- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Abban kérném a segítséget, hogy a Dropbox fiókban levő képeimet, amik szinkronizálva lettek, át szeretném tenni Google Drive-ba. Magyarán összeszinkronizálni a kettőt. Aztán a One Drive-ot is szeretném szinkronizálni, és legvégül csak a Google Drive-ot akarnám használni, ahol az összes képem egy fiókban lenne.
Mindenképpen működő megoldás kellene mert amit a neten találtam eddig, az nem csinált semmit. -
zack
nagyúr
A Play zene hova teszi a letöltött zenéket? Sehol sem találom a telefonon...
-
zack
nagyúr
Nem tudom volt e már...
Ma van az utolsó nap, hogy az Amazon App Store-ból letöltsétek ingyen, ami egyébként fizetős lenne.
Sokat már beszereztem, de azért még így is akadt, amit elcsíptem ingyenesen. Worms3, Sonic 2 és ott van a 10 dolláros Castle of Illusion (Mickey Egér), ami lényegében a legszebb platform játék Androidra, és most pár száz forint. -
zack
nagyúr
Ezt megmondaná nekem valaki, mire lehet használni, ill. mi az értelme? Kipróbáltam, jól müxik, csak nem látom értelmét, hogy pc és teló között stream kapcsolat legyen itthon.
Képeket, videókat, zenéket tudok rátenni, de nem értem a lényegét...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest