- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #20236 üzenetére
Jah. Kibaxott gyors Launcher sztem... csak drága.
(#20235) Jumbozorz:
Használtam "bléden". 'Szmúszabbat' nem láttam még rajta. Gyors volt. Akku se fogyott jobban mint máskor. Ha újraindítottam a telefont, kicsit lassabban indult mint a többi Launcher, ill. néha-néh volt 1-1 fcde ez akár a virágbolti kölcsönzés miatt is lehetett. -
zebede
őstag
válasz
fatal` #16715 üzenetére
Basszus, tényleg ott van
Köszi!
Tényleg jobb a TC, de mikor telorol megnyitok egy könyvtárat a PC-n, amiben sok mappa van és azok közül meg nyitok egyet, utána a telefonom vissza nyillal nem tudok egy szontel vissza lépni. Nem tudom érthető e? Meg az is lehet hogy ez telo függő.
Viszont most a Solidban kipróbáltam és ott nincs ez a gond.
Szóval marad mindkettő. -
persil
nagyúr
válasz
fatal` #16429 üzenetére
Tudom, most csak arra akartam kilyukadni, hogy adatspórolás egyáltalán nem érdekel, tehát, ha "csak" annyi a baja a dolphin-nak, hogy egy operához képest pazarló, akkor marad
Ilyen rejtett tökéletlenségekre gondolok, amik csak napok-hetek alatt derülhetnének ki, ezért is kérdezem inkább a felhasználókat, hogy mi a tapasztalat. Eddig jónak tűnik, csak nem akarom naponta cserélgetni a böngészőket.
-
iguana
őstag
válasz
fatal` #15890 üzenetére
az a baj, hogy nem 1-2 app-ról van szól. ha nem használnám, még vagy 20 futna háttérben feleslegesen. és igen, ezek azért időről-időre azért felébresztik a telefont stb. Nekem így ~100-150 MB memória pluszt jelent, és ahogy tapasztaltam kevésbé hajlamos a telefon belassulásra, megtorpanásokra, lagokra.
-
atillaahun
veterán
válasz
fatal` #15890 üzenetére
Hát pl. nem volna utolsó dolog, ha a rendszer a nem kívánatos folyamatok RAM-ban terpeszkedése miatt nem lőne ki a programjaim, amiket viszont használnék időről időre. Mert így pont ugyanaz a hatása mint a Task Killer-eknek, hogy újraindítgatom amikre szükségem van, ami ugye extra fogyasztást jelent ahhoz képest ha nem gyilkolná le őket.
Autostarts-ot egyébként természetesen én is használom, nem találtam még nála jobbat, nekem sok mindent megfog. Bár nyilván nem mindent amit szeretnék. Elvégre valóban nem nyúltak hozzá már több mint 1 éve.
Play meg Youtube már pl. túl erőszakosak neki (meg gondolom az említett Viber is), de a GMaps-et nálam szépen lefogja. Bár ha nincs bekapcsolva a vezeték nélküli helymeghatározás szerintem akkor egyébként se nagyon ugrál.
-
beach head
senior tag
válasz
fatal` #15841 üzenetére
Nálam is gyorsan indul az opera mini pedig legalja a telefonom, és a legjobban is ez tördel szerintem. A delfint is próbáltam de a mininél ragadtam le. A sima opera mobile el sem indul telepítés után nálam. A netes videókat (indavideó...) nem lehet valamilyen lejátszóappal elindítani flashplayer nélkül? Skyfire böngészőt szoktam használni, az képes egyes oldalakon lévő videókat lejátszani, átkonvertálva és elvileg adatot is spórolva ezzel, csak elég lassu az a böngésző.
-
zho-lee
addikt
válasz
fatal` #15832 üzenetére
Üdv!
Én az UC Browserral elvagyok.
Néztétek már? -
-
rjg
őstag
válasz
fatal` #15749 üzenetére
Passz. Apex-em van, ott nem találtam erre utaló beállítást, vagy korlátozást. Jó, eddig minden telefonomon root jogom volt. Jó lenne tudni, hogy konkrétan melyik widget-ről van szó. Lehet, hogy tényleg olyan helyről, rendszeralkalmazásból gyűjtene adatokat, amik root nélkül nem mennek.
-
-
scream
veterán
válasz
fatal` #15148 üzenetére
Nekem sem megy a FB-os tanulás...
Illetve nem tudom valahol teljesen lenullázni azokat a szavakat amiket megtanult? Mert hiába nyomok rá, hogy törölje a tanulós menüben, megmaradnak viszont egyesével kitörölgetni nagyon macerás volna. Lehet ki kell törölnöm azt smseimet amiket eddig írtam, és akkor elfelejtené őket?
Más
Swype 1.4 béta mennyire laggolós ?
-
LonGleY
veterán
-
LonGleY
veterán
válasz
fatal` #15079 üzenetére
A WOL pontosan arra való, hogy teljesen kikapcsolt gépet ébressz vele, ezt csinálom nap mint nap. A hálókártya marad csak aktív, így tudja fogadni a jelet a routerből, és pattintja fel az alaplap szemét. Az alvó állapot az, amiből nem tudja feléleszteni a gépet, ez mondjuk baj is, hiszen ha bármikor hozzá akarok nyúlni TeamViewerrel, nem engedhetem neki a bealvást.
-
wardemi
senior tag
-
chab7
addikt
válasz
fatal` #14701 üzenetére
Hmmmm, nem emlékszem hogy valaha is rezgett volna az app drawer gombra. Mondjuk jó ideje likvidáltam is ezt a gombot,feleslegesen ne üljön ott alul. Az app drawer nálam a felfelé gesztusra jön elő. Lefelé ugyebár értesítések, jobbra-balra képernyők lapozása, pont a felfelé maradjon ki? Adta magát, hogy oda appdrawer kell
így alul egyel több extra-gyakran használt programindítónak van hely.
(Mielőtt bárki írná, hogy van jobbra balra még hely benne, jelentem azok is tele vannakBizony, nagy app tesztelő-használó vagyok - ha már okos a teló akkor tudjon nagyon-nagyon sok mindent. Már szinte legalább egy irodaházat és egy laboratóriumot belegyömöszöltem eddig is
(#14703) bubi92: Na csak lett megoldás rá
-
chab7
addikt
válasz
fatal` #14699 üzenetére
Mint fentebb írtam nálam már eleve kiesett ha hosszan/röviden/akárhogy nyomni kell bármit is hogy adott karakter előjöjjön. Csissz-csussz és ott az előjöjjön szó (miközben nálad még lehet vársz az első rövid ö felbukkanására
(Bocs, de tény hogy szvájpolva sokkal gyorsabb az írás.)
Na ha lehet egymásra helyezést csinálni az apexben is (ingyenesben, mert megvenni max majd ha akciós lesz) akkor újfent tesztelek vele. Nem mondom, hogy nincs a novánál jobb, de egyelőre ha csak ezzel az egy funkcióval is de előrébb van (legalábbis az én értékrendemben).
Jöhet ám az apex vs nova témában a különbség, de ne ilyenek hogy melyiknek mennyi és milyen témái vannak.
Appdraver eleve nem játszik mert kezdőképernyőkre kiteszem a gyakran használt dolgokat (akár mappázva is amelyik témakörből több is lenne (pl utazás, multimédia, eszközök...) ha pedig olyan kell ami ritkán kell akkor teljesen jó ömlesztve az appdrawerben függőleges folyamatos görgetésre állítva hipp-hopp megvan akármi.(Fentebb mintha lett volna, hogy kezdőképernyő előnézetek, folyamatos görgetés - ezek novában is vannak, tehát nem plusz pont az apexnak. Valódi pluszok érdekelnek amiket csak az apex tud a novához képest).
Ja, csak a lényeget felejtettem el. Milyen rezgés van a nova appdrawerében? Nekem sosem rezeg sehol, ugyanis én is utálom ha feleslegesen vibrátornak gondolja magár a telefon. (Bőven elég ha minden perc 45 szekundumkor rezzen - de ez is csak a perc alapú számlázásom miatt
)
Na a másik fontosat is lehagytam
Akinek van fizikai billentyűzete annál simán nem érvényes az irományomhiszen ott megvannak a betűk külön és valőban jó lehet ha a fizikai ö betű kicsit nyomva ő lesz.
De ehhez már nem értek mert sose volt fizikai billentyűs telóm -
Lazsnak
tag
válasz
fatal` #13083 üzenetére
hunfatal: kiprobaltam a teamviewert, de ez sem olyan amire en gondoltam. Olyat keresek ami ha radugok a tabletemre egeret, es mozgatom, akkor mozgatja a tavoli gepen is a kurzort. Itt is csak akkor reagal ha kattintok.
Ha valaki hasznalt mar Splashtop-ot, akkor pont olyanra lenne szuksegem, csak egyszeri fizetos app, ne havidijas.
ugyhogy varok meg tavoli asztal kliens tippeket android tablara
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest