Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz fatal` #14699 üzenetére

    Mint fentebb írtam nálam már eleve kiesett ha hosszan/röviden/akárhogy nyomni kell bármit is hogy adott karakter előjöjjön. Csissz-csussz és ott az előjöjjön szó (miközben nálad még lehet vársz az első rövid ö felbukkanására ;] (Bocs, de tény hogy szvájpolva sokkal gyorsabb az írás.)

    Na ha lehet egymásra helyezést csinálni az apexben is (ingyenesben, mert megvenni max majd ha akciós lesz) akkor újfent tesztelek vele. Nem mondom, hogy nincs a novánál jobb, de egyelőre ha csak ezzel az egy funkcióval is de előrébb van (legalábbis az én értékrendemben).
    Jöhet ám az apex vs nova témában a különbség, de ne ilyenek hogy melyiknek mennyi és milyen témái vannak.
    Appdraver eleve nem játszik mert kezdőképernyőkre kiteszem a gyakran használt dolgokat (akár mappázva is amelyik témakörből több is lenne (pl utazás, multimédia, eszközök...) ha pedig olyan kell ami ritkán kell akkor teljesen jó ömlesztve az appdrawerben függőleges folyamatos görgetésre állítva hipp-hopp megvan akármi.

    (Fentebb mintha lett volna, hogy kezdőképernyő előnézetek, folyamatos görgetés - ezek novában is vannak, tehát nem plusz pont az apexnak. Valódi pluszok érdekelnek amiket csak az apex tud a novához képest).

    Ja, csak a lényeget felejtettem el. Milyen rezgés van a nova appdrawerében? Nekem sosem rezeg sehol, ugyanis én is utálom ha feleslegesen vibrátornak gondolja magár a telefon. (Bőven elég ha minden perc 45 szekundumkor rezzen - de ez is csak a perc alapú számlázásom miatt ;) )

    Na a másik fontosat is lehagytam :W
    Akinek van fizikai billentyűzete annál simán nem érvényes az irományom :R hiszen ott megvannak a betűk külön és valőban jó lehet ha a fizikai ö betű kicsit nyomva ő lesz.
    De ehhez már nem értek mert sose volt fizikai billentyűs telóm :B

    [ Szerkesztve ]

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Új hozzászólás Aktív témák