikt
Uraim,
a telefonom nem tölthető. Két töltővel és egy USB-s kábellel is megpróbáltam.Most próbáljatok arról meggyőzni, hogy a 22:34-kor tökéletesen működő gyári Samsung, a gyári Androiddal, _nem_ attól makacsolja meg magát, mert letiltottam a gugel féle youtube-ot, merthogy más behatás ma nem érte őt.
Töltő a torkáig dugva, és nem tölti ez a mcsok!
Van tippetek?
-
törölt tag
Azon már nincs mit átvenni. Lerágott csont.
-
Bozek
nagyúr
Én most ezt használom: Költségvetésem, de a MoneyWiz 2 is jó. Mindkettő tud magyarul.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Ezt a kettőt próbáltam eddig:
Expense IQ
KoinEzt néztem még, hogy ez több platformon is megy:
AndroMoneyDe a tényleg jókat kellene betenni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Csak wifi ofkorsz be volt kapcsolva, mert 500MB mobilnetem van, de természetesen wifi hálózaton nem működött. Próbáltam, hogy letiltottam a wifi-t, majd engedélyeztem, semmi.
Csak töltés közben nem volt bekapcsolva, de próbáltam úgy is, hogy töltőn volt, és ezt is ki-be kapcsoltam, de semmi sem történt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Próbáltam, nem segített..
Ugyan úgy nem kezdett el szinkronizálni, csak mutatta a nyilakat. Majd amikor kézzel bepipáltam minden napot, és nyomtam neki egy képek mentését, akkor megcsinálta, viszont, nem rakott fel minden képet elsőre.
Másodszorra igen, viszont GDrive-ban a Google fényképek alatt random mód kimaradtak hónapok, ahová nem kerültek be a képek. Persze a fotók menüpont alatt ott volt. Ugye ez azért volt gond, mert nem tudtam Google drive-al szinkronizálni az összes képet. -
Feri1977
senior tag
Oké, de számomra 3 feltételnek kell, hogy megfeleljen egy böngésző, olyan legyen mint a chrome: azaz, gyorsan gördülékeny és dinamikus legyen, a görgetés se túl sok se lassú ne legyen, és ne akadjon, alul eszköztár ne legyen mert totál felesleges és csak a képernyőből foglal helyet, totál felesleges, mert úgy is az ember gombokkal írányit vagy a telefon saját virtuális gombjaival, a harmadik feltétel, hogy asztali nézetben vagy bárhogy de az üzeneteim lehessen olvasni, hiszen, utálom párommal és kollégáimmal együtt e messngert. De mivel elbaszták a chromeot, hogy már nem lehet üzeneteket nézni benne normálisan, így kell más app is. Letöltöttem feltelepítettem 15 böngészőt legalább, egyik sem volt ilyen jó mint a chrome, az egyetlen hibája a chromenak de ez a többi böngészőben is van, hogy csak 3 kép van feltöltés. Azaz kell az a rojadt facebook lite is, amivel sokat tudok ha megyek valahova, így 3 app kell, szánalmas..Írunk egy tökéletesen év végéig barátommal, ami mindent fog tudni, ő profi programozó. +Okés, többet nem íról róla ígérem.
-
-
jaj, nagyon fals lett a hasonlat
szóval nem az OSMAnd navigációs készségeit vitattam, hanem a fogyasztásadatok pontosságát
.
Mivel nálam a navi előszeretettel napsütötte telóban szokott előfordulni, gondoltam erre is ránézek, és azért elég komoly különbségek vannak az egyes appok között. Itt van pl egy ötös teszt, 40% nyi különbséggel a legjobb és a leggyengébb között. (ok, tudom, a waze folyamatosan netezik) - sajna azok közül, amik engem érdekelnek, hiányzik az OSMAnd, a HERE és az IGO
.
-
-
-
-
Edi77
őstag
-
Bozek
nagyúr
Egyrészt az admin felülethez hozzá lehet férni mobilos böngészőből, megfelelő dinamikus DNS használatával meg még akár a világ másik végéről is. DD-WRT-hez elvileg van Android-os alkalmazás is, bár én nem próbáltam. És akkor még nem beszéltünk a Telnet-ről és az SSH-ról.
Persze a kérdés alapból hülyeség volt, mert mindenhogy el kell érni IP-n keresztül a router-t, max. van hozzárendelve egy domain név.
"most elképzeltem, h hogy nézhet ki egy tablet azzal a böszme nagy csatlakozóval"
Nem kell a tablet-en lennie csatlakozónak, van OTG-s forgalomban.
-
air
nagyúr
Írja a videón, hogy az 50-es Chrome-ban javították ezt a "bug"-ot. 49-esen még működik.
Apk mirrorról telepíthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- JBL Tour One M2 - Champagne
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged