- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Youtube esetleg ezt próbáld meg, bár én nem használom ezt az appot, utálom. Frissítéseket nem tudod törölni a Youtube appról? Akkor ugye visszaáll a gyárilag feltelepített verzióra.
Mellesleg, ezzel a Google Play szolgáltatásokkal már teli van a nadrágom tartalma is. Előtte is tökéletesen megvolt a naptár, és a Youtube is nélküle ( bár szvsz ez a Youtube app úgy el van cseszerintve, hogy jobban nem is lehetne, egyfolytában behal, örülök ha wifin sikeresen betölt egy videót... ) Miért kellett ezt egyáltalán bevezetni? Nem beszélve arról, hogy nekem is sokszor ébreszti fel a telót....f*ck Google.
-
Koga777
tag
Én a Sambadroidot használom Android 4.1-en és 4.2-n is jól működik.
-
-
wardemi
senior tag
felraktam kíváncsi voltam és jelzett is a Contact sync. Pedig ma raktam fel direkt hogy lássam a facées kontaktokat is meg képekkel össze tudjam dolgozni a dolgokat de letöröltem. Esetleg valaki más tud app-ot face névjegyek behúzására?
-
vizslakutya
senior tag
Értem,tehát akkor arra nincs lehetőség,hogyha hívást kapok,akkor az exdialer képernyője jöjjön elő?
Csak hívást indítani tudok róla?
(különösebben nem is volna bajom a gyárival,ha lehetne egyéni csengőhangokat beállítani rajta,vagy csak én nem találom ezt a lehetőséget? ) -
tomy86
addikt
A másik Simple Calendar Widgetet próbáltad? Korábban én is azt használtam, amit linkeltél, de egy időben voltak vele gondok és akkor váltottam a másikra.
-
LonGleY
veterán
Egyvalamit nehéz lesz utólérnie az újabb böngészőknek: az Opera Mobile renderelési minőségét. Letagadhatatlan tény, hogy az Opera öreg, tapasztalt motoros. Ugyanazon a gépen, amin az Opera instant nagyítgat, a Dolphin négyzetrácsoz, homályos átmeneti képeket mutat, 1-2 mp várakozási időkkel dobja csak ki a valódi tartalmat egy komolyabb oldalrángatás után. Ez szerintem messze a legfontosabb szempont, hiába a sok új delfines kiegészítő.
Könyvjelzők. Bár a második bekezdésed a magyar nyelvvel szembefordulva háromszori elolvasásra kényszerített, a megoldás: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1566596. Vagy az exportált könyvjelzős html-t feltöltöd netre vagy a telefonodra, és abból szemezel a droidon.
-
zoleeno1
veterán
De sötét vagyok
Végig total commander lett volna a cél, most veszem észre, hogy simán van hozzá LAN plugin a playen. Ingyenes, tökéletes, ez az ami nekem kell
köszi mindenkinek!
u.i.: a tesztelés során nálam X-plore nem okés valamiért, nagyobb méretű fájloknál megszakad és hibát dob. TC-vel most másoltam fel egy 550 megás romot, gond nélkül.
-
air
nagyúr
Mondjuk az indavideo pont nem HTML5-öt használ, hanem Flash-t. És nem a telefon nem támogatja a Flash-t, hanem a Google. (Mint ahogy az Apple - talán már kezdettől fogva - sem támogatja.) Ezért nincs már a JB-ben Flash player. Viszont még letölthető.
(#9548) Gyapi95
Tasker. -
xSide
őstag
-
-
spiritex
veterán
Köszi, ez megy, de ez csak a már nem használt app-ok törlésére jó a jelenleg is használt eszközö(kö)n.
A PC-s Play-en ettől még ott marad a rég nem használt eszköz(ök) neve a régen rajta levő applikációkkal. Ott van egy kis kuka ikon az app-ok mellett, meg is engedi látszólag törölni őket, de mivel már nincs meg a gép, ezért valójában nem törli, így meg is jellennek újra, ha kilép az ember a Play-ről majd vissza. Az eszköz törlésére viszont nem találok gombot.
-
spiritex
veterán
"Pc-n meg az adott fiókkal telepítetteken kívűl miért kéne a másikkal felrakottakat is látni?"
Nem kéne, és írtam is, hogy ott jól mutatja a System app-ok kivételével.Telón viszont hiába váltok fiókot az összeset listázza mindkét fiók esetében, lehet, azért, mert 2.2-es Froyo... Mindegy, annyira nem zavar.
Kérdés:
régi eszközt, ami már rég nincs meg, a régi applikációinak listájával együtt, nem lehet törölni a Play-ről? -
Foose
addikt
Semmi ilyesmiről nincs szó,attól azért jobban értek az androidhoz.
Sem szövegtárcsa,sem task killer nincs a telón,nem élek velük
De mi köze ehhez a tárolt memónak? Ott nálam mindig fut a swiftkey3. Sőt,a gyorsítótárazott alkalmazásokat be szoktam zárogatni ha tudom hogy nem használom egy darabig. (futó/tárolt folyamatoknál) Úhh,15MB-ot eszik a swiftkey? Eddig ezt nem néztem... 1óra 34perce. Nemrég lett bekapcsolva a teló.
-
S e t h
nagyúr
Köszönöm, így más sikerült, a goole naptárban meg is jelent, de a telefonon az acalendar nagyon izzad, ha csinál egyáltalán vmit, mert 20 perce olyan mintha szinkronizálna a google naptárral, viszont ezt csak az alkalmazáson belül látom, fent az értesítési sávban semmi jele, hogy szinkronizálna.
-
fatal`
titán
Igen, tudom, hogy minden stimmel, ezért is gondoltam API változásra (amit a többi oldal, app lekövetett), mert korábban a fancyben is működött, aztán egyszercsak nem frissült. Ez van
Esetleg te is megdobhatnád a fejlesztőt egy e-maillel, hátha akkor végre javítja.
(#4763) Oldman2: Taptu.
(#4771) pinnacle: Viber.
(#4788) Foose: A data/databan van azt hiszem, úgyhogy ROOT nélkül nem tudod elérni.
-
darvinya
titán
Köszi
De nekem csak mobil net-en kell, mert korlátlanom van.Itt van két skin a FancyWidgets-hez.
SonyEriccson DigitalClock, AccuWeatherUtóbbin még fagarok rajta.
Egy dolog hiányzik belőle, hogy az ébresztő csak egy zárójeles megjegyzés. -
fatal`
titán
Ja frissült
MSN csontra ugyanazt mutatja mint a google. Tehát nem frissül, csak kicseréli az ikont, amit az apkból olvas ki. És úgy hagyod MSN weatheren, holnap este meg jövőhéten is 9 fok lesz és borult. Sajnos a fancy nem jelzi ki a hibákat.
Tedd át accuweatherre, megváltoznak a hőmérsékletek, vissza msnre és akkor az accu értékeit fogja mutatni.
Már írtam a fejlesztőnek evvel kapcsolatban, láthatóan sz*rik rá. Ő írta, hogy megszűnt a Google Weather API. Mondjuk tökmindegy baromi pontatlan volt, de lehet, hogy már újra elindították.
-
kutga
félisten
Nos, a következőt csináltam. Chrome-ból html-be exportáltam a könyvjelzőket. Telepítettem egy Operát PC-re, importáltam a könyvjelzőket, aktiváltam az Opera Linket, csináltam egy fiókot, a telón is aktiváltam az Opera Linket, az előzmények meg is jelennek, de a könyvjelzők nem, legalábbis a gyorshívóban a régiek maradtak, és a menüben a könyvjelzők üresek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged