Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramos_
tag
Üdv
A telóm(Lg q6) képernyőjét szerettem volna kirakni Lg okos tv-re screen share-el, és minden netes leírás, video annyit ír, hogy a Cast gombbal kell és kész.Igen a telóm több mint 2 éves és semmiféle beépített Cast gomb nincs rajta, sőt a párom telóján sincs (Samsung J5), a Youtube alkalmazáson persze van, de én nem azt szerettem volna kirakni, hanem a böngészőt.
Tehát ha jól értem erre az esetre maradnak a play aruházból letölthető Share screen app-ok, megnéztem kb 5-öt és mindegyik egy rakás nem müködő reklámokkal teli szemét. Az LG TV Plus app pl nagyon jó, de azzal nem lehet csak telon lévő képeket, videokat kitenni
Van valakinek tippje, hogy hogyan tovább? vagy törődjek bele, hogy nem lehet?
Köszi szépen, ha vki válaszol
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest