Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz stuka20 #153856 üzenetére
Legörgettél az aljára megkeresni a telódét? Mert telefonspecifikus és kifejezetten a telódhoz való kell.
Oneplus 7T GCam[ Szerkesztve ]
-
lovi27
addikt
válasz stuka20 #153843 üzenetére
A Google Camera a Pixel mobilok kamera szoftvere, nem a LOS-hoz kötődik, sokkal inkább az android verziójához. A legújabb verzió - ha jól tudom a v8.xxx - megköveteli az android 11 vagy újabb meglétét. Ha a tied régebbi kiadású, akkor neked is a kisebb verziószámú szoftverek között kell keresgélni.
De ez is csak az egyik feltétel. Mivel sz*rból nem lehet várat építeni, ezért a kamerának is meg kell felelnie néhány feltételnek. Ezeket teszt alkalmazásokkal ellenőrizni kell, és ha azokat teljesíti, tudja a kamera akkor érdemes csak továbblépni. Ha nem teljesíti jobban jársz egy egyszerűbb kamra szoftverrel. Kár időt fecsérelni a gcam-ra.
Bár, ha sikerül beüzemelni az eredmény időnként lenyűgöző.A costum ROM-oknak van Pixel mobilt hazudó változatuk is, amik valószínűleg megkönnyítik a gcam telepítését, de nem ismerem, nem használom azokat.
-
Fall-N
veterán
válasz stuka20 #139651 üzenetére
Sajnos közel sem annyira hatékony az AdGuard és a Blokada sem, mivel a hufilter ritkán frissül. Sok reklám marad így lehet én sem fogom használni már, hogy ne fogyassza fölöslegesen az erőforrásokat. Nekem lifetime liszensz van 1 darab Androidos készülékre. Még rubelben fizettem és így kb 3000 Ft körül volt.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz stuka20 #139631 üzenetére
Fogadjunk , de vesztenél
Az ADGUARD megvan , szintén lifetime licensz , csak anno 1 készülékre vettem meg , ami most a párom telefonján fut... Így nálam kilőve.
Így felraktam a Blokada-t , teljesen jól szűri a reklámokat.
De azért várok egy ADGUARD akcióra és megvenném újra , vagy upgradelném ha lehet két felhasználóra... -
MODERÁTOR
válasz stuka20 #131713 üzenetére
Vannak benne reklámok.
Bár azt továbbra sem értem, hogy miért kellene "patyolattisztának", 100%-ig reklámmentesnek lennie az AdGuard miatt a telefonnak.Kifejtettem már, de többször nem írom le, igérem, hogy mindig lesznek/lehetnek reklámok a rendszerben, egyik blokkoló sem mindenható.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
pc360
addikt
válasz stuka20 #130107 üzenetére
Egy csaló fos program, ahogy Androidon is. Óvakodj a Cheetah Mobile appoktól! Amit megvásárolnak, azt reklámhalommá alakítják át. Ezért van az, hogy a QuickPic-ből is a CM előtti verzió javasolt.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
kuksa90
őstag
válasz stuka20 #130104 üzenetére
Tisztelettel érdeklődnék az egybegyűltektől: a Viberből valahogy ki lehet irtani a matricás szekciót? Ma majd' egy Gb mobilnetet felzabált, mert nem tudott letölteni valami baromságot, pedig nagyon akarta - én nem.
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
Somatom
veterán
válasz stuka20 #130101 üzenetére
Miiii??? A tubemate.net -en vannak az ajánlott letöltési helyek. Weboldalról símán letölthető. Már akkor is használtam, amikor még Play alkalmazás volt. Sohasem kellett külön app a telepítéséhez.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
darvinya
titán
válasz stuka20 #130099 üzenetére
Már többször le lett írva, hogy Vírusírtó nem véd meg User által felrakottaktól, azaz Android alatt nincs is vírus csak amit User fel nem rakja.
Ezen csak telefon teljes(tárlót is ide értve) gyalulása segít, mert vannak rejtet dolgai, amit nem töröl app eltávolítással, ráadásul keresés sem hoz eredményt.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz stuka20 #130097 üzenetére
És ezzel mit akartál írni.
Reklám szivattyú app-ok mindenhova berakraja a reklámot, mivel háttérben futó app-nak ehhez joga van, s kilőni sem lehet, és törlés sem fogja megoldani.
Magyarul feltelepítettél egy vírus trójait.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz stuka20 #130088 üzenetére
De például alkalmazásokban: ebben is megjelenik reklám
Feltelepíttél egy reklám szívattyút, ezt kellene karanténba rakni, de akkor maga az app nem fog működni.
De minek éjszakai módhoz külön app, mikor van gyárilag Os-ben.
-
darvinya
titán
válasz stuka20 #130086 üzenetére
nCore reges oldal, de belépő oldalon nincs reklám.
De Opera-ban külön van reklám blokkoló, arra nem tud hatni külső blokkoló.Amúgy milyen reklámok jönnek, és milyen formában.
Pl: teljes képernyős reklámMade Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz stuka20 #130080 üzenetére
Be van kapcsolva VPN, azaz Adguard?
Opera-nak reklám szűrése nagyon jó, s csak statikus kép hirdetés látható.Jó lenne tudni milyen készülékről van szó, mert vannak egyes NoName gyártó, aminek fw-ben van reklám csatorna app.
-
TODI1111
veterán
válasz stuka20 #129987 üzenetére
Sokan használnak vagy használtak itt a fórumon adguardot a leírások szerint szinte mindenkinél rendesen tette a dolgát a megvásárolt prémium verzió, ezért gondolom nálad lehet valami beállítási hiba. Létrehozta a VPN-t?
Az értesítési sávban jelzi, hogy be van kapcsolva? Esetleg egy készülék újraindítás nem segít? -
MODERÁTOR
-
-
stuka20
senior tag
-
punky10
addikt
válasz stuka20 #129878 üzenetére
A tippem:kezd újra...
Én is Adguardot használok,semmi reklám.Ritkán(kb 2 hetente)a rendszer(Emui...)valami okból kifolyólag leállítja,de szerintem a telefon felébresztése utáni 10. másodpercben már tudok róla,mert megjelennek reklámok.Ekkor megnyitom,és bekapcsolom.Ezzel megint reklámmmentes lettem kb 2 hétre...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest