Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iOS alkalmazások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyébként csak úgy szólok, hogy Samsung Galaxy telefonokon hamarosan Prémium nélkül fog működni a háttérben a Youtube Music (néha lesznek viszont reklámok). Kanadában már 2 napja bevezették, hamarosan máshol is várható.
-
Imi1981
veterán
válasz
Viktor0610 #153649 üzenetére
Már ilyen vanced marager van ami telepíti a Microg-t de az csak a legfrisebbet telepíti. Nincs lehetőség régebbit. Mindegy ez van. Majd javítják vagy marad a reklámos youtube. Köszönöm a tippeket!
-
crok
Topikgazda
Youtube pilot: Premium Lite
Havi $6.99-ért reklámmentes Youtube.
Ha megmarad akkor lesz egy olyan Premium amiben reklám nincs és nincs Youtube Music, nincs "többletszolgáltatás". Csak reklám nincs. Meglátjuk ráharap-e az Internet népe (a pilot országok közt természetesen hazánk nem szerepel, csak Belgium, Dánia, Finnország, Luxemburg, Hollandia, Norvégia és Svédország). -
Zamma
őstag
Sziasztok! Régebben djnice ajánlotta youtube-ra a sima távirányítóval könnyen vezérelhető andoidos tv boxra optimalizált Smart YouTube TV [link] proggit.
Tud valaki szintén hasonlót csak Spotify-ra? Ha lehet nem reklámost. Bármi ötlet?
Előre is hálásan köszönöm! -
zebra_hun
veterán
Sziasztok, telefoncsere volt, összkinlódtam valahogy, majdnem működik is ahogy szeretném. S7-ről váltottam S10+ ra. Viberen az üzik nem jönnek meg időben. Akku beállításokban ott van a sosem alvók között, illetve viber beállításokat már 5× átnéztem, de lehet benézek valamit. Asszony telója volt ilyen alvós, az övét még én hoztam rendbe, de ott aludt. Csak akkor kapta meg, ha elindította. Volt, hogy órákig nem. Nálam picit más, csetelni sem tudok, minden válasz 4 perccel később jön meg. Amit én küldök azonnal ott van. Itt feladom, nem jutok vele előre. Whatsapp, skype, messenger megy rendesen, sosem alszanak, de ha csetelek valakivel, 1-2 másodperc azokon, csak itt 4 perc a viberen. Sok ismerős/barát van a viber kontaktokba, szeretném használni. Köszi a segítséget.
Más, youtubera valami reklámmentesítő van? Régi telómon valahogy megoldottam, de ez 2 percenként bevágja, és át sem lehet nagyrészét ugorni.
Üdv., z -
looser
addikt
Sziasztok! Használom a Smart Youtube kliens, de hasonlót keresnék, ami más streaming oldalakról is tud reklámmentesen videókat megjeleníteni. Eredetileg a TED-hez keresgéltem ilyesmit (nem lehet állítgatni a szövegméretet az eredeti kliensben (Sony android tv)), de ha van egyéb szolgáltatókhoz is valami all-in app, az nagyon jó lenne.
Üdv -
crok
Topikgazda
válasz
pvt.peter #151305 üzenetére
Mondjuk pl. alternatív appok? Esetleg AdGuard mintha tudná blokkolni a Youtube reklámokat valamennyire.. meg van még pár ötlet de ez csak Youtube-ra nem igazán jó.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Van valamilyen megoldás a YouTube reklámok ellen (nem említve a prémium szolgáltatásra való előfizetést)?
-
crok
Topikgazda
válasz
SunMount3r #151130 üzenetére
cidalain-nak annyiból lehet igaza, hogy APKMirror-on fent van úgyis minden Youtube apk ha annyira mindenképp a Youtube app kell, lehet leszedni régebbit és azt használni frissítés nélkül, vagy alternatív kliens van mint égen a csillag + böngészőből is nézhető:
Youtube Vanced
NewPipe: alternatív, ingyenes és nyílt forrású kliens reklámszűréssel
NewPipeX with SponsorBlock - NewPipe alapú alternatív, ingyenes és nyílt forrású kliens reklámszűréssel (annyival másabb, hogy a NewPipe fejlesztői a SponsorBlock funkciót nem akarták beletenni a NewPipe-ba (+ hivatalos állásfoglalás itt) úgyhogy forkolták mások és beletették) Letöltés
Tubemate - szintén alternatív, ingyenes és nyílt forrású kliens reklámszűréssel
SkyTube - szintén alternatív, ingyenes és nyílt forrású kliens reklámszűréssel
SmartTubeNext - Reklámmentes Youtube kliens elvileg kifejezetten Android TV-re (a régi sYoutube egyébként) letöltés itt Github release-ek közül -
Luissimo
veterán
Sziasztok,
A Smart YouTube TV Android alkalmazàs egy ideje megzakkant és ujra megjelennek benne a reklámok.
Igyaztán semmi előnye az originális youtubeal szemben.
Ilyenkor mi a teendo?
Masnal is eztcsinalja vagy csak engem szivat?koszi a visszajelzeseket😃
-
Fall-N
veterán
-
Megjelent az új Adguard és mostantól blokkolni tudja a youtube reklámokat, mindezt root nélkül és a hivatalos youtube app használatával.
-
Luissimo
veterán
Szasztok,
Az miért van, hogy az eddig kiváloan müködő youtube vanced ismét tolja az arcomba néhány klipp után a reklámokat?
-
janakbacsi
őstag
-
crok
Topikgazda
válasz
mgTerminator #146971 üzenetére
Le van írva miért nincs Magisk verzió (röviden: mert nincs érteme, XDA thread első poszt végén), meg le van írva az is miért van split APK használva (nemannyiraröviden: kényszerből, mert igazából az eredeti Youtube app van módosítva (a projekt eredeti neve Advanced Youtube ami eredetileg abból állt csak hogy nincs benne reklám vagyis
Advanced Youtube így mivel nincs "Ad" így marad az hogy Vanced Youtube) és az aláírása miatt kell a split hogy úgy tűnjön az eredeti Youtube-ot használod és mivel a Google a Youtube-nál átállt a v14.41.52-től a split APK-ra így a projekt kénytelen követni). De van az alternatívának is alternatívája ha nem jönne be (: -
Somatom
veterán
válasz
lovi27 #146229 üzenetére
Próbaképpen telepítettem egy YT reklámblokkoló addont Firefoxhoz. Nem láttam reklámot, de csak 1-2 klippet próbáltam. Viszont, ugyanaz az ostoba kezelőfelület, mint a YT kliensben. Nem lehet húzással ugrani, hangerőt, fényerőt változtatni. Úgyhogy én maradok annál, hogy VLC -ben nézem a Youtube -ot.
-
crok
Topikgazda
válasz
makoss #146205 üzenetére
Aha, a rossz komment a jó ellentéte, nem jó, értem, idéznél valakitől valamit? Mert egyelőre egyedül vagy szerintem a problémával meg a reklámokkal. Kidnou Youtube Vanced-et használ.
-
-
crok
Topikgazda
válasz
makoss #146196 üzenetére
Ezt meg hogy kell érteni hogy "nem jó kommenteket kapott a Youtube Vanced"? Van más Youtube kliens alternatíva is, pl. NewPipe, OGYoutTube..
Egyébként reklámblokkolásra itt találsz segítséget. Sima AdGuard DNS-el mobilizmo-nál smart TV-n nem volt gond.
-
makoss
veterán
Üdv!
Xiaomi redmi note 3 pro telómra van telepítve a youtube 15.24.37 verzió, és az lenne a kérdésem, hogy erre milyen reklámblokkolót tudnátok ajánlani ha van?
-
kispe82
tag
Hali. Tegnap óta nem működik a reklám mentes YouTube Vanced appom. Azt írja ki hogy offline vagyok. Se a telón, se a tabon nem jó. Másnál is van ilyen probléma?
-
Ramos_
tag
Üdv
A telóm(Lg q6) képernyőjét szerettem volna kirakni Lg okos tv-re screen share-el, és minden netes leírás, video annyit ír, hogy a Cast gombbal kell és kész.Igen a telóm több mint 2 éves és semmiféle beépített Cast gomb nincs rajta, sőt a párom telóján sincs (Samsung J5), a Youtube alkalmazáson persze van, de én nem azt szerettem volna kirakni, hanem a böngészőt.
Tehát ha jól értem erre az esetre maradnak a play aruházból letölthető Share screen app-ok, megnéztem kb 5-öt és mindegyik egy rakás nem müködő reklámokkal teli szemét. Az LG TV Plus app pl nagyon jó, de azzal nem lehet csak telon lévő képeket, videokat kitenni
Van valakinek tippje, hogy hogyan tovább? vagy törődjek bele, hogy nem lehet?
Köszi szépen, ha vki válaszol
-
FNZ
őstag
(#144178) svgyula: köszi
ez a peppa pig egyik alkalmazása (játéka) és itthon sok van belőle a store-ban (majdnem mind le van telepítve +1-et meg is vettünk neki), de amit most látott youtube reklámban az nem érhető el itthon.
és hát az kell a gyereknek, amit lát és új, de ez sajnos pont nem elérhető itthon
ezt a játékot vadászom valahonnan és 10 percenként megkérdezi, hogy mikor telepítjük. -
Mivel már a hócipőm tele van a koronavírusos reklámokkal a Mi Box YouTube appjában, előfizettem a YouTube Music Premium (1490 Ft/hó) szolgáltatásra
De még mindig vannak reklámok!
Valamit elrontottam, nem jó csomagra fizettem elő, vagy csak várni kell, míg beaktiválódik ott is?Látom már, van YouTube Premium is. 1790 Ft/hó. Ez kell nekem, ha jól értem.
-
DS39
nagyúr
válasz
albiosz #141023 üzenetére
szia!
hát ha most ott tartasz, hogy van letöltve egy youtube vanced elnevezésű .APK fájlod, akkor azt egy fájlkezelővel tudod telepíteni. ez egy alternatív, önmagában is használható youtube alkalmazás, extra funkciókkal. szerintem itt nagyon sokan ezt használjuk.
egyetlen kényelmetlenség, hogy bejelentkezéshez kell egy microG nevű külön program hozzá. de ha megfelel google fiók használata nélkül is, akkor nem kell mást csinálnod vele. én így használom. mellette fel van telepítve a gyári is, ha valahova kommentelni akarnék, vagy feliratkozni, stb. de videózni, zenét hallgatni a Vanced-dal szoktam, nincs reklám, fut a háttérben. -
kaciokos
őstag
válasz
Bozek #140197 üzenetére
Persze, hogy vannak olyanok, akik értelmes dolgokat töltenek fel.
De egyszerűbben: ha használsz YouTube-ot, és láttál olyan videót, ami mögött van reklám, akkor azt a feltöltője állította be. Ha nem érdekel, amit feltöltött, ne nézd meg, ha meg érdekel, akkor miért zavar, hogy ő ezt nem puszta szívjóságból, hanem minimális bevételért csinálja? Szíve joga.
A Google hibája szerintem csak annyi, hogy hagyta a reklámokat nagyon eldurvulni.
-
Egyet azért tisztázzunk. A reklámok döntően nagyobb része a videót feltöltők döntése miatt jelenik meg. Feltölthetsz úgyis videót, hogy kikapcsolsz minden reklámot, vagyis a nézője nem lát egyet sem, de úgy is, hogy jelenjen meg az elején, a végén meg még a közepén is, sőt még a videó alján megjelenő kis reklámok is a feltöltő döntése alapján jelennek meg. A videó feltöltője kap részesedést a megjelenített reklámokból, és számos youtuber pont ebből él. Vagyis nem csak a Google-nek rossz, hanem a tartalom előállítójának is, mert kevesebb lesz a bevétele. Vagyis nem csak arról van szó, hogy milyen gonosz a google, ráerőlteti mindenkire a reklámokat, hanem arról is, hogy a youtube tartalmak nagy része csak azért létezik, hogy a készítője megéljen belőle.
-
Fall-N
veterán
válasz
D1L1ZS #140164 üzenetére
Én ezért is használom a podcast mellett a YT csatornákra is a Podcast Republicot. Fel lehet venni a YT csatornákat és ugyanúgy kezeli, mint a podcastokat. Viszont egyedül ez a program tudja megnyitni alkalmazáson belül a YT-t és így nincs reklám sem. Olyan mint a böngészőbe ágyazott YT videó. Meg is vettem a fizetős változatát. Ezenkívül kezeli az internetes rádiókat is. Így ha bukik a Vanced akkor sem esek kétségbe. Eddig is csak a linkek megnyitására használtam.
A Podcast Addict is fel tudja venni a YouTube csatornákat viszont ha rányomsz egy videókra akkor a gyári klienst nyitja meg reklémostól.
-
crok
Topikgazda
válasz
eclipse19 #140137 üzenetére
Egyelőre egyesek belépni se tudtak azóta a Google account-jukba se mert utána meg úgy ítélték túl sokat "próbálkoztak" a fellebbezéssel (ugye a Youtube mostmár jó ideje nagyjából egyben maga a Google is). Nem tudom, furcsa ez az egész, a ToS átfogalmazása is fura hogy huss úgy döntenek hogy nem és akkor utána fellebbezésnek helye nincs mert nem..?
Szerintem most jó előre (kerek egy hónap múlva élesedik) belengettek dolgokat és várják mit reagál az Internet népe (nem az első eset lenne, a Cisco is megjátszotta most a vizsgáinak az átvariálásával..). Azért ha pl. bemész egy akármilyen publikus helyre ahol van "free wifi", tegyük fel kontrolleres MikroTik több AP-vel, captive portal-al meg force-redirect-es proxy-val (szimpla hotel..) és a caching DNS szervere eleve meg van toldva egy Energized-el szóval totál nem is tudsz róla hogy "reklámszűrt" a net amit használsz mert nincs kiírva.. akkor? :\ Nagytesó dönt, Youtube-ra belépni utána nem tudsz vagy GDrive nem fog menni? Nincs lehetőség fellebbezni, nincs temp ban vagy időkorlát..? :\ Beleillik a szolgáltatásközpontúságra átállásra mozdításra.. Fizess elő, nem lesz reklám. Ugye eddig csak egy reklám volt a video-k elején, már egy ideje kettő van, közben is van. Jó, van, hogy 5 sec, de ahogy Fall-N is írta pont ez a legzavaróbb.
Na mindegy, offba is teszem, lehet nem is itt hanem egy Logout blogban kellett volna ezt felhoznom.. kérem majd hogy offolják le a beszélgetés szálat.
-
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #140124 üzenetére
Olvasd tovább a Twittert is meg a YT videoját is mert ennél többről van szó, nem az ott a lényeg hogy az ő account-jával volt valami hanem hogy a nézőit bannolták egy livestream alatti "szavazás" alapján (hangulatjelek spammelése..), kvázi bemondásra, amit ugyanúgy megtehetnek majd mostmár a mostani változtatás után akkor is ha úgy ítélik hogy mondjuk te a videok alatti reklámot ha nem nézed akkor nem vagy jó Youtube felhasználó. Nálunk (Magyarországon úgy értem) nem nagyon szokás előfizetni dolgokra de nyugatabbra azért nagy a divatja, és az ugye egy dolog hogy az email-ekhez, kontaktokhoz nem férsz mondjuk hozzá, de ugye ott vannak az éves meg egyéb előfizetések, megvásárolt könyvek, a feltöltött videok.. etc.. lemondani se tudod mert ugye belépni se tudsz.. ez úgy elég riasztónak fog majd hangozni az R1 felhasználónak. Jó, lehet téged pont nagyon nem érint.
-
válasz
zzz03 #138840 üzenetére
YouTube Vanced v14.21.54
Changelog:
- Casting fixed (Experimental)
- Landscape ads removed
- Background auto repeat fixed
- Search ads are still there (haven't found a way to remove them)
- Notifications somewhat working (useractions needed)Mondjuk nekem nincs keresésnél se reklám, nem tudom, hogy azért mert magisk modulját használom vagy Adguard miatt.
-
-
tknof1871
őstag
Üdv! A Youtube app lejátszási listákat hozott létre magától. Én szerettem ezeket. Legalább 6 darab volt. Eltűntek. Azt hiszem úgy volt, hogy legfelül volt egy reklám/hirdetés videó, alatta 3 lejátszási lista látszott aztán a többit is elő lehetett hozni egy lefelé mutató nyilacskára klikkelve. Miért tűntek el ezek az automatikusan létrehozott lejátszási listák? Vissza lehet hozni őket?
-
kispe82
tag
A reklám mentes (advenced) YouTube alkalmazással át játszottam tv-re egy videót és fel hozott egy ablakot hogy lépjek be ott is a fiókommal. Beléptem, de aztán meg gondoltam magam és az email alapján töröltem ezt a hozzáférést a tv-nek. Azóta ez fogad a YouTube-on ha be lépek. Semmit nem tudok csinálni. Se videót nézni, keresni, stb... De viszont nem hoz fel sehol olyan opciót ahol be tudnék jelentkezni. Van ötletetek hogy mit tehetnék?
-
kispe82
tag
YouTube reklám blokkoló appot tudtok ajánlani?
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! A Youtube Vanced-et használnám,de újabban nem működik vele a castolás a samu tv-re... Másnál is ez a helyzet aki használja ezt az apk-ot ? (A sima youtube alkalmazással műkszik csak a fárasztó reklámok kit érdekelnek..
)
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Olvastam a nyitó hsz-t, 1-2 appot próbáltam is, néztem az oldalukat, de még nem találtam meg az igazit.
Tehát Youtube appot/appokat keresek, az alább felsorolt funkciókkal. Nem muszáj az egésznek egyetlen appban lennie, fontosabb, hogy egy adott funkciót minél jobban, gördülékenyebben tudjon.
Redmi Note 5-re kell, MIUI rendszerre
Tehát:
-(1)FONTOS: YT videók lejátszása idegesítő reklámok, megszakítások nélkül.-(2)FONTOS: Minél kevesebb, lehetőleg ZÉRÓ-közeli reklám
-(3)FONTOS: Lejátszás a háttérben
-(4)FONTOS: Lejátszás lockolt kijelző mellett (!!!)
Párom főzés közben letenné az asztalra és nem akar hosszú percekig hozzányúlni.-(5) JÓ LENNE HA : Előtérben, kicsinyítve való lejátszás, ahol böngészés etc közben látszik kicsiben a videó/annak címe
-(6) JÓ LENNE HA (akár külön app) : Zene letöltése, vagy legalább megjelölés letöltésre (közben persze lehessen hallgatni a zenét)
Előre is köszi!
-
busman
veterán
válasz
gahor72 #132249 üzenetére
Youtube vanced
Itt reklám sincs.. -
w.miki
veterán
Youtube app-ban a videok reklám blokkolására van valami ajánlott tipp?
Külföldi oldalon ezeket találtam, de annyira nem tűnnek szimpatikusnak. -
DS39
nagyúr
a Köszönjük, hogy elolvastad képről le kellene venni azt a hibás battery stat-os linket.
kiegészítendő az összefoglalós listát, az én javaslataim:
Zene:
Musicolet Music Player [Free, No ads]YouTube alternatíva:
YouTube VancedBöngésző:
Via Browser - Fast & Light - Geek Best Choice - Teljes képernyős böngészéshez javasolt (fel-le görgetés esetén sem jelenik meg zavaró címsor, stb.), minimális reklámblokkolási képességgel bír + gesztusokkal lehet navigálni. -
mexel
veterán
válasz
Somatom #130739 üzenetére
Látom vagy nem akarod megérteni vagy szándékosan csinálod.
NEM AKAROK az alternatív kliensekkel foglalkozni, azok megvannak, köszönöm, ismerem őket, de ezeket most felejtsük el.
Engem az érdekel hogy van-e megoldás az alternatív klienseken kívül a Youtube reklámok eltüntetésére.
Amennyiben erre nem tudsz választ kérlek ne válaszolj.
Már legalább 10x leírtam mire szeretnék választ kapni, de folyamatosan csak ugyanazt mondod és nem a kérdésre válaszolsz. ( ha nem ismerném innen a neved azt hihetném hogy trollkodsz) -
mexel
veterán
válasz
Somatom #130724 üzenetére
Nem kirohanás volt, csak válasz . Főleg hogy teljesen világos érthető kérdést tettem fel. Nem arra válaszoltál, és eléggé elítélted hogy miért ezt akarom használni, ez látható a válaszban
Csak unom hogy ha mostanában egy fórumon érthető kérdést teszek fel, és már előre oda is írom hogy milyen választ várok, kb 99% hogy valaki mégsem arra válaszol hanem megkérdi azt amit már leírtam, hogy na pont ezt ne kérdezzék.
Én azt nem értem ezt hogyan nem lehet érteni
A YT amiről írok az ami atv-ken is van. ( Sony-n, vagy más rendszerekebn is kb, ki hogy nevezi)
Más felület mint az alap youtube.
Kb(!) ez, itt megnézhető.
Erre nem alternatíva a Vance, az OG, a kodi stb. Én pontosan a hasonló YT-ra kérdeztem rá és nem másra, hogy itt megoldható-e a reklámmentesség.
Aki tud rá válaszolni köszönöm, aki nem az ne kérdezze meg hogy miért használom ezt stb, ez tárgytalan.
És már megint körbe kellett 3x magyaráznom egy kérdést. -
mexel
veterán
válasz
Somatom #130721 üzenetére
Nem értem mostanában miért kell mindig megmagyarázni egy kérdést?
Leírtam világosan: a YouTube for Android TV féle Youtube-ot kellene használni, és van-e megoldás arra hogy a reklámokat eltüntessem. Írtam hogy nem alternatív megoldást keresek, ismerem a Vance, OG és hasonlókat ( az is telepítve van). Azt is írtam hogy milyen blokkolókat próbáltam.
Nem az volt a kérdés, hogy miért ezt kérdezem és miért ezt akarom használni. ( akarják - ugyanis nem igazán rólam van szó, hanem tv boxok FW-jét csinálom és oda az kell)
Mostanában viszont válasz helyett mindig visszakérdez valaki és másról akar meggyőzni, ráadásul sokszor elég kioktató stílusban.
Annyira fontos a kérdést megmagyarázni? Csak felesleges off lesz belőle és abszolút nem a tárgyhoz tartozik.
Aki nem tud választ a kérdésre ne írjon, aki tud írja meg hogy ihgen ez- és ez a lehetőség van vagy abszolút nincs. Így a kérdés röviden megoldódik.De elárulom Somatom: mert ez a YT a gyárinaál jobb, ez van a tv-ken is kb, normálisabb felülete van távirányítóval mint a gyári kliensnek, illetve igazán ez kezelhető normálisabban távirányítóval mert arra írták igazán. Viszont ebből nem találtam Vance vagy OG félét, azok inkább tapisok vagy egeres kezelésűek.
De hagyjuk a témát majd keresgélek inkább mert így csak az off lesz több.
-
mexel
veterán
Visszaolvastam van-e valami változás, de nem találtam megoldást. Azaz még mindig nincs lehetőség a Youtube reklám szűrésére? ( most nem OgYoutube és Vance és hasonlók kellenének, mert az Android tv-s youtube-ot szeretném használni.)
Az adguard pro verziója sem szűr, adaway sem ( régen az jó volt)
Nincs más megoldás? Nem csak app szintű érdekel, más beavatkozás is jó lenne. -
MikeWazowski
veterán
Húhha gyerekek, nem vagyok ám annyira én sem képben, csak kaptam mailt hogy nálunk is elérhető. Én úgy látom, hogy ezzel vásárolva tárhelyet több szolgáltatást is kapok. Szerintem ez növeli a fotók és a drive tárhelyét, de közösen. tehát én előfizettem a 200 gigára, így sztem most a drive és a Fotók tárhelyem együttesen lett ennyi. De lehet én se látom jól.
Egyébként én a youtube premium-ot jobban várom, mert nekem megér minden pénzt, hogy reklámmentes hivatalos youtube-om legyen. tudom, van alternatíva, de azokkal nem élek.
-
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
A lehetőségekeket figyelmbe véve egy, vagy két kérdésem lenne
Mióta Samsung-ról Huawei p20pro-ra váltottam, az OGYoutube minden egyes dal váltásnál (automatikus lejátszás a háttérben) bekapcsolja/felébreszti a képernyőt.A.) Hogy lehet ezt megváltoztatni? (Nem akarom teljesen tiltani az alkalmazás értesítéseit, mert akkor nem tudom zárképernyőről szüneteltetni a lejátszást.)
Ha az első kérdésem zsákutca lenne:
B.) Ki tud jó, bevált Youtube lejátszót ajánlani?
Elvárások:
-Reklámmentes
-Háttérben játsza a zenét (video nem kell)
-A Youtube-os accountommal bejelentkezve kezeli az automatikus lejátszási listát (Youtube által kínált javaslatok a keresési előzményekre alapozva)
-Zeneszám váltáskor nem ébreszti fel automatikusan a képernyőt.Köszönöm szépen!
-
stuka20
senior tag
válasz
TODI1111 #129995 üzenetére
Átváltottam fizetős verzióra, most ott sincs reklám ahol eddig volt. Viszont youtube-on van reklám. Szinte minden beállítás be van kapcsolva kivétel az a HTTPS, mert akkor nem működik vagy az alkalmazás és azt írja nincs netem vagy az oldalon valami domain piros felkiáltójeles dolgot ír. Szóval youtube-on nem szűr.
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Lehet egy kicsit off a kérdés, de nem találtam jobb témát, ami idevaló lenne.
Egy XDA fórumon fejlesztett külső Youtube alkalmazásról (YT Vanced) van szó, melynek lényege, hogy androidon is reklámmentes YT-t biztosít. A program lehetőséget biztosít arra, hogy belépjek rá a Google fiókommal, hogy megjelenjenek az előzmények, ajánlott videók stb... Belépéskor kér mindent, felhasználó+jelszó+hitelesítő.
Kérdésem: a program elviekben legit, (fórumon több száz hozzászólás, senki sem emleget negatívumot) de én azért paranoiás vagyok ilyen téren. Szóval ha csak baj van és a progi lenyúlja az adatokat, mégis mi a legrosszabb, ami történhet? Az annyira nem zavarna, hogy lenyúlta a nevem+jelszavam, mivel ott van a hitelesítő, na de a programba való belépéshez kellett az is. Ez utóbbi ami igazából zavaró számomra, na meg az is, hogy maga a hitelesítő is a "fertőzött" telefonon van a programmal együtt.
DonMarco: Ublock Origins. Legjobb tudomásom szerint az Adblock-ot már "lefizették", hogy egyes reklámokat átengedjen. Az ublock nekem nagyon bevált.
-
vendingo
veterán
Üdv
Milyen megoldás van arra, hogy youtube reklámmentes legyen? Hányni tudnék a wish reklámoktól. Soha nem vettem onnan semmit, az oldalukat se nyitottam meg, mégis mindig löki az arcomba. A másik nagy kedvenc az a gánsz end glóri.
Az se érdekel, ha fizetős app, vagy youtubenak kell fizetni, csak legyen reklámmentes. Youtube alkalmazáson belül nem láttam fizetési lehetőséget a reklámmentességre.Előre is köszi.
Nem rootolt a telefonom.
-
Zeki
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #124842 üzenetére
Gondolom mert kilövi a youtuberól a reklámot. Ami lehet neki bevétel lenne...
-
Sziasztok!
Használtam a keresőt, de csak összezavart.
Kéne egy Youtube app, ami reklámmentes, tud letölteni videót, kikapcsolt képernyővel lejátszani, és átméretezhető kisablakban kitenni a cuccot.
OGYoutube-ot használok régóta, de egy ideje nem megy a letöltés funkció, mert nem fejlesztik tovább.
NewPipe tudja ami nekem kéne, de nem lehet bejelentkezni vele (a lényeg az lenne, hogy el tudjam érni a playlisteket, és a feliratkozásaim).
Létezik olyan kliens, ami nekem kell? -
Formaster
addikt
Olyan reklámblokkolót keresek, ami képes a youtube alkalmazásból is kitiltani az ads-okat. AdGuard-om van jelenleg teljes verzióban, aminek elvileg tudnia kellene, mégsem írtja ki. Kezdek idegbajt kapni, hogy minden videó előtt ugyanazt a reklámot kell látnom.
-
gojko.m
senior tag
A tökömkivan a politikai pártok hirdetéseivel! Szellemi környezetszennyezés, amit már művelnek...
Épp ezért önvédelmi célzattal, ugyanazon téma köré csoportosítva, több kérdésem is lenne:
1. Youtube alkalmazás reklámjait lehet-e valami módon blokkolni?
2. NewPipe-n kívül manapság, milyen bevált youtube alternatívát tudnátok ajánlani?
3. Hogyan tudnám felvenni a VLC-t a Megosztások listára a Youtube alkalmazáson belül? -
mexel
veterán
válasz
darvinya #122248 üzenetére
A youtube appból kellene szűrnöm, egy kb 70 éves hölgynek vették a tab-ot és csak azt fogja talán tudni kezelni. Operát nem hiszem hogy használná
Az ötlet jó de szerintem neki az app kell majd.
Ahogy olvasgatom sok mindenkinek nem szűri a YT appot aaz adguard sem, próbálok alternatív YT megoldást gyorsan.TV Box-okon szokam használni az OGYoutube-ot is de csak az egérhasználat miatt, de ott van adaway mert rootoltak és így nincs reklám.
-
mexel
veterán
Sziasztok! Root nélküli tabletre melyik blokkolót használjam, mi a legjobb-leggyorsabb nem eszi az akksit stb:
Blokada, Adguard, DNS66?
Minegyik kirakja a kis kulcs ikont az értesítési sávra a VPN miatt? Leginkább Youtube reklámra kellene, ez a kérés. Adawayt használok szinte mindenhol de itt a root hiánya miatt nem tudom. -
aicon
senior tag
Ezekben a távoli szerveres VPN-ben én sose bíztam, viszont rootolni se akartam a reklám szűrés miatt.
Számomra a legegyszerűbb megoldás egy openWRT kompatibilis router beiktatása, arra két dolgot kellett feltenni: 1 adblocker, 2 openVPN
Telefonra pedig szintén openVPN kliens és azon csatlakozok ha mobil neten vagyok, wifin nem kell VPN nyilván. Azóta nincs reklám sehol, se TV-n se PC-n se mobilon, youtube teljesen reklámmentes. Nem nézi senki ismeretlen szerverekről az adataimat.
Az infót a hogy is kell csinálni szájbarágósan itt gyűjtöttem a különböző topikokból némi utánaolvasással...
örömbódóttság -
trialboj
őstag
Van rá lehetőség, hogy Youtube appban blokkoljam a reklámokat? Abszolút élvezhetetlen a megszakított videó, nem is értem hogy képesek ezt elviselni emberek.
Töltöttem valami adblock féleséget, de az nem hat a youtube appra.Illetve rtl moston is aállandan megszakad a videó 30 mpre, ami megint nem túl izgalmas, ez már böngészőből történik, szóval lehet rossz appot kaptam le?
-
Somatom
veterán
Kérdés, hogy ki, mire használja a Youtube -ot, és hogy mit tekintünk gyárinak. Sztem a gyári az, amit a Google ad ki, és a Play -ről telepíted. Én linkelt, vagy keresett videók megtekintésére használom. Továbbá, szempont a PC -s üzemmód, és a felbontás változtathatósága (roamingban 360p -t használok). Ehhez nem szükséges "gyári" kliens. Sztem sokkal jobb megoldás, ha a YT videókat is kedvenc videólejátszónkkal nézhetjük. Asztali módban erre ott a Kodi, ami megtanítható arra, hogy engedelmeskedjen a távirányító utasításainak. Nem tudom, hogy a gyári YT alkalmazás képes-e erre.
aelod:
Ez egy másik story. Én a YT reklámokról írtam. Böngészőben nem használok reklámblokkolót. Nem nézek olyan oldalakat, ahol zavarnának a reklámok. -
SharpSA
veterán
válasz
castiels #118713 üzenetére
Nálam minden platformon a Firefox fut kiegészítőkkel. Az 57-es Firefox kiadás végre használhatóan működik PC-n, tableten és mobilon is, ráadásul tableten és mobilon is vannak telepíthető kiegészítők, mint például az Fit to Width (szövegtördeléshez), Top and Bottom scroll buttons (oldal tetejére és aljára ugrás), Ublock Origin (reklám blokkolás), User Agent Switcher (állandó asztali oldal megjelenítéshez), YouTube High Definition (lejátszási beállítások). Így már mobilon is a Firefoxot használom, mert elég gyors lett és minden szinkronizálás oda-vissza működik (könyvjelzők, megnyitott lapok, jelszavak, előzmények). Persze a Chrome még mindig gyorsabb egy kicsivel, de fapados és amúgy sem tetszik....
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #117945 üzenetére
Azzal az a baj, hogy nem sok program támogatja. A VLC-nél megy például, de az nem a szokásos megoldást használja. Az a lényeg, hogy annál a programnál, amelyik támogatja, ha a Home gombra nyomsz, akkor kis ablakban ott marad a kijelzőn. Az iYTBP-nél (alternatív YouTube kliens) rendesen megy ez a funkció, a normál YouTube meg ugyebár ebben is korlátozott, elvileg a YouTube Red-del megy.
(#117949) w.miki: "Ténylegesen INGYENES Launcher-t ... Amiben még reklámok sincsenek..."
A fejlesztő meg csak nézegesse az üres tányért, mert nincs pénze ételre?Ha nem a program árából, akkor a reklámokból van bevétele. Más lehetősége a pénzszerzésre esetleg a programba épített Támogatás gombbal lehetne, de ezt kevesen alkalmazzák, és mivel te ingyenest akarsz, te se fizetnél neki semmit.
-
Deck
titán
Flamingo for Twitter megvéve. Imádom
Már csak az Instagrammra kéne valami témázható, reklámmentes app.
Facebook, Twitter, Youtube megoldva
Ötletek? -
-
válasz
enginev3.0 #116353 üzenetére
Hú ez a Ogyoutube szuper! Eddig hol volt ez az app?! Pont ilyet kerestem. Jó minőséget lő át BT-n, fut háttérben, illetve - eddig - reklámmentes vele a YouTube.
Köszi szépen!
-
Üdv mindenki!
YouTube-os zenelejátszásra a YMusic appot használom, de valamiért nagyon rossz minőségben adja a zenét. Ki szoktam rakni bluetooth hangszóróra, és érezhetően gyenge, de ha például a TuneIn-nel teszek ki egy netrádiót, az jól szól.
Tudtok valami olyan programot, ami háttérben játssza a zenéket (kép nélkül), és nem rontja le a minőséget? Ami még fontos, hogy a lejátszás ne álljon meg reklámok miatt. Az app gondolom tele lesz vele, de a drodion már megszoktam.
Köszi a segítséget előre is!
-
Somatom
veterán
válasz
enginev3.0 #116335 üzenetére
New Pipe -ot használok Youtube -hoz. Roamingban alacsonyabbra állítom a felbontást. Meg, kihagyom a reklámokat.
-
zsoltip
őstag
válasz
zeon.hu #114190 üzenetére
SimonJanos fórumtársnál a pont.
Értelemszerűen ez az app nem opció...Így még mindig marad kérdés [link] :/
Persze köszönet az eddigi tippekért is.1) Vírusírtóra akkor csak olyat érdemes, ami app telepítéskor lép életbe?
2) Tisztító, karbantartó felesleges
3) Reklám blokkolás. Root nélkül. Alkalmazásokhoz, nem "Yandex Browser and Samsung Internet browser" only...
4) Távoli eszköz elérés, zárolás esetleges lopás esetén. --> Az Android megoldása ezek szerint elég.
5) YouTube videó háttérben lejátszása, esetleg letöltése? OGYoutube már nincs fejlesztés alatt. Esetleg egyébb tipp? -
válasz
zsoltip #114182 üzenetére
1) Milyen vírusírtó ajánlott 2017-ben Play áruházból?
Jelenleg az Avast-tal szemezek, de még nem telepítettem.
Semmilyen.
2) Tisztító, karbantartó app. Esetleg CCleaner?
Semmilyen, max. SDMaid.
3) Reklám blokkolás. Root nélkülVan egyáltalán?
Passz.
4) Távoli eszköz elérés, zárolás esetleges lopás esetén.
Beépített Android Eszközkezelő.
5) YouTube videó háttérben lejátszása, esetleg letöltése
Lejátszásra: Floating Apps -
zsoltip
őstag
Szervusztok Fórumtársak.
2 év Xiaomi készülék, MIUI felülettel, történő használata után váltottam. LG G4 lett a befutó. Viszont a MIUI kínálta elkényztetések után több dologgal szembesültem, amire még keresem a megoldást, választ, szoftvert, mivel a gyártó általi megoldások mindezekre adottak voltak.
Nos, ez ügyben kérek most tanácsot.1) Milyen vírusírtó ajánlott 2017-ben Play áruházból? Jelenleg az Avast-tal szemezek, de még nem telepítettem.
2) Tisztító, karbantartó app. Esetleg CCleaner?
3) Reklám blokkolás. Root nélkülVan egyáltalán?
4) Távoli eszköz elérés, zárolás esetleges lopás esetén.
5) YouTube videó háttérben lejátszása, esetleg letöltése.Szükségesek egyáltalán ezek az appok, vagy felejtsem el őket Android 6.0 rendszeren (esetleg majd később 7.0 esetén is persze)?
Persze a szükségesség kérdése inkább az első 4-re irányul csakVárom a véleményeteket.
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Van olyan app ami Youtube videóknál blokkolja a reklámokat és a kijelzőt lelehessen kapcsolni miközben megy
a videó?
Köszi -
Deck
titán
Van a Newpipe androidos youtube kliens. Ez tud letölteni, háttérben való lejátszás, kis nézetben lejátszás, reklámmentes stb. Egy dolog hiányzik belőle a playlist. Githubon erre van megoldás de fogalmam sincs mit, hogy, hogyan kéne csinálnom. Itt van amiről szó lenne: [link]
-
erer1000
őstag
a topic elején levő app listában reklám blokkolónál melyik tud olyat hogy nem csak böngészőben, de minden appnál blokkolja a reklámokat?
illetve meg lehet oldani valahogy hogy youtube ne álljon le ha háttérbe rakom?
kezdő droidos vagyok, 4 napja van Blackberry Priv-em, még csak ismerkedek BBOS10 után vele
-
holozis_HUN
addikt
Na kipróbálnám a Nougat rendszert Redmi Note 4-en. Sajna szomorúan értesültem Somatom kollégától, hogy Nougatra nincs Xposed.
Én eddig Xposed modullal oldottam meg a Youtube Background módot, illetve reklámblokkolás (AdAway - sima root elég, e mellé volt egy MinMinGuard Xposed szükséges) külön YouTube Adway és esetlegesen Gravitybox.
Ami érdekel: Egyéb youtube background megoldás, illetve rekklámblokkolás AdAway mellett! Van valami ilyesmi? Ha lehet maradnék a gyári Youtube appnál, ezt szeretem, ezt szoktam meg. De ha esetleg van egyéb Youtube app, ami jól néz ki, gyors és stabil, és megy háttérben kíváncsian várom.
-
rendszergazd
csendes tag
Hali,
most ismerkedem android rendszerrel (7) és youtube illetve twich tv alkalmazásokban elég zavaróak számomra a reklámok, a kérdésem hogy az Adguard program megoldja ezeknek a reklámoknak a blokkolását vagy valami mást keresek? Milyen lehetőségek vannak ami megbízható? -
Deck
titán
válasz
outdoor #109376 üzenetére
Firefox alá pl tudsz feltelepíteni kiegészítőket mint pc-n aztán blokkolhatsz vele és szerintem azzal lehet 100%.
Van az ogyoutube is elvileg nincs benne reklám vagy 2,50$ aztán nem lesz. Tuningolt youtube kliens..
Én Bravet használok ez Chromium alapú és blokkol minden reklámot, nyomkövetést stb. Nem láttam reklámot még vele sehol.
-
outdoor
aktív tag
Kitűnő, köszönöm.
Az Adguard a Yandex browsert javasolta, ami tényleg nagyon jó. Egy 83 elemből álló youtube listán mindössze kétszer akadt el reklám miatt, amit nem játszott le elakadva sem
Jó, és ha nem is mind, de többnyire működnek vele az asztali Opera böngésző add-on kiegészítői, például egy tab és session kezelő. Le vagyok döbbenve, hogy ilyen minőségű cucc létezik mobilra. Ezek után asztali gépen is kipróbálom a Yandexet.
Szépen indul a nap
-
outdoor
aktív tag
Mostmár TubeMate-en is játszik a Youtube egy lejátszási lista minden dala előtt egy reklámot.
Ez elviselhetetlen.
Ez kínzás.
Teljesen kizökkent a zenéből.
Amit a zene adott, annál többet von el.
Őrjítő.
Mit lehet tenni? Hogyan lehet megölni a reklámot?
-
Formaster
addikt
Adguardal kapcsolatban tudtok tanácsot adni? Megvettem a full verziót, https bekapcsolva, minden szűrés bepipalva és magas szintre rakva, a hasznos reklámok is kikapcsolva, mégis átenged néha 1-1 youtube reklámot. Ez mitől lehet? Mást már nem tudok átállítani úgy látom.
-
laleeee
őstag
tudtok esetleg olyan youtube appot ami fut a háttérben,de nincs tele reklámmal ?
-
CoolBoy323
nagyúr
AdAway miota nem blokkolja a Youtube reklámokat?
-
gojko.m
senior tag
Nagyon bejött, nekem is.
Én nem töröltem a YouTube alkalmazást a feliratkozásaim és a feliratozás miatt, így igény szerint oda-vissza megoszthatom a két alkalmazás közt az adott videót.
Viszont a NewPipe kétségtelen előnyei: kis méret, egyszerű letisztult felület, reklámmentesség, letöltési lehetőség, csak hang lejátszása (háttérben, zárt képernyő mellett is).
Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmet az app-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- Last Epoch
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest