- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Somatom #154335 üzenetére
Hát meglepődnél, ha a telefonoddal bárki fényképeket készítene úgy, hogy te nem játszanál benne szerepet. Hiszen az volt a kérés "Van két telefon, az egyik készítené magát a képet, de a másik kijelzőjén lássam mit fotózok s magát az expót is erről indítanám. " Ezt már régóta a szaknyelvek kémkedésnek hívják............
-
djadji
senior tag
válasz
Somatom #154301 üzenetére
Aha.. hát nekem is volt az érzésem, de nem hiszem el, hogy SENKINÉL nem jelentkezett ez a felhasználói igény! De a Windowsban a gomb az középre kerül mert az OLYAN NAGYON FONTOS, hogy az egyszeri felhasználó ne legyen összezavarodva a mobil vs asztali használatkor.... esetleg eltéved...
Nem értem... beszédre már senki nem használja a mobilt??!Más megoldás? Házi barkács? Motoron lehet telefonálni, de bringán nem.. vicces...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Somatom #154207 üzenetére
A hangkereséssel még kísérletezek. Smart YT TV app-ban legutóbb folyton crash-elt. A Play Store-ban, meg a Chrome-ban hol működött rendesen, hol csak mindenféle baromságot vitt be, attól is függött milyen szavakat mondok bele. Ez a Google-ös hang keresés is egy másik nehéz kérdés, az ezt állító app beállításai között is el lehet veszni. Pl. van valami kiegészítő csomag, amit le lehet tölteni, hogy jobban működjön az egyéni hangfelismerés, ezt még nem telepítettem. És még valami "egyéni hangszín" alapján jobban kereső opcióval is lehet "kalibrálni". Holott simán csak Win 7-re telepített Chrome-ban a laptop-om beépített "satyna" mikrofonjával szinte mindig jól érzékelt, ha elég hangosan és tisztán mondtam be valamit és ez már évekkel ezelőtt is így volt. Az Android-os része meg agyon van komplikálva. Pedig hát ki is "gyártja" az Android-ot? Az saját OS-ükre készített saját app-jaikat sem tudják rendesen megcsinálni.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Somatom #154202 üzenetére
Ez pedig sima 7.1-es Android-os Box, sehol nem írtam, hogy Android TV-s. Jó, akkor, ha nincs rendes virtuális bill.-zet ehhez, max ránézek erre Keyboard Helper-re, de ez csak kényszermegoldás lenne. Pl. Á, É, Í még oké, de ott az ÓŐÖ,ÚŰÜ, amihez nem tudom, hogy jönne ki kényelmesen a map-olás. Azért köszi.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Somatom #154195 üzenetére
Remap-olni, hogyan /mivel? Ez gyak. egy TV okosító és média lejátszó, itt sem a sima egér, sem a full tapipados billentyűzet sem olyan jó, mint a légegeres táv, leszámítva ezt az egy dolgot. Ami alapból amúgy működne is, de akkor ékezetek nincsenek.
Per Me: nekem a mobil-os irányítás sem jön be annyira, pedig van saját remote app-ja is a Box-nak, de a "távirányító" (léghegér) sokkal kézre állóbb. A mobil képernyőtükrözést meg csak játékokhoz használom (ez a Box-ról tükröz a mobil-ra).
-
Oldman2
nagyúr
-
svgyula
addikt
válasz
Somatom #153918 üzenetére
Szia! Én értem azt, hogy miért váltottam androidos fejegységre!
Nálam 2db olyan eszköz amit írtál feküdt/főtt meg az autóban.
Az első egy "rövid" úton Stuttgart felé.......
Ingolstadtban elsült az SD kártya amit az egész navi volt........
Ez nem melegszik nincs össze-vissza mindennel tele az ablak, minden egy helyen van. Menne rajta az online navi is de nem
akarok fizetős netről navigálni. Nekem nem ér annyit a navigálás. -
WhiteWalker
nagyúr
-
válasz
Somatom #153897 üzenetére
A watchom pl alapból kilőve. Az Apple TV-t még nem próbáltam, de az AirPods az lehet jó lesz..
#153896: Én is próbálgattam az S21U-t meg régebben a Note 10 előtte S8+ és Note 8 is volt, de azok nem igazán jöttek be már pár nap után sem. Ez a Fold igaz még csak 1 napos, de eddig nagyon bejön. Én személy szerint a nagy kiejelzőket szeretem és hát ettől jelenleg nincs nagyobb..
Bár a kényelem az megint más tészta és hát a rendszer az ami nagyon sokat dob a latba nálam, szóval kíváncsi vagyok, hogy fogom "bírni" -
dethroner
veterán
válasz
Somatom #153610 üzenetére
Felraktam, megjelent a windows hálózat hozzáadás. Megadtam a pc-m nevét, megadtam a megosztott mappa nevét, jelszót meg amit kell. Ezután ha rányomok a gépem nevére, bejön a könyvtár betöltés, végigböngész egy csomó dolgot, de visszatér abba az állapotba, ahonnan indult, semmi jelét nem látom hogy be tudnék lépni a megosztott mappába. Mit cseszek el?
-
HoTaZo
addikt
válasz
Somatom #153560 üzenetére
(#153560) Somatom -->(#153563) Viktor0610
Valóban.
Élvezem a lehetőségeket, amiket kihasználok az új telóimon (Xiaomi Redmi Note 9 Pro és még a Samsung A12 is, pedig nagyon negatív előítélettel vettem kézhez a Samsung J5 után.)
Amire nekem kellenek, arra ezidáig megfelelnek. -
-
-
csipuka
senior tag
válasz
Somatom #153497 üzenetére
Bocs, eloszor kicsit felreerthetoen fogalmaztam.
Nalam a linkgyujtemeny mellett az Open radio van fenn.
Kicsi, puritan. Nem tudom megy-e tableten. -
kugli
aktív tag
válasz
Somatom #153481 üzenetére
Szia!
Hu Radio pro alkalmazást ajánlom. Külön apk forrást nem tudok,de ezen az alkalmazáson mindent megtalálsz és bőven jó minőségű a szolgáltatás. Külföldön (németbe) használom 99%-ban,szóval tapasztalatból mondom hogy jól működik. Hálózat váltásra érzékeny,határon áthaladáskor,más nyűgje nincs. -
svgyula
addikt
válasz
Somatom #153493 üzenetére
Szia! Én a HungaryRadio-t használom DE! Az szinte minddel gond lehet ha külföldön vagy akkor hibás vagy tiltott régióval kilép.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Somatom #153493 üzenetére
Replaio rádió
Évek óta használom, minden van, hangszínszabályzó is, bejelentkezés nélkül is megy.
(Pro verzió reklám mentes, de anélkül se tolakodó)Ha kell az apk, tudom küldeni!
-
icemad
nagyúr
válasz
Somatom #153489 üzenetére
Próbáld ki azt, amit linkeltem, évek óta használom. Az igaz, hogy sláger rádió nincs benne, de talán ez a legkönnyebben kezelhető. A kedvenc adókat csillaggal megjelölöd, utána csak azokat mutatja. Zárképernyőről is vezérelhető. Aránylag sok csatorna van benne, országra, nyelvre is lehet szűrni.
-
-
BestofJAVA
tag
válasz
Somatom #153403 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, csipukânak is.
Talán még az eSIM megoldás lehetne nekem. Eredetileg az eSIM több telefonon lehetővé tette volna egy adott szám használatát. Nekem ez elég is lenne. Sőt, több szám lett volna vele működtethető egy telefonról. Azt hiszem, mindez nem valósult meg. Az eSIM egy telefonszámot jelent manapság, egyetlen készülékben, melyet qr kóddal olvasunk be a fizikai SIM helyett.
Engem nem zavar, hogy mindig tudható, hol vagyok. De hogy ezt minden hülye illetéktelen látja, csak mert egy hivatalban dolgozik, az zavar. Lássa a rendőrség, terrorelhárítás, katasztrófavédelem. De ne a portás meg a takarítónő.Oldman2, tknof1871 Elég régi telefonomon gond nélkül megy az ACR.
Somatom
A Tubemate is gond nélkül megy, még a letöltés is működik.A Nagy Testvér is töretlenül figyel.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #153389 üzenetére
Ezért írtam ezt: "ez nem biztos, hogy kezel bármiféle hangrögzítőt".
Amúgy most jöttem rá, hogy hülyeséget is írtam, a kettő nem ugyanaz. Az elejét felületesen olvastam, a hangerő gombra nem koncentráltam eléggé.
Az viszont mindenképpen csak AutoTools (vagy talán AutoInput) segítségével megoldható, amit pontosan akar a kérdező.
-
Mr Dini
addikt
válasz
Somatom #153347 üzenetére
Gondolom azzal indokolhatták a funkciót, hogy ezekkel a backupokkal, - ha illetéktelen kezekbe kerül - egyes banki appok tokenjei, a felhasználó tranzakciós logjai meg stb mind kimenthetőek lennének pc-re, aztán azt csinálna vele a user, amit szeretne.
Vagy (hacsak nem néz integritást a backup, hogy piszkálatlan-e) játékok esetében lehetne a backupon keresztül extra pénzt hackelni a játék adataiba, aztán azt visszaállítva csalni...
Mondjuk én már rég feladtam a google döntéseiben értelmet keresést. A fene tudja.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Somatom #153208 üzenetére
Gondolod te és sokan mások.
Az Odon sem hivatalos frissítő program!
Az egy dolog, hogy a samfirm-en fent vannak a szoftverek, de az sem hivatalos oldal!
Én ismerek olyan embereket, és olvastam más oldalakon, hogy csúnyán bebukták a 200ezres telók jótállását szoftvercsere miatt! Amúgy hivatalosan nem csak a knox-ot kell nekik nézni, hanem a szoftvert is, ám sok múlik a szervizesen is, hogy jelenti-e vagy sem. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Somatom #153206 üzenetére
Csak ugye ha szervizbe kell vinned a jótállás samsungod, de nem tudod visszatenni az eredeti szoftvert eredeti régiókkódda, akkor is buktad a jótállást, mivel a készülékhez mellékelt szoftvert lecserélni sem lehet a gyártó előzetes engedélye nélkül, aki meg engedély nélkül cserélni, automatikusan bukja a jótállást, knox warranty bit ide vagy oda...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Somatom #153136 üzenetére
de működik róla a zenehallgatás, de nem tudom mondjuk egyéb beállításokat használni vagy akku állapotot ellenőrizni, pl
az akkumulátor töltöttséget jelzi a telefon bluetooth menüben akítv kapcsolat esetében, de arra gondoltam hogy külön appban esetleg ki és be tudnám kapcsolni akár a zajszűrést, mondjuk próbaként vagy pl a külső zaj zene alá "keverését" vagy mi annak a neve -
Mr Dini
addikt
válasz
Somatom #153060 üzenetére
A vanced ilyen szempontból kivételes helyzetben van. A fejlesztői ugyan egy csomó fizetős/egyedi funkciót elérhetővé tettek bárki számára, a videók letöltését nem akarták lehetővé tenni semmilyen módon, mert akkor a YouTube biztosan perelne... Azzal, hogy nem támogatja a letöltést semmilyen formában próbál szürkezónás maradni.
Ha simán át tudnád adni bármely appnak a lejátszás direkt linkjét, le is tudnád tölteni.
A TubeMate meg a NewPipe csak nagyon bátor fejlesztői táborral rendelkezik.
Őket nem érdekli.
-
Mr Dini
addikt
válasz
Somatom #153028 üzenetére
Az általában nem okoz gondot. De igen, korábban tapasztaltam gondokat vele. Ezért vettem meg anno a paypalos verziót, amit hatszor lehet telepíteni, aztán kimerül. Cserébe viszont nincs licenc check. Viszont most telepíteném fel utoljára, utána nem működne többé a licenc, szóval pont kapóra jött az ajánlat backupnak. :)
Más: Nincs valami zenelejátszó, ami támogatja a dolby atmost tidalon kívül? Poweramp/jetaudio nem nyitotta meg az eac3 joc audióm.
-
Mr Dini
addikt
-
mizoli
addikt
válasz
Somatom #153006 üzenetére
Itt linkeltem, már utaztam a cov-pass-szal.
Egyes áruházak ezt kérik a belépéshez, konkrétan az Obit nem tudom. Esetleg az ajtóban kitöltesz egy papírt, hogy ki vagy. Ez azért van, hogy nyomonkövethető legyen egy esetleges fertőzés.
Maszk természetesen kell.Határátlépéshez a kamionosokra külön szabályok vonatkoznak, ezt nyilván jobban tudod, mint én. 🙂
-
mizoli
addikt
válasz
Somatom #152996 üzenetére
Ez a corona app picit nyugatabbra hetek (nekem kb. 1 hónapja van) óta elérhető a Play áruházban, vagy az Apple store-ban. Kétféle is van, hivatalos, Robert Koch Institut.
A vakcinát beadó orvos, vagy bármelyik patika (természetesen ingyen) kinyomtat egy papírt QR kóddal, azt beolvassa a kuncsi a telefonnal, azt kész. Ez az EU igazolás, az egész EU-ban el kell fogadni.
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.rki.covpass.app
és
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.rki.coronawarnapp -
lovi27
addikt
válasz
Somatom #152996 üzenetére
Az uniós jelenleg pdf formátumban érhető el.
De egyszerűbb ha innen indulsz el: eeszt.gov.hu -
-
efi99
őstag
válasz
Somatom #152927 üzenetére
Megmondom őszintén, átugrottam a linken, mivel meg azt gondoltam, hogy egy ilyen egyszerű funkciónál úgyis az Android alap, vagyis a Google óra van benne, hát nem. Kicsit túlzásnak érzem, hogy írtak egy 99%-ban ugyanolyant, na mindegy. És igen, azt szeretném, ha az a bizonyos widget a gyári, natív ébresztést látná, nem kell külön ébresztés beállítás. Ahhoz futnia kell az appnak, és ha vmilyen okból leáll, akkor ugrott a reggeli ébresztés, másrészt nem hátrány, ha kikapcsolt állapotban is tud ébreszteni, ezt meg biztos nem tudja a rendszerszintű alkalmazásokon kívül más app.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest