Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • xSide

    őstag

    válasz chab7 #5324 üzenetére

    1. Ha minden ismerősöd születésnapja érdekel:
    FB-n kimásolod az eseményeknél a születésnapokra vonatkozó linket (Események/Fogaskerék/Exportálás/Születésnapok), majd importálod url cím alapján (törölve a webcall:// részt) a gmailbe és voila működik, ha új ismerősöd lesz automatikusan belekerül.

    2. Ha szelektálni akarsz:
    Az 1-ben említett módon eljárva kimásolod a linket, törlöd a webcall://-t és mented pc-re, majd ezt importálod mondjuk a saját egyénileg létrehozott pl Születésnapok naptárba, miután megjelennek gmailben szelektálhatod azokat, akik "nem érdekelnek".

    Ezek után más dolgod nincs csak megjeleníttetni a fentebb létrehozott naptárak valamelyikét az épp aktuálisan használt naptáradban és widgeten pl. Simple Calendar-al.

    Tippek: Utóbbi megoldásnál, ugye a mentett naptárban megjelenik pl .Eszes Eszter Születésnapja van szöveg, ezt egy notepad++-al meg lehet változtatni gmailbe importálás előtt bármire és mindenkinél egyszerre, nálam Eszes Eszter (szn) mutatkozik csak...

    A névjegyzékbeli fb szinkron nálam alapból kizárt, mert a telefonkönyvben beceneveket használok és az fb meg teljes névvel szinkronizálna, manuálisan meg beírni mindenkinek a szülinapját körülményes mondjuk gmailban is...

Új hozzászólás Aktív témák