Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
b3Ro
senior tag
a te modszeredet, hogy kell beallitani ?
-
punky10
addikt
Pedig hasznos lehetőség.
És valoban, az Active-ban nincs ilyen pont.
Még szerencse, hogy a Huawei bennehagyta(vagy beletette...) mert jo dolog, ha az user eldöntheti, hogy hova települjenek az appok.Tabon is, telon is a Nova. Go-t használtam sokáig, de volt egy időszak, amikor ICS-n nem volt 100-as,akkor váltottam Novára, azota maradt. Tabon jelenleg 8(
) launcher van, de a Nova az 1.Eddig cak azzal tudtam ugyanolyan menüt csinálni, mint amit megszoktam a Go-nál.
-
LonGleY
veterán
Mert az IM+ egy instabil, ritkán fejlesztett bugmező. A push semmit nem ér (random behalások a háttérben - érdekes módon a Catch Notes-ban ez jól működik), nyögvenyelős felület, állandó ledobálás a csatornákról, villog/szétesik a felülete stb. Én még a pénzem is visszaigényeltem (sikeresen), annyira felidegesített a pár hetes szenvedés során. Az imo messenger sokkal jobb ingyen: stabil kapcsolat, saját hang alapú channel, hangküldés linkként, jobb felület, kellemesebb notif-ok. Vagy említhetném még a Trillian-t előfizetéssel / örök licensszel, ha asztalin is azt használod.
-
[link] Ezt találtam róla, az Online - Turistautak - Hungary - Classic / Relief - beállítás gomb - Információnál írja az 5.000-es határt. Valahol mintha olvastam volna róla, hogy ha a dátumot átállítod akkor újra engedi a letöltést. Pro és Free közötti különbség.
Próbáld ki a GC + Openmaps párost, naponta frissül a térkép, és nem kell több 100 mbyte szabad hely és napokig töltögetni, nálam a Tasker naponta 38 mp. alatt letölti és kicsomagolja.
-
nOvOp
senior tag
Focinál maradok a sofascore-nál, nekem az jobban bejön.
F1-re pedig kipróbáltam egy párat, talán ez jön be a legjobban, igaz még a frissítésen kell dolgozniuk..
Vodafone Forma 1 -
DS39
nagyúr
gólok, cserék, sárgalapok benne vannak még a GB-sben is. a my team valóban nincs (asszem az ICS-sbe most került be - Sort option for "My Teams")
a taktikai felállások tetszenek benne, meg a felület kialakítás nekem bejövősebb.
(a magyar ligákban nincs lapok meg csere, csak gólok, viszont keleti és nyugati főcsoport van) -
erzol
őstag
Ezt a részét nem próbáltam, viszont a beállítási lehetőségei próbálnak egy dslr géphez hasonlítani.
Itt egy gyors ismertető.
Van lite verzió próbáld ki... -
vadászcsiga
félisten
2013-ban ki használ már bt-t? Tabomon van, örültem is amikor olvastam a csomagolásán de azóta sem kapcsoltam be. Egyébként fájlküldésen kívűl mindenre használható a szifon bt-je.
Bozek
Ha már tudsz programot írni ios-re akkor van valami sdk is amin keresztül lehet tesztelni gyári rendszeren is. Pontosan nem értek hozzá de van rá kultúrált megoldás. -
atillaahun
veterán
A gyári memória használati értékeket még egyszer sem mutatta jól a rendszer. Én annak nem adnék túl sok hitelt.
Fel kell tenni egy cél programot, pl. Elixir2, az máris megmutatja a valós értékeket. Akkor már lehet majd pislogni, meg a fejlesztők felmenőinek hogy létéről érdeklődni.
-
-
twine
veterán
-
fatal`
titán
De nem törli, web és e-mail címet is telerakja szóközzel, ha pontot írok akkor is kiteszi elé. Megy vissza a smart, hiába jó a flow
(#15476) vadászcsiga: Nem, maximum olcsóbb. Ennek egy oka van: Azután, hogy ingyenessé teszel egy programot többet nem lehet visszaállítani fizetősre.
-
LonGleY
veterán
+ (15437) goom
Poweramp vs. PlayerPro: Rég para, ha különbségeket generálnak a különféle zenelejátszók. Én Sennheiser fülessel próbáltam a különféle appokat lossless anyagokkal etetve, de nem tapasztaltam különbséget. Lehetséges, hogy az mp3 dekódolásnál, vagy az equalizer eltalálásából adódhatnak különbségek, ezek egyikét sem használom. Bár egyszer próbáltam a SoundBest Music Player EQ-ját, az meggyőző volt (mondjuk maga a lejátszó nekem gyengének tűnt, mappa szerinti listázás sincs).
Ez a "jobban szól" bennem mindig kétségeket ébreszt: vajon mi számít jobban szólásnak? Ha minnél brutálisabb a basszus, erőteljesebbek a közepek (gondolom sokaknál ez egyből feltűnik és rásütik, hogy há' dejólszól), vagy - mint esetemben - az eredeti elképzeléshez legközelebb álló megoldás a leginkább gyönyörködtető.
Szerintem nagyobb probléma van a DAC-okkal, ami pl. az én One V-mnél is úgy sistereg alapból, hogy már a zenehallgatásról is leszoktam emiatt (valószínűleg ez átlag fülessel egyébként nem lenne ennyire mérvadó). Így már értem, hogy bizonyos audiofil topikokban miért irtóznak annyira a mobilok többségétől.
Esküszöm, veszek valami jó Cowon-t egyszer, ha nagy leszek (mondom ezt így 2 méterrel :]). Bár lenne GSM modulos verziójuk Android alapon! Remélem, egyszer összejön a csoda.
-
goom
senior tag
Poweramp vs. PlayerPro: szerintem is határozottan jobban szól az előbbi. A napokban feltettem a PlayerPro-t is, tehát azonos telefon, azonos füles mellett mondom ezt. Pontosabban fülesek: Sennheiser, AKG és Samsung gyári (S3); klasszikus és rockzene teszteléssel. Arról nem is beszélve, hogy a PlayerPro-ban hiába pipálom be, nem hajlandó a jack-dugót "látni", és elkezdeni a lejátszást. Akkor sem, ha alapértelmezett zene-lejátszónak állítom be... a Poweramp viszont igen. Nekem ez is eléggé fontos szempont volt. Igaz, mindennek ára is van (kb. 830 Ft) - mint mindennek.
Teszteltem még a jetAudio-t is: elég szépen szól szerintem az is, de szolgáltatásokban, kezelhetőségben nálam csak második lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Apple Watch Ultra S1 49mm 1év garancia.
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest